Kladno – Třinec 2:7 (kon.) | Slavia – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 5:4 (po pr.)
Chomutov – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | K. Vary – Olomouc 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.)
HC Plzeň – Zlín 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 4:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 05.12.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:02:11)
     
    59:14
    Liberečtí hrají power-play.
     
    58:42
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, Litvínov jde do vedení! Josef Stříbrný projel po mantinelu do útočného pásma, poslal kotouč před prázdnou bránu na KRISTIANA REICHLA, který trefil prázdnou bránu a zřejmě tak rozhodl o vítězství domácího výběru! Asistence: Josef Stříbrný, Martin Franc.
     
    57:48
    Zachar poslal kotouč před bránu na hůl Klingery, kterému stačilo trefit prázdnou bránu. Tu ale netrefil, a tak i nadále se utkání schyluje do prodloužení!
     
    56:56
    Hosté v plném počtu.
     
    54:56
    Další faul na Šimečka a další přesilovka pro Litvínov! Michael Klinger odjíždí na trestnou lavici za podražení.
     
    52:44
    Hosté v plném počtu.
     
    50:44
    Marek Zachar si nevěděl se Šimečkem rady, a tak ho fauloval. Mladý reprezentant České republiky ve službách Liberce si odsedí dvě minuty na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    48:32
    Agilní Jaroslav Šimeček se dostal do úniku jeden na jednoho proti Turkovi. Toho vymíchal parádním fíglem, jenže se dostal do velkého úhlu, ze kterého už neodkázal skórovat!
     
    45:15
    Tak teď to byla obrovská šance pro Liberec! Michael Klinger dostal pěknou přihrávku přes celé pásmo a stál sám před Spěšným. Vypálil tahem, jenže jediné co trefil, byla maska domácího gólmana.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ujfaluši tvrdě vypálil od modré čáry a Hosnedl vyrazil kotouč pouze před sebe. Tam ho doráželo do brány hned několik hráčů, jako poslední se ho ale při cestě do brány dotkl DAVID ŠESTÁK, který je označen za autora branky. Asistence: Kristian Reichel, Petr Ujfaluši.
     
    35:42
    Reichel přeposlal kotouč na Stříbrného, který se prosmýkl mezi obránci a jel sám na Hosnedla. V zakončení domácího útočníka zatáhl za záchranou brzdu Marek Zachar, který ho podrazil a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    33:01
    Hosté v plném počtu.
     
    32:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká chyba a Liberečtí jdou do vedení! Tomáš Kučera upadl na útočné modré čáře a SAMUEL SOLENSKÝ jel sám na bránu. Samostatný nájezd vyřešil pěkným blafákem, po kterém pouze zasunul kotouč za padajícího gólmana Litvínova! Bez asistence.
     
    31:01
    První přesilová hra v utkání také pro domácí! Dvě minuty na trestné lavici za podražení si odsedí Michal Gecko.
     
    28:33
    Domácí v plném počtu.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 19. Šimeček (Kučera, Šíp), 25. Kučera (Šimeček), 38. Šesták (Reichel, Ujfaluši), 59. Reichel (Stříbrný, Franc) – 17. Král (Gecko, Kalfířt), 23. Šír (Solenský), 33. Solenský


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brzek, Šíp, Vostárek – Kučera, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petruželka) – Bednář, Turek, Klinger, Arlt, Husa, Starosta – Pokorný, Šír, Kalfířt, Svoboda, Rubeš, Král, Gecko, Solenský, Černý, Zachar, Chlum, Hylena.

    Rozhodčí: Würtherle – Rozlílek, Svoboda.
    thejrc.org