Bayern – Stuttgart 4:0 (kon.) | Leverkusen – Kolín nad Rýnem 1:2 (kon.) | Mönchengladbach – Ingolstadt 0:0 (kon.)
Hoffenheim – Frankfurt 0:0 (kon.) | Mohuč – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Darmstadt – Hamburg 1:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
0:0 (0:0)
FC Ingolstadt 04
Sobota 07.11.2015, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Zákrok Xhaky, po kterém následovala červená karta
     
    86
    Granit Xhaka dostává druhou žlutou kartu, což znamená, že míří předčasně do sprch! Švýcarský středopolař poslal ostrý způsobem k zemi Konstantina Engela, a hlavní rozhodčí s udělením druhé žluté karty neváhal!
     
    84
    Na pravé straně se následně k míči probojoval Granit Xhaka, který postupoval středem hřiště. To se příliš nezamlouvalo Alfredu Morelsovi, který švýcarského reprezentanta poslal k zemi, a viděl žlutou kartu!
    74. Konflikt Domíngueze s Moralesem
     
    74
    Álvaro Domínguez přidal na důrazu v souboji s Moralesem, kterého poslal k zemi. Následně se španělský obránce pokoušel Moralese zvednou, a zatahal ho za dres. Americký útočník následně teatrálně předváděl, že ho Domínguez dusil. K překvapení všech následně právě Domínguez dostal žlutou kartu!
     
    67
    Tak Konstantin Engel se na hřišti uvedl opravdu velmi dobrým způsobem. Kazašský záložník zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího Larse Stindla, a hned vidí žlutou kartu!
     
    59
    Do zajímavého protiútoku se mohl dostat domácí Gladbach, jenže za záchranou brzdu zatáhl Tobias Levels, který stáhl k zemi Xhaku. V akci mohl pokračovat Traoré, toho však o míč připravil Morales! Levesl za svůj zákrok viděl žlutou kartu!
     
    49
    Rozehrávky se ujal Pascal Gross, kterému se však vůbec nepovedl centr, a Gladbach mohl jít do protiútoku, ten zastavil nedovoleným zákrokem právě Gross, který vidí žlutou kartu!
     
    37
    Tentokrát už Marco Fritz žlutou kartu z kapsičky vytáhnout musel! Mathew Leckie nestíhal v souboji s Traorém, a tak domácího křídelníka poslal k zemi. Žlutá karta zcela zasloužená! Gladbach má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    31
    Ve středu hřiště svedl hodně tvrdý souboj Lars Stindl s Alfredem Moralesem, který byl faulovaný. Následně se Stindl kočkoval s Romainem Brégeriem, který za svou přehnanou aktivitu dostává žlutou kartu!
     
    18
    Tak jsem to zakřikl! Středem hřiště postupoval Alfredo Morales, kterého následně poslal k zemi Mahmoud Dahoud. Své k tomu však potřeboval říci Granit Xhaka, který dostává žlutou kartu, což znamená, že švýcarský záložník vynechá příští utkání s Hannoverem!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   18. Xhaka (MNC), 74. Á. Domínguez (MNC) – 31. Brégerie (ING), 37. Leckie (ING), 49. Groß (ING), 59. Levels (ING), 67. Engel (ING), 84. Morales (ING)   86. Xhaka (MNC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:16.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Nordtveit, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Traoré (79. T. Hazard), Dahoud (51. Drmić), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael (88. Elvedi).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Drmić, T. Hazard, M. Schulz, Elvedi, Hrgota.

    FC Ingolstadt 04: Özcan – Levels, Matip (C), Hübner, Suttner – Groß (67. Engel), Brégerie, Morales – Hartmann (90+1. Christiansen), Hinterseer (77. D. da Costa), Leckie.
    Náhradníci: Nyland – Pekhart, Christiansen, Engel, D. da Costa, Bauer, Kachunga.

    Rozhodčí: Marco Fritz – Sinn, Gerach (vš. Německo)
    bahis siteleri