Toljatti – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 5:1 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:1 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 2:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 24.11.2015, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Niko KAPANEN - 3:1
     
    58:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Lokomotiv odvolal svého brankáře, avšak domácí Jokerit toho dokázal velmi rychle využít! Za brankou Jokeritu chyboval Emil Galimov, který poslal nepřesnou přihrávku, tu vystihl NIKO KAPANEN, který vyslal kotouč odrazem o mantinel do útočného pásma, a ten se doklouzal až do branky! Bez asistence.
     
    58:27
    Velkou šanci měl hostující Ilja Ljubuškin, který dostal přihrávku na hranici levého kruhu. Jeho ránu však dokázal Helenius vyrazit, a zachránil svůj tým!
    Sergej KONKOV - 2:1
     
    55:23
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak závěr dnešního utkání bude ještě pořádné drama, hosté totiž snižují na rozdíl jediné branky! Po nepřesné střele Kronwalla se kotouč dostal na levou stranu, kde se nacházel SERGEJ KONKOV. Ruský útočník si vybruslil do středu, a přesnou střelou k tyči snižuje na 1:2! Asistence: Patrick Hersley
     
    54:29
    Teď však přichází lehká komplikace pro Jokerit! Na trestnou lavici odchází Peter Regin, který si pomohl v souboji s Konkovem faulem!
     
    44:06
    Teď však mohl Jokerit vstřelit možná rozhodující třetí branku! Útočnou akci Jokeritu rozjel po pravé strany Brandon Kozun. Na jeho následnou přihrávku si najel Ohtämää, jehož bekhendové zakončení však Murygin dokázal pokrýt!
     
    39:20
    Tak přesilová hra domácího celku však dlouho netrvala! V útočném pásmu neudržel nervy na uzdě Niklas Hagman, který nedovoleným způsobem zastavil Gavrikov, a odchází na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    38:42
    V závěru druhé třetiny si přesilovou hru zahraje také domácí celek! Michail Grigorjev se prezentoval hodně ostrým zákrokem v souboji s Brandonem Kozunem, a odchází na trestnou lavici!
     
    37:36
    Do velké šance se dostal domácí Jokerit! Do přečíslení dva na jednoho šel Hagman společně s Jormakkou. Druhý jmenovaný se následně dostal do zakončení, nicméně před Muryginem mu nesedlo zakončení, a kotouč poslal mimo branku!
     
    35:02
    Těsně po návratu Joensuua si Lokomotiv zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici odchází Jesper Jensen, který zahákoval Apalkova při zakončení!
     
    32:58
    Přesilová hra pro Jaroslavl! Na trestnou lavici míří domácí Jesse Joensuu, a hostující celek má ideální příležitost na snížení!
     
    29:19
    Hned na začátku přesilové hry musel předvést své umění Murygin, který zasáhl lapačkou proti ostré střele Brandona Kozuna!
     
    28:56
    Tentokrát si zahraje přesilovou hru domácí celek! Pavel Kraskovskij ztratil hůl, a při bránění Olimba si pomohl nedovoleným způsobem!
     
    26:03
    Přesilovou hru si zahraje hostující Lokomotiv! Peter Regin nestíhal v souboji s Grigorjevem, a musel faulovat!
     
    23:44
    Těsně před návratem obou hráčů z trestné lavice se do velké šance dostal Ville Lajunen, který si najel na pas od Regina, a postupoval sám na Murygina. Jeho bekhendové zakončení však ruského brankáře nepřekvapilo!
     
    21:45
    Hlavní rozhodčí musel přerušit hru po velmi ostrém zákroku Kartajeva na obránce Jensena. Svého spoluhráče šel následně pomstít Brandon Kozun, který si půjde zřejmě rovněž sednout na trestnou lavici!
     
    19:36
    Na přihrávku Brandona Kozuna si před branku najel Joensuu, kterému se však nepovedlo kotouč zasáhnout!
    Brandon KOZUN - 2:0
     
    17:19
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A máme zde druhou branku dnešního utkání, a opět se o ni postarala druhá formace Jokeritu! Po nepřesné střele Lajunena se pokoušel dostal do levého rohu, kde se nacházel Peter Regin. Domácí útočník dokázal uvolnit Brandona Kozuna, který si vybruslil do středu, nicméně jeho střelu Murygin dokázal zastavit. Následně mu však kotouč vypadl, a doklouzal se za brankovou čáru! Asistence: Peter Regin, Topi Jaakola
     
    12:01
    Hlavní rozhodčí navíc oba kohouty vyloučil, a bude se hrát čtyři na čtyři!
     
    04:56
    Přesilovou hru si však zahraje také Lokomtiv! Na trestnou lavici míří Philip Larsen, který poslal hodně ostře na mantinel útočníka Apalkova!
     
    04:39
    Hodně rychlou akci předvedla na útočné modré dvojice Jaakola s Hagmanem. Finský obránce zavezl kotouč do pásma, a následně ve středu našel Hagmana, který se protáhl mezi obránci, nicméně zakončení se mu nepovedlo!
    Jesse JOENSUU - 1:0
     
    03:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit svou úvodní přesilovou hru velmi rychle využívá, a dostává se do vedení! Fisnký celek vyhrál vhazování v útočném pásmu, a kotouč se dostal na levou stranu, odkud vypálil Brandon Kozun. Jeho ránu tečoval Peter Regin, nicméně Murygin dokázal zasáhnout! Na dorážku JESSEHO JEONSUUA byl však ruský brankář krátký! Asistence: Peter Regin, Brandon Kozun.
     
    03:04
    Až teď se přerušuje! Emil Galimov si počínal nedovoleně v souboji s Brandonem Kozunem, kterého hákoval. Ruský útočník zak míří na trestnou lavici!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 4. Joensuu (Regin, Kozun), 18. Kozun (Regin, Jaakola), 59. Kapanen – 56. Konkov (Hersley)


    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Kulda, Lajunen (A), Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtämää Kapanen (C), Jormakka, Hagman – Joensuu, Regin, Kozun – Rita, Wirtanen (A), Olimb – Mäki, Sallinen, Pöysti
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Krasotkin) – Kronwall (C), Hersley, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Apalkov (A), Kontiola, Mosaljov – Loktionov, Novotný (A), Averin – Galimov, Kartajev, Enlund – Konkov, Korškov, Polunin – Kraskovskij

    Rozhodčí: Buturlin, Soin – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri