Třinec – Frýdek-Místek 1:1 (kon.) | Sokolov – Hr. Králové 1:1 (kon.) | Karviná – Ústí n. L. 1:0 (kon.)
Vlašim – Znojmo 1:1 (kon.) | Opava – Olomouc B 4:0 (kon.)
konec
FK Třinec
1:1 (1:1)
FK Frýdek-Místek
Sobota 07.11.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z Třince je to pro dnešek z mé strany všechno. Fotbalisté v chladném počasí fanoušky žádným oslnivým zápasem příliš neohřáli, ale tak už to někdy bývá. Já vám děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. U příštích onlajnů se těším, na počtenou! (12:10:32)
     
    Třinec se ziskem bodu posouvá na devátou příčku, také Frýdek-Místek si o jednu pozici polepšil a zvedl se na třinácté místo. Tato fakta však mohou další výsledky 14. kola změnit. V rámci dalšího kola se Třinec představí v neděli 15. listopadu od 13:30 ve Varnsdorfu, Frýdek-Místek přivítá už v sobotu ve stejný čas Vlašim.
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Duel rivalů mezi Třincem a Frýdkem-Místkem končí remízou 1:1, obě branky padly v prvním poločase. Okresní derby nenabídlo atraktivní fotbalovou podívanou, což se vzhledem k výsledkům obou týmů v podzimní části dalo očekávat. Druhá půle byla spíše urputným bojem, o něco více ze hry měl asi domácí Třinec. Žádný z rohů a přímých kopů ale nedotáhl do pořádného zakončení a rozhodnutí mohlo paradoxně minutu před koncem přijít na druhé straně. Po šťastném odrazu od Vašendy pálil Stratil hodně rychle, ale reflexivní zákrok předvedl Paleček. Utkání proto skončilo zaslouženou dělbou bodů.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Utkání se dohrává ve středu hřiště a zřejmě už se ani jeden z týmů ke střele nedostane. Knötig zastavil pokus hostů po pravé straně.
     
    90+1
    Vašendův průnik Třinečtí zastavili a hrát se bude ještě dvě minuty. Bedecs lacino přišel o balon, naneštěstí pro hosty nepřihrál Bello Stratilovi dobře.
     
    90
    Lukáš Salachna (TRI) šlápl na nohu Bellovi a je po zásluze potrestán žlutou kartu. Jarabica nakopne balon dopředu na útočníky.
     
    89
    Salachnův odkop se od Vašendy odrazil přímo ke Stratilovi, který měl na noze rozhodnutí! Okamžitě vypálil, ale Paleček byl na zemi včas a míč vyrazil!
     
    88
    Samiec si naskočil na Jouklův centr a po jeho hlavičce se kopal další roh. Ten se odehrál v podobném duchu, Samiec poté ztratil míč v souboji s Literákem.
     
    87
    Janoščín stihl ve skluzu ještě před Jarabicou přihrát Teplému, jehož střelu, taktéž ve skluzu, poslal na rohový kop Literák.
     
    86
    Janoščín pokazil rychlý protiútok Třince nepřesnou přihrávkou, v nadějné situaci záhy zklamali také hosté. Poslední minuty jsou z obou stran docela nervózní.
     
    85
    Frýdek-Místek naposledy v dnešním utkání střídá. Ze hry odešel Martin Vyskočil a okresní derby si na pár minut zahraje Lukáš Ďuriška.
     
    84
    Joukl poslal balon jen do početné zdi a po následném nákopu ubránil Literák Michala Velnera (TRI). Ten navíc fauloval a obdržel žlutou kartu.
     
    83
    Joukl oživil třineckou hru, ale Teplý se po jeho dalším centru znovu nedokázal procpat ke střele. Pak asi na dvaadvaceti metrech fauloval Vyskočil Bedecse. Šance pro Třinec.
     
    82
    Joukl provětral frýdecko-místeckou obranu, konkrétně Slaninku zidanovkou a poslal míč před bránu. Teplého zakončení bylo zablokováno, proti Hlochovi vystoupil Mihalek.
     
    81
    Ižvoltův centr odhlavičkoval Salachna, ale Frýdek-Místek se znovu zmocnil míče. Stratil netrefil balon z prvního doteku, a tak bude rozehrávat Paleček.
     
    79
    Deset minut před koncem střídá Třinec podruhé v zápase. Ze hry je stažen Slovák René Dedič, kterého střídá sedmnáctiletý reprezentant České republiky Martin Samiec.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 33. Hloch – 43. Stratil

    Karty:   26. Hloch (TRI), 67. Janoščín (TRI), 84. Velner (TRI), 90. Salachna (TRI) – 18. Ižvolt (FRM), 31. Jarabica (FRM), 61. Literák (FRM), 62. Vyskočil (FRM)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Hloch (C), Čelůstka, Knötig – Salachna, Bedecs – Teplý, Mozol (65. Joukl), Janoščín – Dedič (79. Samiec). Trenér: Radim Nečas.
    Náhradníci: Bruk – Ceplák, Joukl, Kučera, Minařík, Samiec, Šenk.

    FK Frýdek-Místek: Mihalek – Mehremić (72. Slaninka), Literák (C), Jarabica, Švrček – Ižvolt, Vašenda, Bello, Hykel (55. Ujlaky) – Vyskočil (85. Ďuriška) – Stratil. Trenér: Luboš Berešík.
    Náhradníci: Prepsl – Slaninka, Ilko, Ujlaky, Ďuriška.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Jan Paták, Pavel Peřina

    Diváci: 762 (38 % celkové kapacity)
    thejrc.org