Děčín – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 3:5 (kon.)
Val. Meziříčí – Poruba 2011 2:9 (kon.) | Mor. Budějovice – SK Karviná 7:2 (kon.) | Opava – Technika Brno 2:3 (1:2 po s.n.)
SHK Hodonín – Vsetín 6:3 (kon.) | Vrchlabí – Kobra 5:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (1:0, 1:1, 4:2)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Středa 13.01.2016, 18:002. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Ke konci zápasu je tu ještě jeden trest, za sekání dostává dvě minuty hostující Voříšek.
     
    56:25
    Hosté se dostali do dalšího útoku, kde se tváří v tvář Lavingerovi postavil Brabec, ale domácí brankář jeho úmysl zastavil!
     
    55:26
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Svou početní výhodu hosté využívají, když se dostali do těsné blízkosti Lavingera, kde svou přesně mířenou střelou dává třetí brankou Vajgaru JAKUB PÍPAL a utkání tak ještě dramatizuje. Asistence: Adam Popelka, Luboš Voříšek.
     
    53:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Zdvořáček – 2 min., napadení).
     
    52:09
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se ale hostům jejich pěkná kombinace povedla. U branky Děčína byl dobře postavený MILAN ŠESTÁK, který dokázal prostřelit Lavingera a snižuje na čtyřbrankový rozdíl. Asistence: Martin Záhora, Pavel Samohejl.
     
    50:01
    Buďa se dostal do samostatného úniku, ale jeho samostatný nájezd semaforem zlikvidoval Marek!
     
    48:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    48:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi ještě využili předchozího tlaku z přesilové hry a Marek musel čelit své první brance po naskočení mezi tři tyče. JIŘÍ BRANDEJSKÝ poslal za jeho záda střelu zblízka a mohl tak se svými spoluhráči slavit už šestou branku v síti soupeře. Asistence: Jaromír Chmel.
     
    45:57
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Tomáš Fencl – 2 min. sekání).
     
    43:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování v pásmu hostí pálil JAROMÍR CHMEL, jehož střela proplachtila až do hostující branky, odkud vyhnal Kůdelu. Na jeho místo tak naskočil Vlastimil Marek. Domácí vedou o čtyři branky a mají tak nakročeno k dnešnímu vítězství. Ale samozřejmě ještě nepředbíhejme. Asistence: Michal Oliverius, Lukáš Zika.
     
    43:47
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    42:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Souhra, která měla oči. Radim Vacek při úniku Medvědů dva na jednoho našel volného DANIELA VOLRÁBA, který nabídky svého spoluhráče dokonale využil a bezmocný Kůdela s jeho přízemní přesně mířenou střelou nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Radim Vacek, Ondřej Hříbal.
     
    41:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tu také využívají. Čtyři vteřiny před návratem hostujícího hráče na led se přesně z dorážky trefil novic v týmu Děčína, a sice MARTIN PATZELT a dává Medvědům slibný dvoubrankový náskok. Asistence: Milan Buďa, Tomáš Faigl.
     
    39:47
    Obrovská šance Medvědů. Před odkrytou klec dostal přesnou přihrávku Jaroslav Hašek, který si mohl vybrat, kam puk umístí, ale nakonec ho netrefil. Na střídačku odjíždí a chytá se za hlavu. Další velká šance Medvědů zůstala bez odezvy.
     
    39:07
    Hosté budou čelit přesilovce Děčína 4 na 3 a vyžádali si oddechový čas.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Milan Břečka – 2 min., sekání).
     
    38:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Molnár – 2 min.).
     
    37:33
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Ondřej Jasanský – 2 min., hákování).
     
    37:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže okamžitě po vhazování ve středovém kruhu se do úniku dostal TOMÁŠ FAIGL, jenž své zakončení bekhendem zvládl naprosto přesně. Děčín znovu vede. Asistence: Milan Buďa, Tomáš Procházka.
     
    36:58
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Hosté hýřili aktivitou a tu dokázali využít vyrovnávací brankou, o kterou se postaral MILAN ŠESTÁK. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asitence: Tomáš Kohút, Pavel Samohejl.
     
    35:49
    Opuštěný kotouč těsně před brankovou čárou mohl do odkryté klece dorazit Vacek, ale Kůdela se stačil včas přesunout a dalším famózním zákrokem zneškodnil tutovku Děčína!
     
    31:39
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Milan Břečka.
     
    31:26
    Radim Vacek spálil velkou šanci ve vlastním oslabení, když se úplně sám ocitl před Kůdelou. Své zakončení však nezvolil dobře a Kůdela poté neměl problém puk ukrýt.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Tomáš Faigl – 2 min., podražení).
     
    28:01
    Tomáš Fencl se na pravém kruhu opřel do střely a jen díky Lavingerovi hosté nesrovnali s Děčínem krok. To byla opravdu velká šance hostí na vyrovnání!
     
    25:26
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., sekání).
     
    19:49
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Pavel Samohejl – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny se Medvědi dočkali úvodní branky. Po krásné akci Děčína pálil na Kůdelu Milan Buďa, puk se však pouze od hostujícího brankáře odrazil před úplně volného TOMÁŠE FAIGLA, jenž neměl problém dorazit puk za bezmocného Kůdelu. Do vedení jdou tedy domácí hokejisté. Asistence: Milan Buďa, Martin Patzelt.
     
    13:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., hákování).
     
    12:18
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Tomáš Fencl – 2 min., hákování).
     
    07:51
    Kaltenböck napřáhl na modré čáře a svou jedovatou střelou orazítkoval tyčku hostující branky. Puk ale zůstal v brankovišti, kde se ho snažil dorážet Vacek, jenže Kůdelův fantastický zákrok úvodní branku nepovolil!

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Faigl (Buďa, Patzelt), 38. Faigl (Buďa, Procházka), 41. Patzelt (Buďa, Faigl), 43. Volráb (Vacek, Hříbal), 44. Chmel (Oliverius, Zika), 49. Brandejský (Chmel) – 37. Šesták (Kohút, Samohejl), 53. Šesták (Záhora, Samohejl), 56. Pípal (Popelka, Voříšek)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Procházka T., Molnár, Chmel – Hašek, Volráb, Vacek – Vykouk, Oliverius, Zika – Patzelt, Faigl, Buďa – Brandejský, Fojt, Sýkora – Chovanec
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kůdela (od 44. Marek) – Pípal, Tržil, Koňařík, Kadlec, Kohút, Popelka, Břečka – Brabec, Voříšek, Šesták – Záhora, Samohejl, Tomšík – Jasanský, Drda, Fencl

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Rybáček
    bahis siteleri