SK Karviná – Technika Brno 3:4 (po pr.) | Řisuty – Trutnov 5:2 (kon.) | Nymburk – Jindř. Hradec 1:0 (kon.)
Vrchlabí – Klášterec nO 6:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 1:8 (kon.)
Kopřivnice – Opava 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 5:4 (po pr.)
Bílina – Klatovy 5:7 (kon.) | Žďár n/S – Jablonec n/N 2:3 (kon.) | Sokolov – Kolín 1:4 (kon.)
Děčín – Havlíčkův Brod 2:3 (1:2 po s.n.) | Tábor – Písek 7:1 (kon.) | Kobra – Pelhřimov 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Děčín
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 31.10.2015, 18:002. liga skupina Západ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer z děčínského zimního stadionu všem příznivcům ledního hokeje. Druhá liga má dnes na programu své dvanácté kolo a my v jeho rámci budeme sledovat online přenos z utkání mezi týmy HC Děčín a BK Havlíčkův Brod.
     
    HC Děčín

    Medvědi si v posledních dvou utkáních připsali veledůležitých šest bodů. Nejprve na domácím ledě dovedli utkání do vítězného konce nad Pískem – 9:5 a poté ve středu plně bodovali i na ledě Jindřichova Hradce, odkud přivezli další body za výhru 4:2. V sobotním klání je však nečeká vůbec nic lehkého.
     
    BK Havlíčkův Brod

    Bývalý prvoligista totiž prohrál třikrát po sobě – s Klatovy, Trutnovem a Bílinou a na led Děčína si jede spravit reputaci a má v plánu obrat Medvědy o nějaké ty body. Potvrdí vzrůstající formu domácí hokejisté a znovu vyhrají nebo se naopak budou z výhry radovat hosté, kteří potřebují taktéž body jako sůl? Uvidíme po skončení tohoto duelu, jak to celé nakonec dopadne.
     
    Vzájemná utkání

    Vzájemné zápasy se datují do sezóny 2004-2005, kdy se oba celky mezi sebou utkaly ve čtvrtfinále play-off druhé hokejové ligy. Tehdy zvítězili Havlíčkobrodští ve vyrovnané sérii na zápasy 3:2 (5:2, 2:3, 2:3, 6:3, 0:5), postoupili do semifinále a Děčínu tak ukončili sezónu. Medvědi tak mají svému soupeři rozhodně co vracet.
    Na led Děčína míří bývalý účastník první ligy, a sice Havlíčkův Brod. Budou se potřetí v řadě Medvědi radovat z výhry? Nebo naopak hosté utnou sérii tří proher a konečně zabodují?

     
    Jak dnešní zápas dopadne a kdo se po jeho konci bude radovat z jakékoli výhry se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je připraven online přenos, kterým Vás budu provázet. O nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Filipovský, Procházka, Hříbal, Kaltenböck, Klement, Vegner, Zdvořáček, Kvaček – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Zika, Volráb, Chládek – Fojt, Drnec, Kment – Bejšovec

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Dusík) – Duben, Lacina, Kořínek, Kolda, Vala, Pecen, Suchý, Semrád – Ludvík, Vlasov, Kondratěv – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Přidal, Cejpek, Jelínek – Hlídek, Kraučuk, Drobný

    Rozhodčí: Battěk – Hrubec, Marek.
     
    Ještě jednou přeji hezký podvečer z děčínského zimního stadionu, kde právě před malou chvílí skončilo rozbruslení hráčů obou celků. Zápas tak za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Vhazování vyhráli hosté a okamžitě zakládají svou první útočnou akci. Jenže ve středním pásmu o puk přišli, takže tak konají Medvědi.
     
    00:58
    Druhý útok Děčína skončil pohlednou střelou Ziky, ale Novák v brance hostí se vyznamenal prvním zákrokem.
     
    01:26
    Na druhé straně to nebezpečně zkoušel Hlídek, jenomže puk mu sjel z hokejky a nakonec z toho pořádná střela nebyla. Lavinger raději přerušuje hru.
     
    01:59
    Hosté znovu zahrozili před děčínskou brankou, kde se do pořádné střely opřel Jelínek. Lavinger si ale také připsal pohotový zákrok a neinkasuje.
     
    02:45
    Volráb našel z pravé strany najíždějícího Kuchynku, který okamžitě v blízkosti Nováka vystřelil. Jen díky reflexnímu zákroku Nováka se ale skóre nemění!
     
    03:19
    Suchý objel branku Medvědů a snažil se překvapit Lavingera. Ten však zavřel svoji branku a nenechal skulinku místa.
     
    03:43
    Na úvod zápasu se hraje velmi útočný hokej z obou stran, který se divákům musí rozhodně líbit.
     
    04:13
    Nutno ještě podotknout, že na dalekou cestu do Děčína se vydala hrstka příznivců Havlíčkova Brodu.
     
    04:29
    Volráb pálil na Nováka, který mu ukázal efektní semafor a znovu notně podržel svůj tým. A pomohl Bruslařům i po další akci, když se před ním vytvořilo klubko těl hráčů. Puk však nikdo nedokázal za jeho záda propasírovat.
     
    05:03
    Oliverius si nabruslil před útočnou modrou čáru, ale nakonec mu kotouč vzal jeden z obránců Havlíčkova Brodu a ten ho zaváží na opačnou stranu.
     
    05:41
    V útočném pásmu nadělal domácím problémy Kolda, který přízemní střelou donutil k zákroku Lavingera. Následně se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    05:54
    Poté od modré čáry vyslal jedovatou střelu Vala, i s ní si ale ochránce domácí svatyně poradil. Znovu se bude vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    06:21
    Lavinger se ve svém brankovišti rozhodně nenudí, v krátkém sledu po sobě na něho šla další nebezpečná střela, kterou znovu ukrývá ve své lapačce.
     
    07:01
    Hosté se vydali do dalšího ze svých útoků, který předvídal slibně se rozvíjející akci. Jenomže Kořínek byl za modrou čárou o malinko dříve, a tak je z toho postavení mimo hru.
     
    07:48
    Zdvořáček měl rychlost a zavezl puk ze středního pásma až do toho útočného, kde hledal svou přihrávkou Kuchynku. Puk, který k němu ale mířil, zachytili hosté.
     
    08:36
    Novák teď musel povyjet ze své branky až na levý kruh, aby poslal puk do bezpečí. Jinak by na něho sám ujížděl Chládek.
     
    09:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další útočný manévr Medvědů už končí brankou. DANIEL VOLRÁB dostal na vrchol pravého kruhu přihrávku, odkud na Nováka vyslal jedovatou a hlavně nechytatelnou střelu, se kterou hostující brankář nemohl vůbec nic dělat. Puk zamířil přímo do vinglu jeho branky. Asistence: Štěpán Kuchynka, Radek Fojt.
     
    10:19
    Hosté se po buly ve středním pásmu dostali do blízkosti Lavingera, ale střela Cejpka nakonec skončila v jeho náruči. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    10:55
    Drnec dostal kotouč do jízdy, nabruslil si až do těsné blízkosti Nováka. Ten jeho směr vystihl a domácí útočník tedy zvolil přihrávku na Kmenta, ten ale svou střelou nechal vyniknout znovu Nováka, jenž chytil další vyloženou šanci Děčína.
     
    11:31
    Kuchynka číhal šikovně na pravé straně hostující branky, kde se snažil tečovat dalekonosnou střelu Zdvořáčka, ale to se mu nepovedlo.
     
    12:08
    Na druhé straně chytil tutovku Přidala Lavinger a díky brankáři Děčína tak není vyrovnáno! Ten raději přerušil hru a vhazování bude probíhat po jeho pravé ruce.
     
    12:40
    Hosté se opřeli do mohutného náporu a nyní obléhají děčínskou svatyni. Na Lavingera mířily další jedovaté střely, se kterými si ale dokázal, i za pomoci vlastní obrany, poradit.
     
    13:30
    Po akci na opačném konci kluziště se vhazuje po pravici Nováka. Děčín tak má k dispozici útočné pásmo.
     
    14:11
    Fojt si na středové čáře klepl o přihrávku, kterou nakonec dostal a podél pravého mantinelu se dostal až na vrchol pravého kruhu, kde prověřil svou střelou pozornost Nováka. Ten znovu uspěl.
     
    14:43
    Faigl před hostující brankou tečoval střelu Zdvořáčka, ale lapačka Nováka byla na svém místě.
     
    15:25
    Poskakující puk po střele Chlubny raději pod svojí lapačkou ukryl Lavinger a uklidnil hru.
     
    15:38
    Postavení útočícího hráče v brankovišti Děčína a hlavní sudí vykazuje hru do středního pásma. Vhazovat se bude před útočnou modrou Havlíčkova Brodu.
     
    16:00
    Hosté znovu zvyšují své tempo a snaží se o vyrovnání. Nyní Přidal vypálil z mezikruží na Lavingera, který byl znovu na svém místě.
     
    16:26
    Michal Oliverius měl před sebou odkrytou klec havlíčkobrodské branky, ale svou střelou ji minul. Hosté si tak mohli rozhodně oddychnout.
     
    16:45
    Další vzdušná střela mířila na Nováka, jenž znovu podržel svým zákrokem svůj tým. Oba brankáři zatím excelují.
     
    17:53
    Nyní jeho protějšek Lavinger si velmi dobře počínal proti nenápadné střele Jelínka, jenž k vyrovnání neměl rozhodně daleko.
     
    18:30
    Střela Procházky byla zblokována vysoko nad a sudí okamžitě přerušují hru. Po levici Nováka se bude vhazovat.
     
    18:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec srovnávají stav tohoto utkání, když se po vhazování ve vlastním pásmu dostali do přečíslení, kde za obranou Děčína vystřelil KIRILL VLASOV a Lavinger tak s jeho přesně mířenou střelou nemohl nic dělat. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jevgenij Kondtratěv.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Puk je ve středním pásmu a zřejmě se v prvním dějství už nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která rozhodně nenudila. K vidění byly dvě branky, a to na každé straně. Nejprve se do vedení dostali domácí zásluhou Daniela Volrába, ale hosté dokázali ještě před sirénou vyrovnat, když se trefil Kirill Vlasov. Zápas má velmi slušné tempo a pro oba týmy je otevřený. Druhá třetina začne přibližně v 18:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Medvědi se hned po vhazování vrhli do útoku, ale pozorná obrana Havlíčkova Brodu je do větší příležitosti nepustila.
     
    20:52
    O to samé se pokoušeli také Havlíčkobrodští, kteří taktéž neuspěli. Hra ale znovu plyne rychle a otáčí se opět na druhou stranu.
     
    21:53
    Hostující brankář vyrobil za svou brankou obrovskou chybu, k puku se dostal Oliverius, který ho okamžitě přihrál na Kmenta, ale Novák se stihl jako zázrakem vrátit zpět a bravurně jeho střelu chytá!
     
    22:22
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání. Domácí Hříbal inkasuje dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    22:53
    Hosté se už uhnízdili v domácím teritoriu a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Zatím se však jejich střely neujaly a ani ta, kterou vyslal Chlubna. Puk zamířil přímo do lapačky Lavingera.
     
    23:22
    Medvědi se dostali ke kotouči a okamžitě ho vyhazují do bezpečí.
     
    23:47
    Od modré čáry mířila na Lavingera další střela, puk se odrazil od jeho prvého betonu přímo na hůl Procházky, který ho posílá znovu až před hostující klec.
     
    24:22
    Domácí se ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    24:30
    Nyní si přesilovku zahrají Medvědi. Hosté hráli v šesti a Kuchta tak bude muset odpykat trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    24:50
    Kaltenböck vypálil od modré čáry, ale obránce hostí ho zachytil svým chráničem a poté posílá puk až před Lavingera.
     
    26:02
    A další osvobození Havlíčkova Brodu, který tak může vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    26:30
    I hosté své první oslabení zvládli a jsou už kompletní.
     
    26:52
    Lavinger se musel mít na pozoru proti Vlasovovi. Autor vyrovnávací branky měl našlápnuto k další pěkné akci, kterou ale domácí brankář zneškodnil.
     
    27:44
    Na druhé straně vyslal jedovku z levého kruhu Volráb, Novák se musel pořádně natáhnout, aby puk vyrazil svou vyrážečkou.
     
    28:16
    Přidal před Lavingerem několikrát dopichoval kotouč, ale nakonec ho za jeho záda nedokázal propasírovat. Znovu se tak skóre nemění.
     
    28:31
    Jelínek dostává dvě minuty za držení a domácí hokejisté si zahrají přesilovou hru.
     
    29:00
    Hosté po tom, co se ve vlastním pásmu dostali k puku, ho vyhazují až před Lavingera.
     
    29:34
    Ve vlastním oslabení ujel po levé straně Kozák, jenž se natlačil až před domácí branku, svou přízemní střelou však Lavingera neprostřelil!
     
    30:12
    A znovu byli hosté ve vlastní nevýhodě aktivní, ale Lavinger včas zachytil kotouč a poslal ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    30:31
    Další oslabení na straně Havlíčkova Brodu je zvládnuto. Bruslaři jsou v plném počtu.
     
    31:17
    Po polovině utkání stále trvá nerozhodný stav, šance ale měly oba týmy. Brankáři jsou však pozorní a své týmy nadále drží.
     
    31:28
    A tak to i zůstane, alespoň pro tuto chvíli. Přidal byl nebezpečný před brankou Medvědů, ale Lavinger znovu připraven.
     
    32:02
    Volráb ujížděl na hostující branku, byl ale faulován a Vlasov už sedí na trestné lavici. Je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    32:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z přesilové hry uběhlo pouhopouhých devět vteřin a domácí si své vedení vrací zpět. JAN KALTENBÖCK dostal přihrávku od Michala Oliveriuse a dokázal svou střelou ze střední vzdálenosti prostřelit Nováka. Medvědi tak znovu vedou. Asistence: Michal Oliverius.
     
    33:04
    Fojt si to namířil podél levého mantinelu do útočného pásma, kde ho ale čistě odstavil jeden z obránců Havlíčkova Brodu.
     
    33:27
    Zdvořáček dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Hosté mají k dispozici přesilovou hru.
     
    34:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I hosté svou početní výhodu dokázali velmi brzy využít a máme znovu vyrovnáno. Hosté nejprve nedokázali nadvakrát překonat Lavingera, až se k odraženému puku dostal JEVGENIJ KONDRATĚV a poslal ho mezi betony do domácí branky. Asistence: Patrik Přidal, Miroslav Duben.
     
    34:58
    Havlíčkův Brod má k dispozici další početní výhodu. Dvě minuty dostal Chládek za podražení a oslabuje svůj tým.
     
    35:50
    Hosté znovu útočí a snaží se strhnout vedení na svou stranu. Proti však byl Lavinger, který dokázal ukrýt puk ve své náruči. Záhy pak také raději přerušuje hru.
     
    36:45
    Medvědi se osvobozují a přesilovka hostí tak pomalu spěje ke svému konci.
     
    36:58
    Je to tak, Chládek skáče na led a Medvědi jsou v plném počtu hráčů.
     
    37:14
    Oliverius si dobře počínal v útočném pásmu, svou přihrávkou vybídl Faigla, který měl rychlost, ale Novák proti jeho střele znovu zakročil.
     
    38:10
    Zakázaného uvolnění se dopustili hosté a hra se tak znovu stěhuje před jejich brankáře, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    38:33
    Po dvou šancích si připsali hráči obou celků, ale znovu si počínali velmi dobře oba brankáři. Stále je hra nesmírně vyrovnaná a hlavně rychlá.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:33
    Medvědi jeli ve třech na jednoho. Faigl našel volného Fojta, ale na poslední chvíli do přihrávky přiložil svoji hůl Duben a velkou šanci domácích tak zhatil!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhé dějství je už minulostí a znovu jsme viděli dvě branky a znovu na obou stranách. Medvědi si vrátili své vedení zpět v přesilové hře, když se trefil Kaltenböck, ale hosté z Havlíčkova Brodu svou početní výhodu také zvládli a zásluhou Kondratěva je tak znovu stav nerozhodný. Třetí třetina začne přibližně v 19:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Vlasov si nabruslil do útočného pásma, kde se snažil o prudkou střelu, ale puk dokázal pokrýt domácí brankář, jenž hru nepřerušuje a posílá ho dál.
     
    41:22
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se stěhuje opět před Lavingera. Jenže domácí vyhráli vhazování, po pravé straně ujel Oliverius a jedovkou prověřil lapačku Nováka.
     
    42:02
    Pecen si převzal kotouč od svého spoluhráče, zavezl ho do útočného pásma, kde se dostal i ke střele. Ale Lavinger se znovu zaskvěl.
     
    42:37
    Na druhé straně pak další střelou vyzkoušeli pozornost Nováka také domácí hokejisté, ale i brankář Havlíčkova Brodu svůj tým podržel.
     
    43:49
    Zikova rána z mezikruží byla vyražena Novákem před sebe a Duben musel opuštěný puk poslat do bezpečí.
     
    44:29
    Znovu brankář hostí musel hasit nebezpečí před svým teritoriem, když na něho zamířily střely Fojta a Oliveriuse.
     
    45:31
    Kment z levé strany pálil na Nováka, ten si ale v krátkém sledu připsal další důležitý zákrok. Vhazovat se poté bude po jeho pravé ruce.
     
    46:13
    Hra nepolevuje, naopak se znovu začíná zvyšovat na obrátkách. Kuchta se dostal do nebezpečného nájezdu do blízkosti Lavingera, který jeho velkou šanci zhatil svým přesným zákrokem.
     
    47:05
    Hlavní sudí má zdviženou pravici, výhoda pro hosty, kteří, pokud nepadne gól, budou hrát přesilovku.
     
    47:13
    Zika dostává dvě minuty za vysokou hůl a hosté mají velkou příležitost strhnout vedení na svou stranu v početní výhodě.
     
    48:11
    Medvědi jsou pod tlakem, ale nakonec vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    49:13
    Velký tlak hostí Medvědi ustáli, naposledy vyhodili kotouč až před Nováka a je po přesilovce Havlíčkova Brodu. Zika je už na ledové ploše.
     
    49:45
    I na druhé straně musel zasahovat Novák, který po střele Oliveriuse musel vytasit efektní semafor, aby jeho šanci zlikvidoval.
     
    51:09
    Nyní je pod těžkou palbou domácí brankář, hosté byli znovu v tlaku v útočném pásmu, ale vše vyřešil Lavinger s pozornou obranou Děčína. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    51:52
    Chvíli se do útočného pásma dostali také Medvědi, ale hosté se ujali puku a znovu si to namířili směr domácí branka. Pro Medvědy jsou nyní na ledě horké chvíle.
     
    52:16
    Novák vytasil další parádní zákrok a proti střele Kmenta z pravé strany podržel Havlíčkův Brod a zároveň také nerozhodný stav.
     
    53:06
    Hosté už jsou ale znovu natlačeni před Lavingerem, který vyhlásil velký stupeň nebezpečí a řekl si i o pomoc obraně, která ho vyslyšela a puk je znovu ve středním pásmu.
     
    54:10
    Na obou týmech je vidět, že chtějí rozhodnout utkání za každou cenu. Opět vidíme pěkné akce na obou stranách, ale brankáři ve svých brankovištích čarují.
     
    54:40
    Vhazuje se po pravici Nováka.
     
    55:10
    Trma vrma před Novákem, který chvíli nevěděl, kde má puk. Nakonec ho zachytil před brankovou čárou a jeho tým si tak mohl oddychnout.
     
    56:19
    Na druhé straně si před Lavingera nabruslil Chlubna, bývalý extraligový hráč však poslal puk jen do připravené lapačky domácího brankáře.
     
    56:32
    Michal Oliverius měl na holi třetí branku. Jel úplně sám na Nováka, ale brankář hostí fantastickým zákrokem jeho sólo likviduje!
     
    56:44
    Z akce Děčína pramenil faul hostí a Medvědi si tak zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostává Kolda.
     
    57:30
    Síly na ledě se ale srovnají. Dvě minuty dostává také Kuchynka za vysokou hůl a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    57:39
    Lavinger byl už položen a hosté se snažili propasírovat puk za jeho záda. Domácí brankář všemožně zkoušel nastavit jak lapačku tak i svůj beton a nakonec má puk ve své moci.
     
    57:39
    Medvědi jdou do tří. Dvě minuty inkasuje Zdvořáček za úmyslné zalehnutí kotouče a hosté budou hrát 4 na 3.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:08
    Medvědi se osvobozují, ale hosté vrací puk zpět do útočného pásma.
     
    58:15
    Havlíčkobrodští jsou zpět v pásmu Děčína, kde se snaží početní výhodu využít. Lavinger byl ale znovu proti.
     
    58:22
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:44
    Hosté jsou kompletní a čeká je téměř minutová přesilovka 5 na 3.
     
    59:10
    Bruslaři operují před domácí brankou. Puk nakonec posílá do bezpečí Filipovský a šetří drahocenné vteřiny.
     
    59:30
    Domácí jsou ve čtyřech.
     
    59:39
    A následně i v plném počtu. Následuje další oddechový čas, který si berou domácí.
     
    59:55
    Vhazuje se v pásmu Děčína, konkrétně po levici Lavingera.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze nepřinesla, a tak přijde na řadu pětiminutové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    Puk mají na svých hokejkách domácí a míří do útočného pásma.
     
    60:35
    Nyní už se ale před domácí branku dostali hosté a i oni si připsali šanci v nastavené hrací době.
     
    61:25
    Bruslaři se natlačili před Lavingera, kde pálil Přidal, ale domácí brankář si připsal kvalitní zákrok a neinkasuje.
     
    62:03
    Hra plyne nahoru dolů a i v prodloužení mají oba týmy dost sil.
     
    62:32
    Hra je přeci jenom ale opatrnější, nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála bod navíc.
     
    62:44
    Lavinger nyní sklízí obdiv děčínského publika, když famózně vychytal velkou šanci hostujícího celku!
     
    63:04
    Na druhé straně střílel Zika před Novákem, ale také brankář hostí dokázal svůj tým podržet svým přesným zákrokem.
     
    63:53
    Hra se už ale otáčí na druhou stranu, konkrétně do obranného pásma Medvědů, kteří znovu museli zasahovat v obraně proti akci hostujícího týmu.
     
    64:25
    Oliverius zavezl puk do útočného pásma, kde poté v blízkosti Nováka střílel Kuchynka, ale znovu se skóre nemění.
     
    64:45
    Puk je ve středním pásmu a prodloužení se tak pomalu ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Tak ani prodloužení branku nepřineslo a zákonitě tak na řadu přijdou dovednostní soutěže v podobě samostatných nájezdů. Kdo si po nich připíše bonusový bod navíc?
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Ludvík proměňuje.
     
    1. série
    0:1
    Volráb neproměňuje.
     
    2. série
    0:2
    Kondratěv proměňuje.
     
    2. série
    1:2
    Filipovský proměňuje.
     
    3. série
    1:2
    Kozák neproměňuje.
     
    3. série
    1:2
    Zika neproměňuje.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ LUDVÍK.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Bonusový bod navíc si připisují hosté, Medvědi získávají jeden bod. To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek soboty a u dalších online přenosů se těším na shledanou. (20:36:41)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Volráb (Kuchynka, Fojt), 33. Kaltenböck (Oliverius) – 19. Vlasov (Kondratěv), 35. Kondratěv (Přidal, Duben), rozh. náj. Ludvík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Ludvík (HBR)
    0:1   Volráb (DEC)
    2. série:
    0:2   Kondratěv (HBR)
    1:2   Filipovský (DEC)
    3. série:
    1:2   Kozák (HBR)
    1:2   Zika (DEC)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Filipovský, Procházka, Hříbal, Kaltenböck, Klement, Vegner, Zdvořáček, Kvaček – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Zika, Volráb, Chládek – Fojt, Drnec, Kment – Bejšovec
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Dusík) – Duben, Lacina, Kořínek, Kolda, Vala, Pecen, Suchý, Semrád – Ludvík, Vlasov, Kondratěv – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Přidal, Cejpek, Jelínek – Hlídek, Kraučuk, Drobný

    Rozhodčí: Battěk – Hrubec, Marek
    bahis siteleri