Slovensko U20 – Německo U20 3:5 (kon.)
konec
Slovensko U20
3:5 (2:0, 1:3, 0:2)
Německo U20
sk Čtvrtek 10.12.2015, 18:00 • Zimný štadión, Senica • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:47
    Nemecko dalo gól!
    So Slovenskom to teraz vyzerá už zle-nedobre. Domáci hokejisti dovoľujú svojmu súperovi odskočiť im už na rozdiel dvoch gólov, čo rozhodne nie je dobrou správou. Z gólu sa dnes potešil aj JAKOB MAYENSCHEIN. Asistencie: Andreas Eder, Kai Wissmann.
     
    42:53
    Nemecko dalo gól!
    Nemecko opäť vedie. Slovenskí hokejisti ešte budú mať čo robiť, ak chcú v dnešnom stretnutí pomýšľať na víťazstvo, ktoré sa proti húževnatým Nemcom rozhodne nerodí ľahko. Znie to neuveriteľne, ale ANDREAS EDER pridáva aj svoj štvrtý gól v stretnutí.
     
    39:08
    Slovensko dalo gól!
    Tak vyrovnania sme sa dočkali ešte pred koncom druhej tretiny, pre našich chlapcov je teda fakt, že svojho súpera do šatní s psychickou výhodou nepustia, rozhodne dobrou správou. O tretí presný zásah Slovenska sa postaral FILIP LEŠŤAN. Asistencie: Kristián Pospíšil, Filip Ondruš.
     
    34:42
    Nemecko dalo gól!
    Tretí gól do siete Slovenska ale napokon predsa len prichádza. Nuž, na prostrednú časť hry budú chcieť naši chlapci nepochybne čím skôr zabudnúť, keďže puk lovia zo svojej bránky už po tretíkrát. ANDREAS EDER navyše zavŕšil hetrik. Asistencie: Stefan Loibl, Jakob Mayenschein.
     
    26:33
    Nemecko dalo gól!
    Slovensku sa, žiaľ, v tejto chvíli až príliš časté vylučovanie napokon vypomstilo. Naopak, Nemci sa môžu tešiť z vyrovnávajúceho gólu, po ktorom začíname prakticky od začiatku. Po druhýkrát sa dnes podarilo presadiť ANDREASOVI EDEROVI. Asistencie: Stefan Loibl, Kai Wissmann.
     
    20:43
    Nemecko dalo gól!
    Nuž, tak, ako sa zadarilo na začiatku prvej tretiny Slovensku, sa teraz zadarilo Nemecku. To dokázalo znížiť na rozdiel jediného presného zápasu a opäť je tak v hre. Gólovo sa presadil ANDREAS EDER. Asistencia: Stefan Loibl.
     
    17:09
    Slovensko dalo gól!
    A ten napokon predsa len prichádza. Slovensko sa tak svojmu súperovi krátko pred koncom prvej časti hry vzďaľuje na rozdiel dvoch presných zásahov. Postaral sa o to MATEJ MORAVČÍK. Asistencie: Samuel Solenský, Erik Černák
     
    00:41
    Slovensko dalo gól!
    Nuž, tak toto bolo veľmi rýchle! Zo zápasu ubehlo len 41 sekúnd, no aj napriek tomu sa Slovensko dokázalo gólovo presadiť a veľmi rýchlo tak svojmu súperovi dáva pocítiť, že papierovým favoritom nie je náhodou. Domáce tribúny rozjasal MATEJ PALOČKO. Asistencia: Filip Ondruš.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 1. Paločko (Ondruš), 18. Moravčík (Solenský, Černák), 40. Lešťan (Pospíšil, Ondruš) – 21. Eder (Loibl), 27. Eder (Loibl, Wissmann), 35. Eder (Loibl, Mayenschein), 43. Eder (Mayenschein), 47. Mayenschein (Eder, Wissmann)


    Slovensko U20:
    Německo U20:

    Rozhodčí: R. Müllner, M. Novák – R. Výleta, M. Stanzel
    bahis siteleri