Carolina – Toronto 1:2 (1:2 po s.n.) | Columbus – Nashville 4:0 (kon.) | Detroit – Los Angeles 3:2 (kon.)
NY Islanders – Montreal 3:5 (kon.) | Calgary – Chicago 2:1 (po pr.) | Edmonton – New Jersey 5:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
New Jersey Devils
Sobota 21.11.2015, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Taylor HALL - 5:1

     
    57:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nyní už s naprostým klidem konstatuji, že je definitivně rozhodnuto! Hosté nadále pokračovali ve hře bez brankáře a v obranném pásmu se k puku dostal Leon Draisaitl, který ho nahrál na TAYLORA HALLA, jenž bez problémů dopravil kotouč do prázdné brány! Asistence: Leon Draisaitl.
    Mark LETESTU - 4:1

     
    53:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v hostující rozehrávce a Olejáři jdou do tříbrankového vedení, což už se Ďáblům bude dohánět opravdu těžko! Po chybě rozehrávajícího Mikea Cammalleriho se ke střele dostal MARK LETESTU, který i s notnou dávkou štěstí prostřelil Keitha Kinkaida! Tento gól tak zřejmě definitivně rozhoduje o osudu zápasu. Bez asistence.
    Jordan EBERLE - 3:1

     
    43:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A přesilová hra je využita, díky čemuž Olejáři vedou o dva góly! JORDAN EBERLE dostal přihrávku na levou stranu a mermomocí se snažil procpat kotouč za Keitha Kinkaida. Dlouho se mu to nedařilo, za svou neutuchající snahu byl ale odměněn a nakonec dotlačit černý kus pryže do brány! Asistence: Taylor Hall a Ryan Nugent-Hopkins.
    Oscar KLEFBOM - 2:1
     
    27:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek si bere zpátky své vedení a opět na tom má lví podíl první útočná formace. Teddy Purcell si vyměnil kotouč s Leonem Draisaitlem, aby posléze našel přesnou přihrávkou najíždějícího obránce OSCARA KLEFBOMA, jenž střelou z voleje prostřelil Keitha Kinkaida! Asistence: Teddy Purcell a Leon Draisaitl.
    Kyle PALMIERI - 1:1

     
    26:04
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, Devils využili přesilovou hru velmi dobrým způsobem! Od začátku motali svého soupeře v pásmu. Po neúspěšném pokusu Schlemka se ke kotouči dostal KYLE PALMIERI, který obehrál hned několik protihráčů a nekompromisní střelou zápěstím prostřelil Anderse Nilssona! Asistence: David Schlemko a Travis Zajac.
    Leon DRAISAITL - 1:0
     
    06:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení díky duu, které Olejáře táhne v posledních zápasech skvělými výkony! LEON DRAISAITL ve středním pásmu přenechal kotouč Tayloru Hallovi, aby následně nabral rychlost a sjel si před branku, kam obdržel od svého parťáka fantastickou přihrávku před odkrytou klec. Touto šancí nepohrdl a otevřel tak skóre zápasu svým třetím gólem v posledních třech zápasech v řadě! Asistence: Taylor Hall a Brandon Davidson.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 7. Draisaitl (Hall, Davidson), 28. Klefbom (Purcell, Draisaitl), 44. Eberle (Hall, Nugent-Hopkins), 54. Letestu, 58. Hall (Draisaitl) – 27. Palmieri (Schlemko, Zajac)


    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Nurse, Gryba, Klefbom, Fayne, Davidson, Reinhart – Hall, Draisaitl, Purcell – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Hendricks, Letestu, Jakupov – Korpikoski, Lander, Pakarinen
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene, Larsson, Moore, Severson, Merrill, Schlemko – Cammalleri, Henrique, Stempniak – Kalinin, Zajac, Palmieri – Tlustý, Josefson, Tootoo – Farnham, Gionta, O'Neill

    Rozhodčí: Kozari, Hanson – Henderson, Cameron
    bahis siteleri