Schalke – Ingolstadt 1:1 (kon.) | Augsburg – Mohuč 3:3 (kon.) | W. Brémy – Dortmund 1:3 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Hoffenheim 0:0 (kon.) | Hertha – Mönchengladbach 1:4 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 2:1 (kon.)
konec
Hertha BSC
1:4 (0:2)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 31.10.2015, 15:30 • Olympiastadion Berlin • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí trenér André Schubert! Lars Stindl v dnešním utkání nepodal tak dobrý výkon jako v minulém kole v zápase se Schalke. Německého záložníka nahrazuje na poslední minuty Branimir Hrgota!
     
    78
    Domácí trenér provádí svou poslední změnu v tomto utkání. Valentin Stocker svůj dnešní účet žlutou kartou také ukoncil. Na místo švýcarského reprezentanta přichází Yanni Regäsel!
     
    74
    Následně přichází další střídání hostujícího týmu! Klíčový hráč Gladbachu, Raffael, dnes opět předvedl, jak je pro svůj tým důležitý! Na místo brazilského útočníka přichází Thorgan Hazard!
     
    71
    Své první střídání provádí v tomto utkání André Schubert. Německý trenér posílá ze hry Mahmouda Dahouda, který podal další povedený výkony. Na zbytek zápasu přichází mladý Marvin Schulz!
     
    62
    Domácí kouč Pál Dárdai reaguje na nepříznivý stav svým druhým střídáním. Ze hřiště odchází Tolga Cigerci, který v dnešním utkání rozhodně nepředvedl dobrý výkony. Na posledních 30 minut přichází na "plac" Brazilec Ronny!
     
    46
    První střídání provádí domácí Hertha. Salomon Kalou musel odstoupit po zranění z konce prvního poločas z dnešního zápasu, což je velká ztráta pro domácí. Na jeho místo přichází Baumjohann.

    Jan Havlovic

    Branky: 82. Baumjohann (pen.) – 26. Wendt, 28. Raffael, 55. Xhaka (pen.), 90+1. Nordtveit (M. Schulz)

    Karty:   54. Langkamp (HER), 77. Stocker (HER) – 76. Johnson (MNC)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:13.
    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Langkamp, Lustenberger (C), Plattenhardt – Skjelbred, Darida – Kalou (46. Baumjohann), Tolga Ciğerci (62. Ronny), Stocker (78. Regäsel) – Haraguči.
    Náhradníci: Gersbeck – Baumjohann, Ronny, Hegeler, van den Bergh, Regäsel.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Nordtveit, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Traoré, Dahoud (71. M. Schulz), Xhaka (C), Johnson – Stindl (90. Hrgota), Raffael (74. T. Hazard).
    Náhradníci: Sippel – Drmić, T. Hazard, M. Schulz, Korb, Elvedi, Hrgota.

    Rozhodčí: Sippel – Leicher, Gorniak (vš. Německo)
    bahis siteleri