Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Detroit – Washington 1:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 3:4 (po pr.)
po prodl.
Detroit Red Wings
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 19.11.2015, 02:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:08
    A tak pozor, Dylan Larkin dostává dvě minuty a Petr Mrázek v reakci na vyloučení jen naštvaně mávl rukavicí směrem k rozhodčím. Aha, příliš mnoho hráčů na ledě... Mno tak to teď bude pro Detroit procházka očistcem.
     
    46:39
    A po krátkém závaru hostů se bude vylučovat. Danny DeKeyser vystřelil kotouč nad plexisklo do ochranné sítě a hosté si zahrají pátou přesilovku v zápase, na led už míří Ovečkin, mlsný po oné rekordní brance, ale zatím si musí nechat zajít chuť. Zpět ke střídačce, reklamní přestávka.
     
    21:33
    Karl Alzner teď vystřihl faul ze škatulky těch totálně hloupých, když v útočném pásmu v souboji o kotouč obejmul Abdelkadera a ještě ho pak dohrál na mantinel. Za držení protihráče dostává dvě minuty.
     
    16:15
    A domácí jdou znovu do čtyř, dvě minuty dostane DeKeyser za nedovolené bránění, když u mantinelu zastavil pronikajícího hráče soupeře... No hodně přísné vyloučení.
     
    11:40
    A domácí jsou zdá se nepoučitelní, znovu jdou do čtyř, tentokrát po faulu Tomáše Tatara, který se provinil proti pravidlům podražením.
     
    09:20
    Sotva se Schmidt vrátil na led, hned se zase vrátka trestné lavice otevírají znovu, tentokrát na druhé straně. Na trestnou lavici usedá Dylan Larkin a je to potřetí dnes vyloučení a potřetí za hákování. Znovu hosté v početní převaze, zase se dá čekat palba Ovečkina.
     
    07:20
    A domácí si zahrají první přesilovku v utkání, dvě minuty za hákování dostává Nate Schmidt.
     
    03:29
    Domácí musí do oslabení, Glendening dostává dvě minuty za hákování.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 3. Larkin (Dacjuk) – 11. Williams (Niskanen, Bäckström), 61. Kuzněcov (Niskanen, Alzner)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Green, DeKeyser, Ericsson, Kindl, Marčenko – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Tatar, Dacjuk, Larkin – Miller, Athanasiou, Pulkkinen – Helm, Glendening, Sheahan
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlsson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Burakovsky – Chimera, Beagle, Williams – Laich, Latta, Wilson

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Steve Kozari – Bryan Pancich, Steve Barton

    Diváci: 20027
    bahis siteleri