Litoměřice – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Poruba – Vsetín 8:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
IHC Králové Písek
Neděle 17.01.2016, 13:30Liga juniorů
Partner:
     
    Z Kotliny je to ode mne vše. Ať jste dnešní onlajn sledovali doma, v práci či během posezení s kamarády v restauraci, tak Vám přeje hezký zbytek dnešního dne, úspěšný start do nového týdne a na počtenou se těší Richard Wagner! (15:44:11)
     
    Domácí družstvo bylo takhle malý (ukazuji na prstech mezeru asi na dva centimetry) kousek k velmi cennému triumfu nad vedoucím mužstvem střední skupiny juniorské ligy. Jenže domácím se ve třetí části nezadařilo z několika šancí skórovat a ve finiši mohli být rádi, že ještě neudeřil Písek. Nicméně z dnešního zápasu můžou mít hodně dobrý pocit!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    V závěru ještě Havlíčkův Brod vyvinul ohromný tlak a snažil se na brankovišti doklepat kotouč do sítě, ale Luboš Kadlec nepovolil a obránci před ním pak odpálili touš pryč!
     
    59:44
    Domácí hokejisté rozvinuli kombinaci, dokonce se jim povedlo i vyslat kotouč na branku, ale ten se otřel o hostujícího hráče a vypadl do ochranné sítě.
     
    59:34
    Havlíčkobrodští jsou v pásmu a Jiří Adam prchá na střídačku!
     
    59:28
    Bruslaři se nedokázali popasovat se středním pásmem a pak celkem ostře dojel Jana Vovse Michal Semrád. Domácí si berou time-out.
     
    58:58
    Jiří Adam už se hlásil o odjetí na střídačku, ale v tom se hosté urvali do brejku a Josef Vlk stál sám před brankou, ale trefil jen bleskově se přesouvajícího Jiřího Adama!
     
    58:12
    Rozběhly se nám poslední dvě minutky a domácí jsou nastěhovaní v útočném pásmu. Tomáš Cejpek ale zprava nezametl kotouč jinam, než jen do Kadlecových betonů.
     
    57:34
    Havlíčkův Brod se opět dostal do útočného pásma. Tam ovšem neodkázal zúročit vydobyté pozice a neohrozil písecké vedení.
     
    56:53
    Bruslaři se dostali alespoň do středního pásma. Nakonec získal Písek znovu kotouč a vypálil od modré. Jiří Adam pokryl kotouč ve výstroji.
     
    56:18
    Na konec vše vyústilo až v zakázané uvolnění z domácí strany. Nyní měli hokejisté od Otavy řádně navrch.
     
    55:15
    Hosté již v plném počtu obsadili útočné pásmo domácích a rozjíždějí takovou kombinaci, kterou jsme u nich vídali v první periodě. Zatím ale nemají ideálně namířenou mušku.
     
    54:11
    Po souboji zůstal ležet v útočném pásmu písecký hráč. Ten se ale zvedl a odjel na střídačku. Sice s bolestivou grimasou v obličeji, ale odjel.
     
    53:46
    Havlíčkobrodští se ještě nedostali do takového tlaku, aby pořádně vypálili. Družstvo z jihu Čech předvádí kompaktní hru v obraně a nepouští Bruslaře k ničemu.
     
    53:05
    Písku se otevírala výborná možnost přečíslení dvou proti jednomu, ale ozval se hvizd rozhodčího, který signalizoval trest Josefu Vlkovi (PIS) za faul kolenem.
     
    52:48
    Domácí družstvo teď opět tlačilo. Do několika šancí se probila první lajna Bruslařů. Ve finále tlačil od modré kotouč na kasu Jiří Drobný, ale puk skončil na holi obránce.
     
    51:51
    Nejprve zalehl po buly sražený kotouč Jiří Adam, po následném vhazování vypálil z prostoru mezi modrou a kruhem René Skala, ale našel jen betony připraveného brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    51:31
    Michal Semrád si dlouho vyměňoval kotouč s Jakubem Lacinou v obranném pásmu na modré čáře, až to vše skončilo icingem. Písek teď dobře obsazoval střední třetinu.
     
    50:23
    To už tu dlouho nebylo, aby Písek kombinoval v útočném pásmu. Inu, prováděl to hezky, až do doby, kdy Josefu Vlkovi před brankou utekl kotouč z hokejky.
     
    48:43
    Hadravův pokus od modré čáry odpálil Michal Semrád ze vzduchu až na Jakuba Kraučuka, jen si najel před Luboše Kadlece, roztáhl si jej, ale nedokázal zasunout puk do branky. Následný závar přinesl několik ran, ale Kadlec je stále čistý v této periodě.
     
    47:54
    Bruslaři opět lídra tabulky přehrávají. Tentokrát vedl útok Martin Polák, který si z levého křídla sjel před branku, odkud ale vypálil jen nad.
     
    47:06
    Dvakrát se havlíčkobrodští hokejisté dostali do zajímavé pozice, ale nedokázali si podat finální nahrávku. Kdyby vyšel pas Jiřího Drobného na Tomáše Cejpka před volnou klecí, mohl mít Kadlec sakra starosti.
     
    46:22
    Na druhé straně se dostal za modrou čáru René Skala. Ten se s ničím nemazal a hned z lajny poslal ránu na branku. Tam měl nastavenou lapačku Jiří Adam.
     
    45:53
    Po icingu přišlo buly před maskovaným hrdinou píseckého mužstva. Jan Jelínek se poté chopil kotouče, po levém křídle si sjel až k brance, odkud vystřelil. Leč pouze do výstroje připraveného Kadlece.
     
    45:19
    Parádní zákrok si nyní připsal Luboš Kadlec! Michal Přibyl dostal nalito na pravý kruh. Sjel si na spodek a z první vypálil na zadní tyč, kde se ale zjevila blesková vyrážečka Luboše Kadlece. Ten pak společně se svojí obranou zlikvidoval ještě několik dorážek!
     
    44:56
    Jakub Abbrent se vymotal mezi kruhy, odkud poslal střelu, jež ale skončila jen na betonech pozorného brankáře jihočeského celku.
     
    44:28
    No a když už ji nyní dostatečně vynaložili, zaúřadoval jeden z pruhovaných mužů mající u úst píšťalku. Tento odpískal postavení mimo hru.
     
    43:51
    Bruslaři zavezli kotouč před hájemství Luboše Kadlece, ale nedokázali tam vynaložit potřebnou píli k tomu, aby dobyli nejvyšší metu v podobě vstřelené branky.
     
    43:08
    Tomáš Rod to několikrát zkoušel od levého mantinelu, ale po každé jeho střele zazněl jen tlumený zvuk plexiskla za Adamovou brankou.
     
    42:15
    Na obě strany se krom úvodní přesilovkové kanonády hraje celkem opatrně. Oběma týmům je jasné, že jedna chyba znamená hodně.
     
    41:22
    Již kompletní Písek se hned tlačil do útok, ale dobrá práce Dušana Mendla na brankovišti, který zablokoval hokejku hostujícího hráče, nepovolila IHC zakončit.
     
    40:25
    Písek hned po buly napadal domácí rozehrávku a tím pádem pošetřil nějaký čas z dobíhajícího trestu. Domácí už jsou ale nastěhovaní před Lubošem Kadlecem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí část začne psát historii cca v 15:08.
     
    Máme za sebou prostřední část, ve které nám pokračovala výsledková přetahovaná. Oproti první části lépe hrající Bruslaři vyrovnali díky Lukáši Křížkovi. Pak se ale Jihočechům povedlo využít přesilovku díky Davidu Koutenskému. Do třetí části tedy půjdou hosté s náskokem, ale minutu a jedenáct vteřin trvajícím oslabením.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Domácí kombinace nevedla až do kýženého zakončení. Kotouč je pro tuto chvíli za brankou Jiřího Adama.
     
    39:10
    Jenže budou mít šanci na nápravu. Hráčská lavice Písku je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odkroutí Patrik Březina (PIS).
     
    38:32
    Písečtí jsou kompletní. V závěru oslabení ještě měli domácí několik zajímavých šancí, ale na hostující oporu mezi tyčemi nevyzráli.
     
    37:30
    Mohlo být opět srovnáno! Po dobré střele Tomáše Cejpka se tento člen druholigového A-týmu společně s Jiřím Drobným dostali k dorážkám, které ale svými betony pochytal spolehlivý Luboš Kadlec.
     
    36:32
    Vladimír Hadrava (PIS) podrazil protihráče a jde na trestnou lavici. Následně si zahráli známou hru "Rybičky, rybičky, rybáři jedou!" Martin Polák a jeho jmenovec Koupal s rozhodčími. Společně se všichni naháněli a nakonec zvítězili pánové v pruhovaném, kteří oba chlapce chytili a vyexpedovali na střídačku.
     
    35:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Přetahovaná pokračuje, Písek znovu získává náskok. Nejprve se vynikajícím obranným zákrokem blýskl Jakub Lacina, který vlastním tělem zamezil střele mířící do branky, aby dosáhla původního kurzu. Pak ale Jiří Duchoň vyslal nahrávku na modrou čáru, odkud vypálil DAVID KOUTENSKÝ, který využil toho, že před Jiřím Adamem bylo narváno víc, než v Kauflandu, když mají máslo za 12 korun a trefil puk přesně pod víko! Asistence: Jiří Duchoň.
     
    35:24
    Další trest pro domácí barvy. Tentokrát je na lavici hanby vyslán Michal Semrád (HBR), kterému hlavní arbitr vyměřil dvojčičku za podražení.
     
    34:32
    Hra se opět na obě strany vyrovnala. Domácím hokejistům chybí v posledních momentech větší verva v zakončení, hostům pak taky.
     
    33:40
    Být branky na střídačce, mohlo to být zajímavější. Nyní byl protečovaný kotouč, který letěl na modru čáru k píseckému obránci, proměněn ve zbraň a trefil píseckého vedoucího týmu.
     
    33:24
    Jakub Abbrent se na jedné straně nepropracoval až do finálního zakončení. To David Koutenský na opačném pólu kluziště ano, ale našel jen lapačku Jiřího Adama.
     
    32:27
    I poslední pokus o přesilovkové založení útoku nevyšel. Bruslaři se osvobodili a dřevorubec Dušan Mendl skočil zpátky na ledovou plochu.
     
    32:02
    Havlíčkobrodští znovu dostali puk ven z pásma až k maskovanému muži IHC.
     
    31:11
    Tak dlouho se chodí s kotoučem do střely, až ho Marek Bancíř urazí. A to pořádnou ranou rovnou na střídačku. Nyní dostal náhradní gólman domácích vypucováno od asistenta trenéra, že letící kotouč nechytil. I bez lapačky.
     
    30:37
    Písečtí chvilku kombinovali, ale domácí pak získali kotouč na své hole a vyvezli jej až k brance hájené Lubošem Kadlecem.
     
    30:21
    Nejprve se opět vytáhl Luboš Kadlec, jenž na brankovišti zneškodnil dorážku Lukáše Křížka. Po následném brejku sroloval Dušan Mendl (HBR) na zadních prknech protihráče a putuje na lavici hanby.
     
    29:34
    Domácí jsou od vstřeleného gólu ještě aktivnější a Luboš Kadlec si připsal další tři zákroky. Naposledy sklapl betony po Abbrentově pokusu z levého kruhu.
     
    28:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se opět dostávají na vyrovnaný stav. Musíme ale říci, že Písek si v posledních chvílích o inkasování branky vyloženě koledoval. Nakonec si ji i vysloužil, když se prosadil nejvyšší hráč na ledové ploše a dost možná i v celé soutěži. Dušan Mendl našel na levém křídle rozjetého LUKÁŠE KŘÍŽKA, jehož dělovka zapadla přesně ke vzdálenější tyčce Kadlecovy klece! Asistence: Dušan Mendl.
     
    27:34
    Martin Polák teď promrhal tutovku! Luboš Kadlec při rozehrávce povyjel z klece, trefil jen jeho nohy a domácí hráč pak zblízka netrefil prázdnou bránu!
     
    26:35
    Výbornou práci odvedl nejprve na modré čáře Jiří Drobný, načež došlo ke ztrátě kotouče a Písek se snažil rozjet kombinaci. Josef Vlk se pak nadvakrát dostal do zakončení, ale trefil jen betony domácího brankáře.
     
    25:38
    Bruslaři nyní chvílemi svého soupeře přehrávají. Jihočeši ztratili lehkost, se kterou se v první části oddávali útočným hrátkám. Naopak teď mohou býti vděčni svému brankáři, který je drží nad vodou.
     
    24:25
    A opět tučná šance domácích! Po závaru pálil nejprve zblízka Jiří Drobný, ale trefil jen klečícího brankáře, jenž dobře utemoval prostor u bližší tyče. Pak se Písek dostal do středního pásma, přišel o kotouč a po parádní nahrávce jel sám na Kadlece Tomáš Cejpek. Jeho zakončení ale skončilo jen v lapačce hostujícího krále tyčí!
     
    23:55
    Bruslaři se pak ještě chvilku drželi v pásmu, ale o svou šanci přišel. Na druhou stranu spěchající Písek se pak provinil zakázaným uvolněním.
     
    23:03
    Mohlo být vyrovnáno! Jakub Kraučuk se po pravém křídle protáhl jako lasička před bránu. Zde donutil Luboše Kadlece kleknout na led a šikovnou žabičkou hledal volného Lukáš Křížka, jemuž při zakončení do poloodkryté klece přizvedl puk jeden z píseckých beků!
     
    22:36
    Na druhé straně se opřel do puku Patrik Březina, ale jeho pokus zastavil pohotový brankář domácího mužstva. Buly před jeho klecí.
     
    22:02
    "Výzkumník z NASA" Jakub Abbrent se vymotal na levém kruhu až do střely, která ale skončila jen na betonech pozorného gólmana Písku. Ten následně schoval kotouč pod lapačku.
     
    21:49
    Domácí hokejisté nyní vyvinuli ve středním pásmu nápor na písecké hokejky a ty se pak provinily zakázaným uvolněním.
     
    21:14
    Za dlouhým kotoučem sprintoval Jakub Kraučuk. Letěl, seč mu síly stačily, ale na moc rychlý puk těsně nedosáhl. Kdyby ho získal, mohl stát sám před Lubošem Kadlecem.
     
    20:17
    Ihned po rozběhnutí druhé třetiny se domácí po úvodním buly provinili zakázaným uvolněním. Hra se stěhuje před Jiřího Adama.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhé dějství rozběhne svá ozubená kolečka cca ve 14:18.
     
    Po první části vede zcela zaslouženě hostující tým. Nedá se však říci, že by se domácí mužstvo nesnažilo. Lídr tabulky se dostal do vedení díky Janu Vovesovi, ale půl minuty nato se dělovkou prosadil Jiří Drobný. Písek si ale vzal svůj náskok zpět, znovu se trefil Voves.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Josef Vlk se probral po pravém křídle až do zakončení, které však skončilo jen na vyrážečce domácího strážce svatyně. Při následném pokusu o návrat do pásma se Jiří Duchoň vystavil do ofsajdu.
     
    18:12
    Jiří Drobný nejprve trkl kotouč na píseckou branku, kde ale našel jen vyrážečku pohotového brankáře Kadlece a na druhé sztraně se hostům nepovedlo dotáhnout útok až do zakončení.
     
    17:12
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeský tým se rozhodně nechtěl smířit s tím, že by šel do kabin bez náskoku a znovu vede! Vladimír Hadrava začal celou akci nahrávkou na dnes zatím velice produktivního, co se týče střelby na kasu, Martina Koupala. Ten si sjel po levém křídle před branku, ale jeho pokus vyrazil Jiří Adam. Koupal ale získal puk zpět, objel branku a našel na brankovišti volného JANA VOVSE, jenž zametl kotouč pod padajícím brankářem do sítě! Asistence: Martin Koupal a Vladimír Hadrava.
     
    16:40
    Domácím najednou narostla křídla a Písek znovu vyhodil kotouč pouze na zakázané uvolnění. Po buly a zatím snad nejdelší kombinaci v útočné třetině přišla střela, kterou si Kadlec polaskal na hrudi.
     
    15:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si nedali s odpovědí příliš na čas! Snad teprve třetí pokus, který mířil mezi tři červené tyče, mezi nimiž stojí Luboš Kadlec, končí gólem. Pravda, branka to byla ukázková a písecký brankář s ní nemohl moc dělat. Po zakázaném uvolnění se vhazovalo na pravém kruhu před jeho klecí. Tomáš Cejpek vyhrál buly přímo na hokejku JIŘÍHO DROBNÉHO, jehož dělovka břinkla o horní tyčku a zapadla za čáru! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    15:06
    Písek právě vstřelil branku!
    Lídr soutěže se dostává do vedení. Nutno podotknouti, že zcela oprávněně a po zásluze. Domácí dokázali odrazit několik pokusů, až nakonec přišel moment, kdy na levém kruhu vybojoval kotouč JAN VOVES. Ten se do něj opřel vší silou a poslal ho přesně do vzdálenější šibenice maskovaného muže BK! Bez asistence.
     
    14:40
    Jiří Duchoň se dostal mezi kruhy ke střele, ale ta skončila jen na hrudi připraveného brankáře domácích. Jiří Adam následně schoval kotouč pod lapačku.
     
    14:18
    V útočném pásmu se promenádovali také domácí hokejisté, ale bez většího úspěchu. Jan Jelínek sice zkoušel efektní kličku na obránce, ale ten se oklamat nenechal.
     
    13:25
    Bruslaři jsou kompletní. Písek ještě držel chvilku domácí v šachu, ale k matu nedospěl, a to opět díky výbornému zásahu domácího strážce klece.
     
    13:04
    Havlíčkův Brod znovu vyhodil kotouč přes všechny čáry, což opět následovalo náporem Písku. Ten vyvrcholil střelou Jiřího Duchoně z levého kruhu, kterou vyrazil Adam do ochranné sítě.
     
    12:15
    Domácí dokázali po vyhraném buly vyhodit. Pak se ale IHC nastěhoval před domácí klec a rozjel kombinaci na jeden dotek. Z té vzešly dobré tři střely, jež domácí kasař počapal.
     
    11:12
    Teď je ale čeká oslabení. Za podražení je totiž vyloučen Jakub Lacina (HBR).
     
    10:49
    Domácí gólman v čele se svou defenzivou čelil velkému náporu Písku. Ten ale neskončil vážnějším ohrožením branky. Domácí se aktivním napadáním ubránili.
     
    09:58
    Jiří Adam na druhé straně zasahovat musel. Z pravého kruhu vystřelil sražený kotouč Jakub Jiřinec, ale našel jen hruď pohotově se přesouvajícího brankáře.
     
    09:15
    Havlíčkobrodští se vydali do útočného pásma a hodně tam zazlobili. Nakonec se ale Luboš Kadlec nemusel moc vzrušovat. Střela od modré šla jen vedle.
     
    08:23
    Josef Vlk využil nebezpečného odrazu zpoza branky a z první pálil na kasu. Proti jeho pokusu byl ale připravený maskovaný muž domácích, který vykopl puk před sebe a pak pokryl pod lapačkou.
     
    07:41
    Pokus hostů o přechod do útočné třetiny se nepovedl. Výborně zapracoval na prav hrazení Martin Polák, jenž nejprve vypíchl kotouč a následně ho dostal i do středního pásma.
     
    06:48
    Písečtí znovu rozjížděli útočnou akci, ale na modré čáře se jim nepovedlo sehrát svou akci dle plánu, protože byl odpískaný ofsajd.
     
    05:52
    Velká chyba domácí obrany dala šanci Martinu Koupalovi, který upaloval sám na Jiřího Adama. Snažil se dostát svému jménu a pořádně ho vykoupat, ale domácí opora mezi tyčemi se nenechala rozhodit a jeho blafák vyrazila. Následně Adam pokryl i vyjetí zpoza klece.
     
    05:38
    Jiří Duchoň se prodral na levém kruhu ke střele, ale jeho přízemní pokus skončil jen na betonu domácího muže s maskou. Následně je odpískán úmyslný ofsajd hostujícího mužstva.
     
    04:38
    Domácí hokejisté oproti úvodním minutám vyrovnali hru a nenechávají Jihočechy tak často útočit. Sami se také snaží o průchod přes pevnou defenzivu hostí.
     
    03:46
    Po písecké agitaci v útočné třetině, která skončila pouze u pravého mantinelu se dostalo k útoku družstvo domácích, ale rovněž pohořelo na přechodu po prknech.
     
    02:57
    Havlíčkobrodští se usadili před brankou Luboše Kadlece. Dokonce donutili Písecké vyhodit kotouč na zakázané uvolnění. Po vyhraném buly schoval písecký gólman na hrudi pokus Michala Semráda.
     
    02:31
    René Skala se po zajímavém závaru před brankou probil až k zakončení z mezikruží, když napálil sražený touš. Ten si našel cestu jen do hrudi pohotového gólmana Bruslařů!
     
    01:48
    Další pokus Koupala z kruhu skončil v klíně domácího strážce tyčí. Po buly vyslal z bodu pro vhazování jedovku Tomáš Rod. Jen do betonů maskovaného muže BK.
     
    01:18
    Po icingu domácích získali jihočeští mladíci kotouč na své hole a Martin Koupal si z levého kruhu sjel blíže k brance. Jeho pokus do šibenice ale parádně zastavil Jiří Adam lapačkou!
     
    00:48
    Ambiciózní Písek se hned od úvodu usadil před maskovaným mužem domácích. Jiří Adam ale dva na něj mířící pokusy od modré čáry dokázal udržet před čarou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Drobný (Cejpek), 29. Křížek (Mendl) – 16. Voves, 18. Voves (Koupal, Hadrava), 36. Koutenský (Duchoň)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Lacina, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek "A", Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl "A".
    IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Frühauf, Koutenský, Hadrava, Hřebíček, Ruda – Polanský, Březina, Vlk "A", Duchoň "C", Volf "A", Koupal, Voves, Skala, Rod, Jiřinec

    Rozhodčí: Martin Homola – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri