PSG – Troyes 4:1 (kon.) | Angers – Lille 2:0 (kon.) | Nantes – Bastia 0:0 (kon.)
GFC Ajaccio – Lorient 1:1 (kon.) | Remeš – Rennes 2:2 (kon.) | Toulouse – Nice 2:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
4:1 (1:0)
ESTAC Troyes
Sobota 28.11.2015, 17:10Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Beznadějně poslední Troyes dlouho drželo s Pařížany krok, nicméně poté, co se po necelé hodině hry prosadil z penalty Ibrahimović bylo rozhodnuto. Bernardoni lovil balon ze své sítě ještě dvakrát, prosadili se totiž Kurzawa a střídající mladík Augustin. Hráče ESTAC může těšit alespoň fakt, že Thomas Ayasse v nastavení připravil Trappa o čisté konto a snížil na konečných 4:1. Z mé strany je to vše, u dalších onlajnů se na vás těším co nevidět. Na počtenou! (19:08:02)
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Thomas AYASSE - 4:1

    via GIPHY

     
    90+1
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Poslední ESTAC se v nastavení dočkal alespoň čestného úspěchu. THOMAS AYASSE práskl do míče z dobrých dvaceti metrů a jeho rána si našla cestu za záda překvapeného Kevina Trappa, který tak dnes čisté konto neudrží!
     
    90
    Střídající veterán Thiago Motta poslal balon z levé strany do pokutového území, ze všech hráčů v šestnáctce se však nejrychleji zorientoval Paul Bernardoni a uklidnil hru.
     
    89
    Ofsajd a v něm Zlatan Ibrahimović, veškerý vzruch je bezpředmětný a následovat bude pouze odkop od Bernardoniho svatyně.
     
    87
    Jen-Kévin Augustin se dnes stal nejmladším hráčem v probíhajícím ročníku Ligue 1, který se dokázal prosadit. Domácímu útočníkovi je 18 let a 5 měsíců.
     
    86
    Zápas se už jen dohrává, Pařížané už nechtějí svého soka potopit ještě větším rozdílem.
     
    85
    Do druhého poločasu hosté vstupovali s jednogólovým mankem a nadějí na zisk bodů, ty jsou však roztrhány na cáry. O vítězi je už dávno rozhodnuto.
    84. Jean-Kévin AUGUSTIN - 4:0

    via GIPHY

     
    84
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Jemináčku, chudák Bernardoni! Střídající mladík JEAN-KÉVIN AUGUSTIN vypálil z dobrých dvaceti metrů a tvrdá rána čerstvě dospělého útočníka PSG proletěla hostujícímu gólmanovi mezi nohama a do sítě!
     
    82
    Domácí zahrávali přímý kop, jehož exekuce se samozřejmě ujal Zlatan Ibrahimović. Švédská ikona zvolila razanci před přesností a nakonec nebyla daleko od úspěchu, Zlatanova tečovaná rána proletěla těsně vedle pravé tyče!
     
    80
    Na hřiště se podívá teprve osmnáctiletý mladík Jean-Kévin Augustin, jemuž místo na place přepustil střelec prvního gólu Edinson Cavani.
     
    79
    Z trmy-vrmy v pokutovém území domácí nic nevytěžili, Ibrahimović v pádu nedokázal usměrnit Di Maríův centr mezi tři tyče.
     
    78
    Layvin Kurzawa měl na kopačce svůj druhý gól v zápase, ale Bernardoni jeho přízemní ránu dokázal bravurně vyrazit! Pařížané tak budou zahrávat už svůj šestý rohový kop.
     
    77
    ESTAC naposledy střídá. Ze hřiště odchází Fabien Camus, jehož místo zaujme Jimmy Cabot.
     
    75
    Ángel Di María postal do pokutového území další nebezpečný míč a Ibrahimovićovi chyběl kousíček od toho, aby si centr z Argentincovy kopačky dokázal zpracovat!
     
    74
    Gregory van der Wiel hledal dlouhým nákopem rozběhnutého Kurzawu, ale jeho pas byl přeci jen dlouhý až příliš. Kulatý nesmysl skončil v Bernardoniho náruči.

    Vojtěch Balon

    Branky: 20. Cavani (Di María), 58. Ibrahimović (pen.), 67. Kurzawa, 84. Augustin (Di María) – 90+1. Ayasse (Cabot)

    Karty:   29. Mavinga (TRY)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 14:8. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 4:8.
    Paris Saint-Germain: Trapp – van der Wiel, Silva, Luiz, Kurzawa – Stambouli, Rabiot (66. Motta) – Di María, Cavani (80. Augustin), Moura (66. Matuidi) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Sirigu – Marquinhos, Motta, Matuidi, Maxwell, Augustin, Ongenda.

    ESTAC Troyes: Bernardoni – Martins Pereira, Martial, Saunier, Mavinga (67. Dabo) – Ayasse, Pi – Darbion, Nivet (61. Court), Camus (77. Cabot) – Jean.
    Náhradníci: Dreyer – Dabo, Court, Xavier, Cabot, Karaboué, Othom.

    Rozhodčí: Varela – Benech, Aubes
    bahis siteleri