Slovensko – Dánsko 5:0 (kon.)
konec
Slovensko
5:0 (1:0, 4:0, 0:0)
Dánsko
sk Pondělí 11.01.2016, 16:00Mistrovství světa žen do 18 let - I. divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pomer striel na bránu bol 36-14. (17:53:35)
     
    Slovenské hokejové reprezentantky do 18 rokov si pripisujú druhé víťazstvo v maďarskom Miškolci a po výhre nad Maďarskom 5:0 si pripisujú rovnaké víťazstvo aj nad Dánskom. Slovenky sa najbližšie stretnú s Nórskom, s ktorými prehrali jediný zápas v príprave 5:4 po predĺžení.
     
    Koniec zápasu.
     
    58:14
    Annamária Suráková si ide ešte odsedieť dvojminútový trest.
     
    57:59
    Dánskym reprezentantkám vyšla najlepšie tretia tretina v ktorej zatiaľ neinkasovali. Ale taktiež sa im ani nepodarilo skórovať.
     
    55:41
    A už len menej ako 5 minút chýba dokonca zápasu. V poslednej tretine sa nedeje nič zaujímavé. Druhá tretina rozhodla o osudí tohto zápasu a my môžme byť radi, že to dopadlo, ako to dopadlo.
     
    52:51
    Druhá polovica tretej tretiny však opäť patrí slovenským reprezentantkám do 18 rokov, ktoré sa pokúšajú pridať ešte nejaké góly.
     
    50:09
    Začalo nám posledných 10 minút zápasu. Tretia tretina je najvyrovnanejšia, čo sa týka striel na bránu. Je to zatiaľ 5:5, ale naše sa nikam neponáhľajú. Len si strážia pohodlný náskok, ktorý si vybudovali hlavne v druhej tretine.
     
    47:02
    Zápas sa nám už len dohráva, slovenské hokejistky sa nemajú kam ponáhľať a súperkám z Dánska sa nedarí streliť čestný úspech v tomto zápase.
     
    44:44
    Dánky z presilovej hry gól nedali, ale na Andreu Rišianovú vystrelili v tretej tretine už štyrikrát, no bez úspechu.
     
    42:44
    Dánky majú šancu streliť prvý gól na šampionáte. Za podrazenie si pôjde odsedieť dve minúty Barbora Králiková.
     
    42:36
    Slovenské baby aktívnejšie aj v poslednej tretine. Dánsku brankárku už ohrozili troma strelami, ale zatiaľ ani jedna sa neujala.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Strely na bránu po dvoch tretinách jednoznačne v náš prospech 25-5.
     
    Druhá tretina nám priniesla až 4 góly. Všetky skončili v sieti dánskej brány a slovenské hokejové reprezentantky tak kráčajú k druhému víťazstvu na turnaji bez najmenších problémov. Ako prvá sa presadila v druhej tretine hneď v prvej minúte Vargová a postupne sa k nej pridali aj Kosecká, Suráková a Drábeková.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    37:52
    Prvý úspešný zákrok si pripisuje aj Andrea Rišianová. Prichádza však až pred koncom druhej tretiny. Dánkam táto tretina absolútne nevyšla a vedia, že dnes si pripíšu už druhú prehru na Majstrovstvách sveta žien U18. Navyše zatiaľ nestrelili ani jeden gól.
     
    35:00
    Ostáva nám už len 5 minút dokonca druhej tretiny a pomer striel v druhej tretine je jednoznačne v náš prospech 11-1. Slovenské hokejistky potvrdzujú úlohu favoritiek v tomto zápase a svojím súperkám nedali ani najmenšiu šancu.
     
    32:30
    Kanonáda Slovenska v prvých 10 minútach zápasu rozhodla zápas a dánske dievčatá ešte ani len nevystrelili na novú brankárku Rišianovú.

    Tomáš Podávka

    Branky a nahrávky: 14. Kollová (Suráková, Korenková), 21. Vargová, 22. Kosecká (T. Ištocyová, Kollová), 26. Suráková (Maskalová, Záborská), 31. Drábeková (Trebuľová, Záborská)


    Slovensko: Štofanková (Rišianová) – Zálešáková, Vargová, Drábeková, T. Ištocyová (A), Králiková, Kučerová – Maskalová, Záborská, Trebuľová – Korenková, Kollová (C), Kosecká (A) – L. Ištocyová, Suráková, Rumanová – Fáberová, Sulíková.
    Tréner: Psenka Tomáš

    Dánsko: Terridová (Repstock-Rommeová) – E Jensenová , Thomsenová (A), Kristoffersenová, A. Andersenová (A), Refsgaardová, Oksbjergová – Sorensenová, Soendergaardová (C), Almquistová – Knudsenová, Friis-Hansenová, Petersová – S. Jensenová, Baggesenová, Hvamová – D. Andersenová
    Tréner: Peters Bjorn

    Rozhodčí: Williams Mackenzie- Cadonau Tanja, Sandor Zsuzanna
    bahis siteleri