Toljatti – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 5:1 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:1 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 2:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 24.11.2015, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:29
    Teď však přichází lehká komplikace pro Jokerit! Na trestnou lavici odchází Peter Regin, který si pomohl v souboji s Konkovem faulem!
     
    39:20
    Tak přesilová hra domácího celku však dlouho netrvala! V útočném pásmu neudržel nervy na uzdě Niklas Hagman, který nedovoleným způsobem zastavil Gavrikov, a odchází na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    38:42
    V závěru druhé třetiny si přesilovou hru zahraje také domácí celek! Michail Grigorjev se prezentoval hodně ostrým zákrokem v souboji s Brandonem Kozunem, a odchází na trestnou lavici!
     
    35:02
    Těsně po návratu Joensuua si Lokomotiv zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici odchází Jesper Jensen, který zahákoval Apalkova při zakončení!
     
    32:58
    Přesilová hra pro Jaroslavl! Na trestnou lavici míří domácí Jesse Joensuu, a hostující celek má ideální příležitost na snížení!
     
    28:56
    Tentokrát si zahraje přesilovou hru domácí celek! Pavel Kraskovskij ztratil hůl, a při bránění Olimba si pomohl nedovoleným způsobem!
     
    26:03
    Přesilovou hru si zahraje hostující Lokomotiv! Peter Regin nestíhal v souboji s Grigorjevem, a musel faulovat!
     
    21:45
    Hlavní rozhodčí musel přerušit hru po velmi ostrém zákroku Kartajeva na obránce Jensena. Svého spoluhráče šel následně pomstít Brandon Kozun, který si půjde zřejmě rovněž sednout na trestnou lavici!
     
    12:01
    Hlavní rozhodčí navíc oba kohouty vyloučil, a bude se hrát čtyři na čtyři!
     
    04:56
    Přesilovou hru si však zahraje také Lokomtiv! Na trestnou lavici míří Philip Larsen, který poslal hodně ostře na mantinel útočníka Apalkova!
     
    03:04
    Až teď se přerušuje! Emil Galimov si počínal nedovoleně v souboji s Brandonem Kozunem, kterého hákoval. Ruský útočník zak míří na trestnou lavici!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 4. Joensuu (Regin, Kozun), 18. Kozun (Regin, Jaakola), 59. Kapanen – 56. Konkov (Hersley)


    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Kulda, Lajunen (A), Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtämää Kapanen (C), Jormakka, Hagman – Joensuu, Regin, Kozun – Rita, Wirtanen (A), Olimb – Mäki, Sallinen, Pöysti
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Krasotkin) – Kronwall (C), Hersley, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Apalkov (A), Kontiola, Mosaljov – Loktionov, Novotný (A), Averin – Galimov, Kartajev, Enlund – Konkov, Korškov, Polunin – Kraskovskij

    Rozhodčí: Buturlin, Soin – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri