Real Madrid – Las Palmas 3:1 (kon.) | Villarreal – Sevilla 2:1 (kon.) | Valencia – Levante 3:0 (kon.)
Getafe – Barcelona 0:2 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 2:3 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:1 (1:0)
Sevilla FC
Sobota 31.10.2015, 18:15 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Sevilla zahrávala i další rohový kop, toho se opět ujal Konopljanka, nicméně tentokrát si dokázala obrana Villarrealu poradit. Victor Ruiz si však následně neodpustil nějakou tu větu směrem k hlavnímu rozhodčímu, a dostává žlutou kartu!
     
    86
    Jevhen Konopljanka následně nestíhal v souboji s Brunem Sorianem, a tak ho poslal k zemi. Hlavní rozhodčí neváhal, a ukrajinskému hráči udělil žlutou kartu!
     
    83
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává Jaume Costa, který se prezentoval hodně ostrým zákrokem v souboji s Krychowiakem. Žlutá karta je v tomto případě na místě!
     
    63
    Villarreal pokračoval v aktivním výkonu, a kombinoval na útočné polovině. Následně se však do kombinace vložil Adil Rami, který poslal hodně ostrým skluzem k zemi dos Santose. Francouzský stoper následně také dostal žlutou kartu!
     
    33
    Domácí útočník Bakambu si však nedal "pokoj", a tentokrát ostrým skluzem poslal k zemi hostujícího Michaela Krohn-Dehliho. Hlavnímu rozhodčímu došla trpělivost, a domácímu hráči udělil žlutou kartu.
     
    29
    Další žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Vicente Iborra, který nejprve poslal Denise Suáreze k zemi, a následně měl ještě co říci hlavnímu rozhodčímu. Výsledkem byla zasloužená žlutá karta!
     
    10
    Villarreal následně ztratil míč, a přihrávku za obranu dostal Kevin Gameiro, kterého stíhal Erik Bailly. Domácí stoper následně poslal svého soupeře k zemi, a dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 25. M. Gaspar, 61. Bakambu (Denis Suárez) – 76. F. Llorente (Konopljanka)

    Karty:   10. Bailly (VLR), 33. Bakambu (VLR), 83. J. Costa (VLR), 90+5. V. Ruiz (VLR) – 29. Iborra (SEV), 63. Rami (SEV), 86. Konopljanka (SEV)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:14.
    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bailly (84. Bonera), V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, Trigueros (65. Pina), B. Soriano, Denis Suárez – Bakambu (73. Leiva), Soldado.
    Náhradníci: Barbosa – Bonera, Samuel, Antonio Rukavina, Pina, Leiva, Castillejo.

    Sevilla FC: S. Rico – Coke (62. Mariano), Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas – Krychowiak, Iborra (70. F. Llorente) – Vitolo, Krohn-Dehli (62. N'Zonzi), Konopljanka – Gameiro.
    Náhradníci: Soria – Andreolli, Escudero, N'Zonzi, Mariano, F. Llorente, J. A. Reyes.

    Rozhodčí: José Sánchez – Gallego, Martínez (vš. Španělsko)
    bahis siteleri