Atalanta BC – Inter 1:1 (kon.) | Turín – Frosinone 4:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:1 (2:1)
US Sassuolo Calcio
Sobota 16.01.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek sobotního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (23:07:55)
    Domácí dnes především díky dvěma trefám Higuaína zvítězili v poměru 3:1!

     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:18.
     
    Utkání je u konce! Domácí dokázali ve druhé půli nejen ubránit, ale také navýšit svůj náskok a odnášejí si tak z dnešního klání všechny 3 body!

    Ve druhé půli tempo utkání výrazně odpadlo, za Neapol však stále hrozil Insigne. Když v 86. minutě neproměnil největší šanci hostí ve druhé půli Pellegrini pojistil výhru domácích v závěru nastavení svou druhou trefou v utkání Gonzalo Higuaín, jenž zasekl míč a přesně střelou na bližší tyč uzavřel brankový účet na konečných 3:1!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Gonzalo HIGUAÍN - 3:1
     
    90+3
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí celek pojišťuje své vítězství! Callejón těsně před brankovou čarou doběhl těžký míč, který si elegantně zpracoval. Poté si všiml lépe postaveného GONZALA HIGUAÍNA, který míč zasekl a poté ranou levačkou po zemi na bližší tyč vystřelil svému celku pojistku tří bodů – 3:1!
     
    90+2
    Pepe Reinovy nyní nevyšel odkop zcela dle představ, přesto však zamířil za svým nepřesným pasem skoro až do středu hřiště, kde těsně před Falcinellim dokázal míč skluzem odehrát! Velký risk v podání domácího brankáře.
     
    90+1
    Ghoulam viděl dobře naběhnutého Mertense, ovšem realizace jeho přihrávky výrazně pokulhávala a balon skončil v náručí Consiglia.
     
    90
    Budou se nastavovat 3 minuty nad rámec druhé půli!
     
    89
    Ten si vzal na starost záložník Jorginho, po jehož centru se ve vápně faulem provinil Higuaín a hosté budou mít jednu z posledních šancí zaútočit.
     
    88
    První žlutou kartu dnešního klání vidí hostující stoper Acerbi, který fauloval kousek před vápnem Neapol bude zahrávat volný přímý kop.
     
    87
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, kterého nahrazuje David López
     
    86
    Sassuolo mohlo vyrovnat! Na vydařený centr do vápna naskočil kousek před malým vápnem Lorenzo Pellegrini, ale jeho hlavička zamířil o centimetry vedle pravé tyče domácí svatyně!
     
    85
    Další Sansone prudký centr do vápna byl odvrácen pohotovým Albiolem, hosté však v útoku zůstávají.
     
    84
    Vzápětí se po delší odmlce připomněl Higuaín, který si balon potáhl na pravé straně, ale následná křižná rána zamířila vedle branky.
     
    83
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Antonio Floro Flores, kterého nahrazuje Gregoire Defrel.
     
    82
    Mertens vzápětí po další akci na levé straně vypálil a jeho ránu si Acerbi sám srazil do ruky, tudíž se penalta pískat nemohla!
     
    81
    Střídající Mertens chtěl na levé straně chytře vysunout kolmicí Callejóna, ale přihrávku na něj na poslední chvíli zastavil dobrým pozičním zákrokem Ariaudo.
     
    80
    Hosté zahrávali další rohový kop, který si vzal na starost opět Sansone, ale jeho prudký pas na přední tyč dokázal odkopem odvrátit pohotový obránce Ghoulam.
    Momentka z dnešního utkání, domácí fanoušci mohou být zatím spokojeni s vývojem zápasu

     
    78
    Hysaj po průnikovou na pravé straně nasměroval pod sebe zajímavou přihrávku, kterou pustil mezi nohama Hamšík na Higuaína, ale jemu rána vůbec nevyšla.
     
    77
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, kterého nahrazuje Dries Mertens.
     
    76
    Ještě před střídám však znovu na levé straně rozkmital své rychlé nohy Insigne, jenž zasekl míč doprava, ale jeho obstřel na zadní tyč mířil pouze nad branku celku Sassuola.
     
    75
    Domácí chystají již druhé střídání, do hry přijde belgický internacionál Dries Mertens.
     
    74
    I na opačné straně přišel ofsajdový prohřešek, když se v postavení mimo hry ocitnul zatím jediný střelec hosté Falcinelli.
     
    73
    Insigne poté při další akci svého celku hledal naběhnutého Ghoulama, jenž podpořil útok domácích, ale alžírský bek si nedokázal pohlídat ofsajdovou linii.
     
    72
    Po delší době se připomněl Insigne, který potáhl míč po levé straně, ale přihrávka mu tentokrát vůbec nevyšel, Consigli bude vykopávat od své svatyně.
     
    71
    Callejón se prosmýkl na pravé straně a opět klinicky přesně našel Higuaína, jehož ránu na bližší tyč zblokoval bránící Acerbi.
     
    70
    Utkání v těchto minutách výrazně ztratilo na svém tempu, oba celky jakoby ztratily elán a na hřišti se kupí chyby z obou stran.
     
    68
    Střídání v týmu US Sassuolo: ze hřiště odchází Matteo Politano, kterého nahrazuje Antonio Floro Flores.
     
    68
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Vlad Chiricheş, kterého nahrazuje Kalidou Koulibaly.
     
    67
    První střídání dnešního klání je připraveno a provede jej domácí Neapol. Do hry přijde Koulibaly.
     
    66
    Střídající Pellegrini dokázal nenápadně odcentrovat z pravé straně a mezi obránce si naběhl Politano, kterému taktéž, jako Callejónovi v přechozím případě, chyběly ke střele zhruba dva kroky.
     
    65
    Míč směroval na branku Sansone, jenž se jí dokonce pokusil ohrozit přímo, nicméně jeho kroucený balon skončil pouze na vrchní síti branky Pepe Reiny.
     
    64
    Hosté vybojovali po dobré akci na pravé straně další rohový kop.
     
    63
    Znovu se k míči na levé straně dostal nebezpečný Lorenzo Insigne, který hledal na zadní tyči rozběhnutého Callejóna, jemuž ale chyběly k centru svého kolegy zhruba dva kroky.
     
    62
    Albiol zcela volný středem hřiště, kde posunul míč na Hamšíka, jenž se ale ocitl pod velkým tlakem napadajících hráčů a jeho centr z nouze doputovala pouze k Consigliovi.
     
    61
    Po ose Hamšík – Callejón naservíroval druhý jmenovaný doslova na zlatém podnose míč pro Gonzala Higuaína, jenž ale z penaltového bodu nepovedenou střelou nasměroval balon pouze do rukavic brankáře hostí.
     
    60
    Hosté nyní skvělým forčekinkem dostali domácí družinu pod velký tlak při kombinaci a nakonec Chiricheş musel v nouzi odkopnout míč pouze k brankáři Consigliovi.
     
    58
    Na druhé straně se po kombinaci Hamšíka a Callejóna opřel do míče z voleje na hranici vápna Insigne, ale jeho pokus na bližší tyč neměl dobrý náměr, a proto zamířil nad břevno branky hostujícího celku.
     
    57
    Po ní se rozhodl pro dlouho přihrávku Allan, ale pas mu určitě nevyšel zcela dle představ, když míč z jeho kopačky zamířil daleko do zámezí a Reina bude vykopávat.
     
    56
    Hamšík při kličce ve středovém kruhu fauloval loktem Sansoneho, hosté budou zahrávat standardní situaci.
     
    55
    Tak se dopředu vydali opět hostující borci, jejichž akci ale zastavil navrativší se Callejón, jenž pomohl svým kolegům v obraně dobrým skluzem.
     
    54
    Znovu se dopředu vydal asi nejlepší hráč dnešního klání Insigne, který si povodil dva protihráče, zasekl, ale následná rána mu vůbec nevešla.
     
    53
    Ten se Calciu vůbec nevyvedl a dopředu mohl vyrazit v rychlém brejk Insigne, ale jeho kličku na poslední chvíli vystihl Magnanelli.
     
    52
    Na protější straně vyhrál hlavičkový souboj před vápnem Falcinelli pro Politana, jehož prudký volej byl sražen pouze na rohový kop.
     
    51
    Další velká šance domácích a v ní opět Higuaín! Domácí forvard si po zisku míče rychle sběhl na střed, kde si přehodil balon na levačku, ale jeho pokus zamířil pouze těsně vedle pravé tyče!
     
    50
    Znovu byly v kombinaci obě křídla hostujícího celku, kdy tentokrát Politano hledal Sansoneho, ale druhý jmenovaný se po skluzu Albiola neměl šanci k prudkému balonu dostat.
     
    49
    Znovu se dopředu vydal Sansone, který tentokrát ještě posunul na Politana, jemuž ale přihrávka ne zcela ideálně sedla a hosté se tak připravili o dobrou možnost.
     
    48
    Znovu v šanci Higuaín! Argentinský útočník obdržel kolmici po pravé straně, potáhl si balon, ale jeho následně přízemní rána na zadní tyč mířil vedle svatyně hostujícího celku!
     
    47
    Sansone se dobře probil na opačné straně kolem beka Albiola, jenže jeho další počínání obětavě zastavil obránce Hysaj, který následně také odkopl míč před dobíhajícím Politanem.
     
    46
    Domácí borci uvedli míč do hry a ihned dlouhým nákopem roztáhli hru kupředu, ovšem pas Jorginho mířil pouze do zámezí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle je za námi a do kabin odcházejí spokojenější domácí, kteří vedou zásluhou Callejóna a Higuaína 2:1. Hosty sice dostal do vedení již ve 3. minutě Falcinelli, nicméně právě oba domácí ostrostřelci otočili vývoj první půle a vedoucí celek ligy je tak na nejlepší cestě za ziskem 3 bodů!
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:52.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V jedné z posledních akcí první půle zapracoval dobře Allan, který zablokoval nebezpečnou přihrávku Politana.
     
    45
    Bude se nastavovat jedna minuta nad rámec prvního poločasu!
     
    44
    Domácí však svůj tlak opět vystupňovali a z hranice vápna pálil Marek Hamšík, ale jeho pokus byl zblokována jedním z bránícím borců v pruhovaném.
     
    43
    Při další akci domácích hledal Callejón znovu Higuaína, ale ten se tentokrát k míči ve vápně nedostal.
    42. Gonzalo HIGUAÍN - 2:1
     
    42
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí vývoj utkání! Téměř obdobný průnik jako při první brance tentokrát převedl Marek Hamšík, který poté z hranice vápna načasoval milimetrovou přihrávku na GONZALA HIGUAÍNA a ten svou devaténactou brankou v sezoně posílá domácí Neapol do vedení – 2:1!
     
    41
    Jorginhovi ale centr vůbec nevyšel, míč už ve vzduchu přešel brankovou čáru a Caonsigli tak bude znovu vykopávat od své svatyně.
     
    40
    Ten rozehráli borci ve světlém bleskově a k balonu se dostal Higuaín, po jehož centru bude následovat rohový kop pro Neapol.
     
    39
    Jorginho byl faulován po přihrávce Insigneho, domácí budou zahrávat volný přímý kop.
     
    38
    Callejón se na levé straně natlačil k míči, který si ale poté příliš předkopl a mu od kopačky utekl až do autu. Hostující brankáře bude vykopávat.
     
    37
    Na centrem Sansoneho mířil obránce Acerbi, jenž se ale proti dvojnásobné přesile hráčů ve světlém neprobil a Albiol poté odvrátil míč daleko od své branky.
     
    36
    Po dobré práci Duncana má Sassuolo k dispozici druhý rohový kop ve druhém poločase.
     
    35
    Znovu se do akce dostal Insigne, který tentokrát nevolil přihrávku na Insigneho, nýbrž volil ránu, ta však pouze proskákal kolem levé tyče hostujícího celku!
     
    34
    Po dalším skvělém pasu od Insigneho podcenil centrovaný míč brankář Consigli, ale jeh chybu dokázal na poslední chvíli zažehnat obránce Acerbi!
     
    33
    Chiricheş nyní částečně napravil své předchozí zaváhání, když zastavil nebezpečnou akci hostí, ale poté o balonu znovu po zbytečné kličce přišel.
     
    32
    K tomu se postavil záložník Magnanelli, jemuž ale přihrávka vůbec nesedla a míč zamířil vysoko nad branku.
     
    31
    Chiricheş zachyboval při rozehrávce a jeho chybu musel hasit Jorginho, jenž se však dopustil faulu a hosté budou zahrávat volný přímý kop.
     
    30
    Následně akci Neapole zastavil ve středu hřiště nedovoleně Duncan a domácí budou i nadále v držení míče.
     
    29
    Na straně opačné se k ráně po pěkné kličce dostal Matteo Politano, proti jehož pokus po zemi k tyči vytáhl Pepe Reina skvělý zákrok!
     
    28
    Ten uvedl do hry středopolař Jorginho, ale jeho centr na bližší tyč si pohlídal vyběhnuvší brankář Consigli.
     
    27
    Marek Hamšík po několika nepovedených přihrávkách raději natáhl k ráně z dálky, nicméně jeho pokus byl sražen a Neapol si vyzkouší také rozehrávku rohového kopu.
     
    26
    Po uvolnění na levé straně přišel centr do vápna na Falcinelliho, ale jeho pokus mířil přesně doprostřed branky, kde také stál připravený brankáře Reina.
     
    25
    Další akci Neapole zastavil opět ofsajd Gonzala Higuaína, jenž si opět nepohlídal svůj náběh na přihrávku Insigneho.
     
    24
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu! Po rychlé akci Sassuolo pálil z hranice vápna Alfred Duncan, ale jeho pokus mířil těsně vedle pravé tyče.
     
    23
    Na protější straně se další pěknou přihrávkou prezentoval agilní Insigne, ovšem Higuaín na jeho přihrávku neslyšel a míč se došoural k brankáři hostí.
     
    22
    Diego Falcinelli se na malý moment octl v bolestech na zemi, za malý okamžik byl však na nohou a ve hře bude pokračovat.
     
    21
    Aktivní Lorenzo Insigne znovu rozhýbal obranu hostí a nasměroval míč do vápna, ovšem jeho přihrávku stáhl pohotově ze vzduchu brankáře Consigli.
     
    20
    Ihned po rozehrání se za míčem řítil Higuaín, ovšem jeho akci zastavil praporek pomezního sudího – ofsajd.
    19. José María Callejón - 1:1
     
    19
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Insigne na hraně ofsajdu převzal přihrávku od Hamšíka, poté rozhýbal obranu a posadil míč přesně na přední tyč na hlavu JOSE CALLEJONA, jenž zamířil přesně – 1:1!
     
    18
    Domácí i nadále pokračují v aktivní hře, střela Hamšíka však byla sražena jedním z hostí.
     
    17
    Insigne se po dalším záběhu ocitl v jasném ofsajdu, poté se ještě do rozmíšky pustili Higuaín a Peluso, ale rozhodčí jejich horké hlavy uklidnil slovní domluvou.
     
    16
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Simone Missiroli, kterého nahrazuje Lorenzo Pellegrini.
     
    16
    Missiroli utrpěl zranění ve spodní části těla a z jeho signalizace je patrné, že nebude moci pokračovat dále ve hře.
     
    15
    Ghoulam podpořil akci SSC náběhem před vápno, kde se dostal k míči, a také zkusil své střelecké štěstí, ale jeho pokus mířil pouze do náruče brankáře Consiglia.
     
    14
    Marek Hamšík další chytrou přihrávkou hledal Jose Callejóna, ale do pas slovenského reprezentanta se nechtíc ještě vložil Hugaín a celou akci po špatném zpracování překazil.
     
    13
    Politano se nyní dobře uvolnil přes bránícího Chiricheşe, ale jeho nevýrazný pokus dokázal Pepe Reina pohodlně zlikvidovat.
     
    12
    Callejón pěknou kolmicí za obranu našel rozběhnutého Hugaína, tomu však selhal první dotek s míčem a poté mu hrací předmět utekl až do zámezí.
     
    11
    Své střelecké štěstí vzápětí vyzkoušel také Insigne, avšak jeho prudký přízemní pokus skončil v náruči připraveného brankáře Consiglia.
     
    10
    Nyní už se argentinský šutér ve službách Neapole dostal ke střele po přihrávce Hamšíka, ale pokus finalisty předloňského MS skončil vysoko nad brankou.
     
    9
    Po rozehrání nakrátko se k balonu dostal aktivní Insigne, který hledal parťáka Hugaína, ale ten se přes obranu k míči nedostal a balon zamířil do náručí Consiglia.
     
    8
    Allan si pomohl v souboji s Sansonem rukami, nicméně hrálo se dále. Vzápětí byl faulován Hugaín a tentokrát už se píšťalka hlavního sudího ozvala. Domácí budou zahrávat přímý kop.
     
    7
    Z tlaku domácí získali volný přímý kop, který rozehrál Allan, ovšem Albiol se k hlavičce proti dotírajícímu soupeři nedostal.
     
    6
    Insigne vzápětí hledal centrem z levé strany naběhnutého Hugaína, ale pas na něj dokázal obětavým zákrokem odvrátit obránce Ariaudo.
     
    5
    Hosté zahrávali rohový kop, kterého se ujal Sansone, ovšem jeho centr na zadní tyč mířil do země nikoho.
     
    4
    Domácí však neskládají zbraně a okamžitě směřují na polovinu svého soupeře.
    3. Diego FALCINELLI - 0:1
     
    3
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou hned v samém úvodu utkání do vedení! K penaltě se postavil DIEGO FALCINELLI, který zvolil opačný kout branky, než brankář Reina a pohodlně poslal hosty do trháku – 0:1!
     
    2
    Sansone však následně prošel ve vápně přes obranu domácích a po faulu na něj je zde penalta pro Sassuolo!
     
    1
    Hostující celek uvedl míč do hry a ihned mířil dlouhý pas dopředu na Sansoneho, ale ten nedokázal dlouhou přihrávku dostihnout na hrací ploše.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky právě nastupují na hrací plochu. Domácí dnes nastupují v tradičních světle modrých dresech, zatímco hosté v zeleno-černé kombinaci svých trikotů.
     
    Velkou ztrátou pro hosty je dnes určitě absence Cannavara a Berardiho, uvidíme, jak se s tím hosté vypořádají.
     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Chiricheş, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (C) – Callejón, Higuaín, L. Insigne.
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Strinić, Ch. Maggio, Koulibaly, Luperto, Valdifiori, D. Mertens, David López, Gabbiadini, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Ariaudo, Acerbi, Peluso – Missiroli, Magnanelli (C), Duncan – Politano, Falcinelli, N. Sansone.
    Náhradníci: Pegolo, Pomini – Longhi, Fontanesi, Antei, Laribi, Pellegrini, Floro Flores, Defrel, Biondini.

    Rozhodčí: Piero Giacomelli.
    Rozcvička je již v plném proudu.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Šatna domácích byla na dnešní klání skvěle připravena!

     
    Vzájemná utkání
    23.08.2015 (Serie A) Sassuolo – Neapol 2:1
    23.02.2015 (Serie A) Neapol – Sassuolo 2:0
    28.09.2014 (Serie A) Sassuolo – Neapol 0:1
    16.02.2014 (Serie A) Sassuolo – Neapol 0:2
     
    US Sassuolo Calcio
    Celek ze severu Itálie, z městečka Modena prožívá taktéž nadměrně vydařený ročník, když se po devatenácti odehraných zápasech nachází na 6. místě ligové tabulky se ziskem 31 bodů za osm výher, sedm remíz a tři porážky.

    Hosté mají na svém kontě mnohé cenné výhry, jako například hned v 1. kole doma proti Neapoli (2:1), doma proti Juventusu (1:0) a v neposlední řadě cenné vítězství z posledního kola, kdy Sassuolo zvítězilo na půdě Interu Milán po proměněné penaltě z nastaveného času nejtěsnějším rozdílem 1:0.

    Nejlepším střelce hostů je italský útočník Sergio Floccari, jenž má na svém kontě doposud 4 vstřelené branky!
    Domácí hráči se na dnešní utkání pečlivě připravovali!

     
    SSC Neapol
    Celek z města na jihozápadě země zatím předvádí v nové sezoně skvělé výkony a po právu vede po devatenácti odehraných utkáních celou ligovou soutěž! Na svém kontě má momentálně 41 bodů za dvanáct výher, pět remíz a pouhé dvě porážky.

    V poslední ligovém střetnutí zavítala Neapol na půdu nováčka z Fronisone, odkud si po debaklu domácích v poměru 5:1 odvezla zasloužené a „povinné“ tři body. Dvěma brankami se na tom podílel hvězdný útočník Gonzalo Hugaín.

    Právě argentinský hrotový útočník je také nejlepším střelcem domácího SSC, když se v předchozích utkáních trefil hned 18x a s náskokem sedmi branek vede celou tabulku střelců v rámci Serie A.
     
    Vítám všechny fanynky fanoušky toho nejlepšího italského fotbalu! Dnes se v rámci 20. kola Serie A představí před svými příznivci SSC Neapol, která přivítá na Stadio San Paolo US Sassuolo Calcio.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Daniel Kinc

    Branky: 19. Callejón (L. Insigne), 42. Higuaín (Hamšík), 90+3. Higuaín (Callejón) – 3. Falcinelli (pen.)

    Karty:   88. Acerbi (SAS)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:18.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Chiricheş (68. Koulibaly), Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (C) (87. David López) – Callejón, Higuaín, L. Insigne (77. D. Mertens).
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Strinić, Ch. Maggio, Koulibaly, Luperto, Valdifiori, D. Mertens, David López, Gabbiadini, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Ariaudo, Acerbi, Peluso – Missiroli (16. Pellegrini), Magnanelli (C), Duncan – Politano (68. Floro Flores, 83. Defrel), Falcinelli, N. Sansone.
    Náhradníci: Pegolo, Pomini – Longhi, Fontanesi, Antei, Laribi, Pellegrini, Floro Flores, Defrel, Biondini.

    Rozhodčí: Piero Giacomelli
    bahis siteleri