Děčín – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 3:5 (kon.)
Val. Meziříčí – Poruba 2011 2:9 (kon.) | Mor. Budějovice – SK Karviná 7:2 (kon.) | Opava – Technika Brno 2:3 (1:2 po s.n.)
SHK Hodonín – Vsetín 6:3 (kon.) | Vrchlabí – Kobra 5:3 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Frýdek-Místek
Středa 13.01.2016, 18:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:40
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po tolika šancích Břeclavi přichází vystřízlivění v podobě dalšího gólu hostí. MARTIN PIECHA předvedl na levém kruhu parádní stahovačku a zavěsil do horních pater Dusíkovy branky. Asistence: Samiec, Klimša.
     
    51:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté zařadili druhý rychlostní stupeň a po dvouminutovém tlaku se prosazují. Důraz na brankovišti předvedl DAVID KLIMŠA. Asistence: Piecha, Samiec.
     
    45:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno. V oslabení dostal kotouč do jízdy kapitán hostí VLADIMÍR LUKA, prohnal se kolem obránce Břeclavi a nedal Dusíkovi neskutečně rychlou střelou zápěstím šanci. Asistence: Piecha, Foltýn.
     
    43:46
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Několik varování hostům nestačilo a Lvi rázem vedou. Na konci krásného ťukecu v útočném pásmu byl PETR ŠKOLOUD, který už zakončoval do odkryté branky. Asistence: Uhlík, Nováček.
     
    39:53
    Břeclav právě vstřelila branku!
    A to byla krása. MARTIN ČERVENKA předvedl sólo kolem mantinelu a ač měl na zádech obránce, který jej fauloval, vylučovat se nebude. DOmácí útočník totiž udlal Danečkovi kličku a jednou rukou zasunul puk po forsbergovsku do branky. Asistence: Vachutka, Ivan.
     
    28:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Z nenápadného nahození na branku je gól. Dusíkovi jemná teč polského reprezentanta ARONA CHMIELEWSKIHO prošla mezi betony pomaličku do sítě. Asistence: Jaroš.
     
    05:17
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Dnes si šesté čisté konto v sezoně Daneček nepřipíše. Průdek vybojoval u mantinelu puk, nahodil jej před brankoviště, kde se zjevil obránce JIŘÍ BĚHAL a střelou do šibenice srovnává skóre. Asistence: Průdek, Tobola.
     
    00:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Lvi si prostě na ten úvod nedají pozor. VÍT CHRISTOV se zbavil za brankou Marka Ivana, vykroužil oblouk a hned z první střely v utkání překonává bezmocného Dusíka. Asistence: Káňa, Luka.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 6. Běhal (Průdek, Tobola), 40. Červenka (Vachutka, Ivan), 44. Školoud (Uhlík, Nováček) – 1. Christov (Káňa, Luka), 29. Chmielewski (Jaroš), 46. Luka (Piecha, Foltýn), 52. Klimša (Piecha, Samiec), 55. Piecha (Samiec, Klimša)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Dusík (Šurý) – Směřička, Miklík, Vlček, Běhal, Zítka – Ivan (C), Smetana, Průdek, Červenka (A), Vachutka, Tobola, Zháňal (A), Nováček, Školoud, Uhlík
    HC Frýdek-Místek: Daneček (Šimboch) – Dresler (A), Jeník, Heider, Foltýn, Fišera, Adámek, Kvapil – Franek, Piecha, Klimša (A), Kovařčík, Samiec, Chmielewski, Káňa, Schwarz, Cienciala, Růžička, Luka (C), Jaroš, Christov

    Rozhodčí: Netopil – Goňa, Wesley

    Diváci: 179
    bahis siteleri