Toljatti – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 5:1 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:1 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 2:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HC Dinamo Minsk
Úterý 24.11.2015, 19:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lukáš KAŠPAR - 4:1
    59:56 Kašpar (SBA)
     
    59:56
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ještě jeden hřebíček do minské rakve čtyři sekundy před sirénou zatloukl po zaváhání Matěruchina LUKÁŠ KAŠPAR, jenž trefil prázdnou branku dokonce ze svého vlastního pásma! Bez asistence.
    Michel MIKLÍK - 3:1
    58:50 Miklík (SBA)
     
    58:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto! V momentě, kdy Glass opustil svou svatyni, se ke kotouči po pro hosty smolnému odrazu puku o čárového sudího dostal MICHEL MIKLÍK, který bez problémů trefil odkrytou svatyni! Bez asistence.
    Cam BARKER - 2:1
    51:24 Barker (SBA)
     
    51:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to nejproduktivnějšímu zadákovi celé soutěže CAMU BARKEROVI vyšlo a Bratislavští se ujímají vedení! Paré nabil trojce draftu NHL z roku 2004 na modrou čáru a zkušený zadák Slovanu prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Francis Paré.
     
    45:54
    Říhova parta bude mít šanci na reparát, na dvě minuty za držení jde pykat Ilja Šinkevič (MIN).
     
    43:21
    Szczechura (MIN) úplně zbytečně podrazil Lušňáka ve vlastním útočném pásmu a posílá svůj tým do čtyř.
     
    40:42
    Už známe údaj o návštěvnosti, na bratislavský zimák si dnes našlo cestu 9332 diváků!
    Matt ELLISON - 1:1
    38:32 Ellison (MIN)
     
    38:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hosté hráli s pukem v pásmu a dostal se k němu Juraj Valach, který s ním chtěl naivně vyjet z pásma. To se mu ale nepodařilo a kotouč zachytil Šinkevič, který ho přiťukl volnému Nicku Bailenovi a ten si všiml úplně volného Ryana Vesceho, jenž se neukvapil a gól na zlatém podnose naservíroval MATTU ELLISONOVI, který měl před sebou prázdnou branku! Asistence: Ryan Vesce, Nick Bailen.
     
    37:10
    Před Glassem to pořádně vřelo, ale nikdo v modrém nedokázal dorazit kotouč za Glassova záda. Nepodařilo se to ani Lukáši Kašparovi, který už pálil ze skvělé pozice!
     
    35:33
    Jevgenij Lisovec (MIN) ve středním pásmu zbytečně držel Bartoviče, Slovan si zahraje přesilovku!
     
    32:16
    Dvě minuty za podražení si jde odpykat Lukáš Kozák (SBA), Dinamo si po komerční přestávce zahraje v početní výhodě.
     
    26:31
    Asi jsem to zakřikl, protože po pravém křídle pronikl do skvělé palebné pozice Paul Szczechura, ale Garnett si s jeho tvrdou ranou poradil! Na řadě je komerční přestávka.
     
    20:18
    Bailenovu tvrdou ránu z vrcholu kruhů před dezorientovaným Garnettem ještě tečoval Meleško, ale domácí gólman přišel ke kotouči jako slepý k houslím a udržel Slovan ve vedení!
    Rok TIČAR - 1:0
    18:59 Tičar (SBA)
     
    18:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavská aréna vypukla nadšením! Katastrofální rozehrávka Dinama skončila na holi ROKA TIČARA, který upaloval sám na Glasse, kterého si kličkou položil a poté pohodlně přehodil puk přes jeho beton! Bez asistence.
     
    18:-6
    Dnes poprvé se bude vylučovat, a to na obou stranách. Za nedovolené bránění jde pykat Rok Tičar (SBA), za krosček Ilja Šinkevič (MIN).
     
    18:31
    Šance na obou stranách! Pavlovič se zpoza branky prokousal před Garnetta a položil si ho, ale ten si jeho blafákem poradil a vzápětí neuspěl na druhé straně ani Skalický!
     
    12:58
    Tomáš Surový poslal do samostatného úniku Bartoviče, který ujížděl sám na Glasse, ale na poslední chvíli ho rozhodil vracející Ellison, který může být rád, že z toho nebude trestné střílení!
     
    06:41
    Svůj tým teď podržel na druhé straně i Michael Garnett, hosté vyjeli ve třech kupředu a Komarov pálil ze skvělé pozice, nicméně kanadský legionář ve svatyni Slovanu vytáhl skvělý zákrok!
     
    06:16
    Kašparova jedovatice proletěla centimetry vedle levé tyče, teď při Glassovi stáli všichni svatí!
     
    03:52
    Glass měl co dělat, aby si poradil se štiplavým projektilem Jegliče a Nagymu chyběly centimetry, aby se dostal k dorážce ze skvělé pozice!
     
    02:33
    Před Jeffem Glassem to znovu vřelo, nicméně nikdo v modrém dresu nedokázal přesně zakončit. Slovan je v úvodu aktivnějším týmem.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 19. Tičar, 52. Barker (Paré), 59. Miklík, 60. Kašpar – 39. Ellison (Vesce, Bailen)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Višňovský, Starosta, Barker, Švarný, Valach, Mihalik, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy – Bartovič, Surový, Paré – Kašpar, Viedenský, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan.
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Bailen, Šinkevič, Lisovec, Krajíček, Filičkin, Gunderson – Vesce, Ellison, Cheechoo – Matěruchin, Szczechura, Stěpanov – Meleško, Drozd, Komarov – Pavlovič, Kolcov, Michaljov.

    Rozhodčí: Oskirko, Ravodin – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 9332
    bahis siteleri