Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Detroit – Washington 1:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 3:4 (po pr.)
po prodl.
Edmonton Oilers
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 19.11.2015, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marián HOSSA - 3:4p
     
    61:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Šmankote, to byla rána jako z kanonu. MARIÁN HOSSA se dostal do brejku, který tvrdou střelou dokázal využít. Asistence: Brent Seabrook.
    Leon DRAISAITL - 3:3
     
    57:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají a fanoušci se zcela oprávněně radují. LEON DRAISAITL se prosazuje z bezprostřední blízkosti. Asistence: Taylor Hall, Teddy Purcell.
    Andrew SHAW - 2:3
     
    51:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A dělají ji domácí. Ve středním pásmu špatně rozehráli. Duncan Keith posunul na Tannera Kera, který našel přesným pasem ADREW SHAWA, který si v zakončení dokázal poradit celkem s přehledem. Asistence: Tanner Kero, Duncan Keith.
    Benoit POULIOT - 2:2
     
    44:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Akci začal Purcell, který našel Nurce. Ten si dobrým pohybem udělal prostor. Viděl před brankou volného BENOITA POULIOTA, který se trefil přesně mezi betony brankáře Crawforda. Asistence: Darnell Nurce, Teddy Purcell.
    Jordan EBERLE - 1:2
     
    36:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nádherně si nyní najel JORDAN EBERLE, který přijal přesnou přihrávku a dostal se do brejku. Uspěl střelou pod horní tyčku. Asistence: Brandon Davidson.
    Artěmij PANARIN - 0:2
     
    34:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to musí domácí mrzet. Šance nevyužili, a tak přišel trest. ARTĚMIJ PANARIN dostal zatraceně hodně prostoru od Edmontonské obrany, a tak měl prostor i čas pro přesnou střelu. Asistence: Artem Anisimov, Patrick Kane.
    Duncan KEITH - 0:1
     
    27:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilová hra znamená vedení hostů 1:0. Patrick Kane dostal puk a pálil na branku, kotouč dokázal tečovat DUNCAN KEITH. Asistence: Patrick Kane, Artemi Panarin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 37. Eberle (Davidson), 44. Pouliot (Nurce, Purcell), 58. Draisaitl (Hall, Purcell) – 28. Keith (Kane, Panarin), 35. Panarin (Anisimov, Kane), 52. Shaw (Kero, Keith), 62. Hossa (Seabrook)


    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Sekera, Nurse, Fayne, Klefbom, Gryba, Davidson – Purcell, Draisaitl, Hall – Eberle, Nugent-Hopkins, Pouliot – Jakupov, Latestu, Hendricks – Pakarinen, Lander, Korpikoski
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Van Riemsdyk, Rozsíval, Daley – Hossa, Toews, Daňo – Kane, Anisimov, Panarin – Shaw, Krüger, Teravainen – Garbutt, Kero, Mashinter

    Rozhodčí: Jackson, Meier – Rody, Grandt
    bahis siteleri