Sparta – Zlín 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Berani Zlín
Středa 06.01.2016, 18:30 • O2 arena • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Robert SABOLIČ - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, do prázdné branky pojišťuje 3 body sparťanům slovinský sniper ROBERT SABOLIČ. Asistence: Lukáš Klimek.
    Adam POLÁŠEK - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    48:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou potřetí v zápase do vedení. Udrží ho tentokrát? Pech vyhrál buly, Kumstát pak posunul puk na modrou k obránci ADAMU POLÁŠKOVI. Ten si povyjel do ideální střelecké pozice a tvrdou ránou od modré nedal Kašíkovi šanci. Asistence: Petr Kumstát, Lukáš Pech.
    37:43 Roberts BUKARTS - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    37:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín využívá přesilovku a srovnává skóre! Pöpperle sice dokázal několik střel povyrážet, na dorážku Bukartse z levého kruhu, kterou tečoval TOMÁŠ ŽIŽKA, už byl ale krátký. Asistence: Roberts Bukarts, Robert Říčka.
    25:19 Daniel PŘIBYL - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovku a odskakuje do vedení 2:1! V jednoduchosti je síla – DANIEL PŘIBYL přihrál z pravého kruhu do rohu Formanovi. Ten mu puk okamžitě vrátil a domácí centr neváhal – svižnou střelou prostřelil Kašíka. Asistence: Miroslav Forman.
    18:16 Ondřej VESELÝ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    18:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    První přesilovka utkání končí gólem. Pöpperle sice úvodní střelu z úhlu vyrazil, na dorážku ONDŘEJE VESELÉHO už byl ale krátký. Šťastný gól pro hosty, puk se do branky odrazil od kalhot domácího brankáře. Asistence: Roman Vlach, Tomáš Čachotský.
    14:30 Michal ČAJKOVSKÝ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    14:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jako z kanónu! Tuhle ránu skutečně Kašík chytat nemohl. MICHAL ČAJKOVSKÝ se na modré čáře mohutně napřáhl, puk skončil až v síti. Asistence: Daniel Přibyl, Miroslav Forman.
    Marken.cz

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 15. Čajkovský (Přibyl, Forman), 26. Přibyl (Forman), 49. Polášek (Kumstát, Pech), 60. Sabolič (Klimek) – 19. Veselý (Vlach, Čachotský), 38. Žižka (Bukarts, Říčka)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Polášek, Eminger, Švrček, Čajkovský, Mikuš, Hrbas, Kalina – Buchtele (A), Přibyl, Forman – Sabolič, Klimek, Hamilton – Kumstát (A), Pech, Netík (C) – Kudrna, Dragoun, Procházka.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Kotvan, Marušák (A), Žižka (A), Matějíček, Horák, Řezníček, Urbanec – Říčka, Holík, Bukarts – Kubiš, Maruna, Ondráček – Veselý (C), Vlach, Čachotský – Čech, Cibák, Sýkora.

    Rozhodčí: Polák, Lacina – Frodl, Špůr

    Diváci: 4 362
    bahis siteleri