Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
po s.n. (3:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Středa 06.01.2016, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kaspars DAUGAVINS - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.
    Autorem vítězné branky je KASPARS DAUGAVINS.
     
    63:17
    Kaspars Daugavins z prostoru mezi kruhy pro vhazování nikým neatakovaný pálil do levého horního rohu, Stanislav Galimov ovšem jeho střelu vyrážečkou vyrazil a připsal si další skvělý zákrok!
     
    62:48
    Nikolaj Žerděv se ocitl před bránou ve velké šanci, Stanislav Galimov ale dokázal jeho střelu směřující k levé tyči vyrazit!
    58:19 Kirill KOLCOV - 2:2
     
    58:19
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    KIRILL KOLCOV využívá přesilovou hru a necelé dvě minuty před koncem vyrovnává na 2:2!! Nikolaj Žerděv našel zpětnou přihrávkou mezi kruhy pro vhazování Kirilla Kolcova, který napřáhl ke tvrdé střele a bez přípravy zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Nikolaj Žerděv. Asistence: Arťom Alajev, Nikolaj Žerděv.
     
    58:09
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Ryan Wilson dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    57:15
    Andrej Ivanov tvrdě vypálil z pravého křídla, Ilija Proskrujakov ale jeho tvrdou střelu ukryl ve své výstroji a hra byla přerušena! To byl pěkný zákrok, který Novgorod stále drží ve hře.
    55:24 Nikolaj ŽERDĚV - 1:2
     
    55:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    NIKOLAJ ŽERDĚV se prosazuje v závěru utkání a vrací Nižnij Novgorod zpět do zápasu!! Stanislav Jegoršev na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a Stanislav Galimov jeho střelu vyrazil levým betonem pouze k Nikolajovi Žerděvovi, který puk z blízkosti pravé tyče poslal pod horní tyč. Asistence: Stanislav Jegoršev.
     
    55:12
    Alexej Pepeljajev rozdal puk doprava a brankář Stanislav Galimov měl co dělat, aby tvrdou střelu domácího Novgorodu z pravého křídla zneškodnil!
     
    53:33
    Jakov Rajlov napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele a Ilija Proskrujakov měl s jeho pokusem obrovské potíže, nakonec ji ale po efektivní rybičce dokázal zastavit!
     
    51:42
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Arťom Aljajev dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    48:35
    Hráči Kazaně tvrdě vypálili z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a připravený Ilija Proskrujakov ukryl jejich ránu v náručí! Dobrý zákrok.
     
    48:10
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Carl Klingberg dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    48:09
    Justin Azevedo hledal před bránou krásnou diagonální přihrávkou najížděcího Mattiase Sjogrena, ten ale v blízkosti levé tyče pálil mimo!
    46:00 Oscar MOLLER - 0:2
     
    46:00
    Kazaň vstřelila branku!
    OSCAR MOLLER střílí gól a posílá Ak Bars Kazaň do dvoubrankového vedení!! Konstantin Kornajev tvrdě vypálil od modré čáry a brankář Ilija Proskrujakov jeho střelu vyrazil pouze před sebe. K odraženému puku se poté dostal Justin Azevedo a na pravém křídle všiml osamoceného Oscara Mollera, který z ostrého úhlu zamířil do prázdné brány. Asistence: Justin Azevedo, Konstantin Kornajev.
     
    40:11
    Alexander Frolov skvěle objel bránu a poté se pokusil zakončit, jeho střela na levém křídle z ostrého úhlu ale na překonání Stanislava Galimova nestačila a brankář Kazaně ji pravým betonem vyrazil!
     
    39:33
    Vladimir Tkačev se vzápětí pokusil dvojnásobit vedení svého týmu, když se z levého křídla skvěle natlačil před bránu a nahrnul puk na bránu Novgorodu, Ilija Proskrujakov byl ale připraven a jeho pokus zastavil!
    39:06 Vladimir TKAČEV - 0:1
     
    39:06
    Kazaň vstřelila branku!
    VLADIMIR TKAČEV proměňuje trestné střílení a posílá Ak Bars Kazaň do vedení!! Vladimir Tkačev během samostatného nájezdu před bránou zpomalil, zamíchal s pukem a poté střelou po ledě zamířil přesně mezi betony Ilija Proskrujakova.
     
    39:06
    Trestné střílení proti týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Alexej Pepeljajev, hákování. Trestné střílení provede Vladimir Tkačev.
     
    39:06
    Vladimir Tkačev se řítil sám na bránu a zezadu ho jasně zahákoval Alexej Pepeljajev. Následovat bude trestné střílení!
     
    36:58
    Kaspars Daugavins tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování střelou s příklepem mezi betony Stanislava Galimova, ten je ale včas sevřel a jeho střelu vyrazil!
     
    36:40
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň: Michalj Sidorov dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    31:49
    Vjačeslav Kuljomin nebezpečně vypálil z pravého křídla na přední tyč, Stanislav Galimov byl ale připraven a po rychlém přesunu puk ukryl v lapačce!
     
    28:20
    Ak Bars Kazaň vypálil z pravého kruhu pro vhazování a pozorný brankář Ilija Proskrujakov si připsal ve druhé třetině první důležitý zákrok poté, co puk ukryl v lapačce!
     
    16:37
    Roman Konkov se před bránou ocitl v obrovské šanci, když dvakrát z prostoru mezi kruhy pro vhazování pálil nikým neatakovaný do levého horního rohu, ani v jednom případě se mu do něj ale zamířit nepodařilo! První střela skončila mimo a tu druhou fantastickým zákrokem zneškodnil lapačkou Stanislav Galimov, který vytáhl fenomenální a neopakovatelný zákrok.
     
    13:30
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: Jevgenij Mozer dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    08:40
    Oscar Moller se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, z blízkosti ale Iliju Proskrujakova překonat nedokázal! Brankář Novgorodu předvedl fantastický zákrok a sám ani nevěděl jak. Ilija Proskrujakov se otáčel a nevěděl kde má puk, a tak se ho pokusil rychle zalehnout, což se mu úplně nepodařilo, vzápětí mu ale pomohli jeho spoluhráči, kteří kotouč dopravili do bezpečí.
     
    07:12
    Ak Bars Kazaň vzápětí ihned vypálil po vhazování a Ilija Proskrujakov si připsal další úspěšný zákrok, když střelu jednoho z hostujících hráčů pravým betonem vyrazil za bránu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 56. Žerděv (Jegoršev), 59. Kolcov (Alajev, Žerděv), rozh. náj. Daugavins – 40. Tkačev (TS), 46. Moller (Azevedo, Kornajev)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Frolov (NNO)
    1:1   Tkačev (KZN)
    2. série:
    2:1   Daugavins (NNO)
    2:1   Moller (KZN)
    3. série:
    3:1   Žerděv (NNO)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskrujakov (Tichomirov) – Jegoršev, Aljajev, Pepeljajev, Osipov, Kolcov, Kondratěv, Sergijenko – Daugavins, Frolov, Semin – Mozer, Sepin, Žerděv – Konkov, Potapov, Kuljomin – Ashton, Klingberg, Ilijin.
    Ak Bars Kazaň: Galimov (Rynnas) – Jarullin, Rajlov, Wilson, Bělov, Abrosimov, Kornajev, Sidorov – Sjogren, Moller, Azevedo – Čibisov, Tkačev, Lukajanov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Svitov, Ivanov, Archipov.

    Rozhodčí: Sergej Kulakov, Eduard Odins – Alexander sirotkin, Eduard Mětalnikov
    bahis siteleri