Atalanta BC – Inter 1:1 (kon.) | Turín – Frosinone 4:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:1 (2:1)
US Sassuolo Calcio
Sobota 16.01.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek sobotního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (23:07:55)
    Domácí dnes především díky dvěma trefám Higuaína zvítězili v poměru 3:1!

     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:18.
     
    Utkání je u konce! Domácí dokázali ve druhé půli nejen ubránit, ale také navýšit svůj náskok a odnášejí si tak z dnešního klání všechny 3 body!

    Ve druhé půli tempo utkání výrazně odpadlo, za Neapol však stále hrozil Insigne. Když v 86. minutě neproměnil největší šanci hostí ve druhé půli Pellegrini pojistil výhru domácích v závěru nastavení svou druhou trefou v utkání Gonzalo Higuaín, jenž zasekl míč a přesně střelou na bližší tyč uzavřel brankový účet na konečných 3:1!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Gonzalo HIGUAÍN - 3:1
     
    90+3
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí celek pojišťuje své vítězství! Callejón těsně před brankovou čarou doběhl těžký míč, který si elegantně zpracoval. Poté si všiml lépe postaveného GONZALA HIGUAÍNA, který míč zasekl a poté ranou levačkou po zemi na bližší tyč vystřelil svému celku pojistku tří bodů – 3:1!
     
    90+2
    Pepe Reinovy nyní nevyšel odkop zcela dle představ, přesto však zamířil za svým nepřesným pasem skoro až do středu hřiště, kde těsně před Falcinellim dokázal míč skluzem odehrát! Velký risk v podání domácího brankáře.
     
    90+1
    Ghoulam viděl dobře naběhnutého Mertense, ovšem realizace jeho přihrávky výrazně pokulhávala a balon skončil v náručí Consiglia.
     
    90
    Budou se nastavovat 3 minuty nad rámec druhé půli!
     
    89
    Ten si vzal na starost záložník Jorginho, po jehož centru se ve vápně faulem provinil Higuaín a hosté budou mít jednu z posledních šancí zaútočit.
     
    88
    První žlutou kartu dnešního klání vidí hostující stoper Acerbi, který fauloval kousek před vápnem Neapol bude zahrávat volný přímý kop.
     
    87
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, kterého nahrazuje David López
     
    86
    Sassuolo mohlo vyrovnat! Na vydařený centr do vápna naskočil kousek před malým vápnem Lorenzo Pellegrini, ale jeho hlavička zamířil o centimetry vedle pravé tyče domácí svatyně!
     
    85
    Další Sansone prudký centr do vápna byl odvrácen pohotovým Albiolem, hosté však v útoku zůstávají.
     
    84
    Vzápětí se po delší odmlce připomněl Higuaín, který si balon potáhl na pravé straně, ale následná křižná rána zamířila vedle branky.
     
    83
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Antonio Floro Flores, kterého nahrazuje Gregoire Defrel.
     
    82
    Mertens vzápětí po další akci na levé straně vypálil a jeho ránu si Acerbi sám srazil do ruky, tudíž se penalta pískat nemohla!
     
    81
    Střídající Mertens chtěl na levé straně chytře vysunout kolmicí Callejóna, ale přihrávku na něj na poslední chvíli zastavil dobrým pozičním zákrokem Ariaudo.

    Daniel Kinc

    Branky: 19. Callejón (L. Insigne), 42. Higuaín (Hamšík), 90+3. Higuaín (Callejón) – 3. Falcinelli (pen.)

    Karty:   88. Acerbi (SAS)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:18.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Chiricheş (68. Koulibaly), Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (C) (87. David López) – Callejón, Higuaín, L. Insigne (77. D. Mertens).
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Strinić, Ch. Maggio, Koulibaly, Luperto, Valdifiori, D. Mertens, David López, Gabbiadini, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Ariaudo, Acerbi, Peluso – Missiroli (16. Pellegrini), Magnanelli (C), Duncan – Politano (68. Floro Flores, 83. Defrel), Falcinelli, N. Sansone.
    Náhradníci: Pegolo, Pomini – Longhi, Fontanesi, Antei, Laribi, Pellegrini, Floro Flores, Defrel, Biondini.

    Rozhodčí: Piero Giacomelli
    thejrc.org