Bayern – Hertha 2:0 (kon.) | W. Brémy – Hamburg 1:3 (kon.) | Hannover – Ingolstadt 4:0 (kon.)
Hoffenheim – Mönchengladbach 3:3 (kon.) | Mohuč – Frankfurt 2:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:3 (2:1)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 28.11.2015, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Poslední TSG 1899 Hoffenheim měl dnešní zápas s Borussií Mönchengladbach skvěle rozehraný, nakonec však utkání skončilo remízou 3:3!

    První poločas nabídl dle očekávání velmi kvalitní fotbal, a zejména domácí celek se vybičoval k povedenému výkonu! Do vedení však šla již v páté minutě aktivní Borussia, to když se prosadil Fabian Johnson! Borussia byla nadále aktivní, nicméně v 11. minutě vyrovnal po rohovém kopu Steven Zuber! Gladbachu mohl vrátit vedení o šest minut později Lars Stindl, nicméně jeho přízemní pokus prosvištěl těsně vedle levé tyče! A tak se z vedoucí branky radoval domácí celek, když slabá střela Eugena Polanskiho skončila v síti!

    Hned dvě minuty po začátku druhého poločasu se po velké chybě Stindla prosadil domácí Nadiem Amiri! Následně měl velkou šanci stoper Süle, ten však míč špatně trefil! V 56. minutě tak snížil Josip Drmić přesnou hlavičkou! Následoval aktivní fotbal z obou stran, nicméně v 87. minutě se hosté dočkali vyrovnání! Parádně to udělal Fabian Johnson, který přesnou střelou srovnal na konečných 3:3!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (17:27:22)
    Jednoznačným hrdinou Borussie v dnešním zápase je Fabian Johnson, který zaznamenal dvě branky!

     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hoffenheim následně vybojoval další rohový kop, kterého se ujal opět Nadiem Amiri, jehož centr byl však hodně přetažený, a míč skončil v zámezí!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Exekuce rohového kopu se ujal Nadiem Amiri, jehož centr však nebyl příliš přesný, a obrana Borussie se dokázala ubránit. Za vápnem se však k míči dostali opět domác, a jejich tlak pokračuje!
     
    89
    S velkou porcí štěstí se dostal míč na nohu střídajícího Szalaie, který následně roztáhl hru na pravou stranu, kam si naběhl Strobl. Jeho centr byl zablokovaný Elvedim, a bude z toho rohový kop!
    87. Fabian JOHNSON - 3:3

    via GIPHY

     
    87
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v samém závěru srovnává na 3:3, což je pro domácí fanoušky opravdu velký šok! Krásnou přihrávku dostal FABIAN JOHNSON, který se následně dokázal zbavit dvou protihráčů, a následně poslal krásnou střelou míč do sítě! Baumann zasáhnout nedosáhl!
     
    86
    Exekuce standardní situaci se ujal Lars Stindl, který vyslal hodně ostrou přízemní střelu. Ta však byla zablokovaná domácí obranou!
     
    86
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Jonathan Schmid.
     
    85
    Lars Stindl poslal na pravou stranu zajímavou přihrávku pro Thorgana Hazarda. Belgický záložník však nedokázal odcentrovat, a míč se odrazil do středu. V tomto prostoru byl faulován Lars Stindl, a Gladbach má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Josip Drmić, přichází Branimir Hrgota.
     
    82
    Exekuce rohového kopu se ujal Granit Xhaka, který poslal do vápna zajímavý mavý centr! Ten propadl až do míst, kde se nacházel Süle. Domácí stoper možná zahrál rukou, nicméně hlavní rozhodčí nechal hru plynout!
    81. Rána Thorgana Hazarda

    via GIPHY

     
    81
    Thorgan Hazard dostal míč do středu hřiště, následně se vyhnul Polanskimu, a vyslal hodně prudkou střelu, která mířila k tyči! Brankář Baumann však míč vyrazil na rohový kop!
     
    80
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Adam Szalai.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Julian Korb, přichází Nico Elvedi.
     
    79
    Borussia aktivně kombinovala na útočné polovině, nicméně má stále problémy ve finální fázi. Následně špatně zpracoval míč Josip Drmić, a musel faulovat Eugena Polanskiho!
     
    78
    Postup Kevina Vollanda na pravé straně zastavil nedovoleným zákrokem Wendt. Volland se následně ujal i rozehrávky standardní situace, nicméně poslal míč přesně do rukavic Yanna Sommera!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Zuber (Amiri), 35. Polanski (Amiri), 47. Amiri – 5. Johnson (Dahoud), 56. Drmić (Stindl), 87. Johnson (Raffael)

    Karty:   8. Amiri (HOF) – 25. Dahoud (MNC), 59. Xhaka (MNC)


    Střely na branku: 12:12. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:6.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Strobl, Schär, Süle, Kim Džin-Su – Schwegler (C), Polanski – T. Elyounoussi, Amiri, Zuber (86. Schmid) – Volland (80. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Kadeřábek, Bičakčić, Rudy, E. Vargas, Schmid, Szalai.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (80. Elvedi), Christensen, Nordtveit, Wendt – Stindl, Dahoud (49. T. Hazard), Xhaka (C), Johnson – Raffael, Drmić (84. Hrgota).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, T. Hazard, M. Schulz, Jantschke, Elvedi, Hrgota.

    Rozhodčí: Michael Weiner – Grudzinski, Henschel (vš. Německo)
    thejrc.org