Mountfield HK – Vítkovice 3:4 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 0:1 (kon.)
Zlín – Třinec 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 4:2 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 31.01.2016, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí teď většinu času tahali za kratší konec, nyní si ale vytvořili opět dvoubrankový náskok! Ondřej Plíhal zavezl kotouč do útočného pásma po levé straně, zadovkou ho přenechal Tomáši Kohoutovi a po jeho střele z kruhu zvonila tyč! Akce ale pokračovala a Tomáš Kohout poslal pas na RICHARDA CACHNÍNA, jenž zkoušel zakončit u levé tyče. To byl ještě neúspěšný, jenže odražený kotouč vzal zpátky do své moci, bleskově obkroužil bránu a zasunul puk do sítě kolem pravé tyče Vackovy klece! Asistence: Tomáš Kohout.
     
    41:01
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hostům se přesilovou hru nakonec podařilo využít! Miroslav Kukla vypálil na bránu, domácí brankář puk neudržel ve své výstroji a dorážet tak mohl JAROMÍR PYTLÍK, který znovu snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Miroslav Kukla.
     
    31:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Mladí Bruslaři vyhráli vhazování v útočném pásmu a začali kombinovat. Puk se dostal do rohu kluziště k RICHARDU CACHNÍNOVI, který se s ním sebevědomě natlačil před bránu a bekhendovým zakončením poslal kotouč mezi vyrážečku a tělo hostujícího gólmana! Asistence: Marek Tecl, Viktor Horák.
     
    26:59
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se v posledních chvílích více tlačili do útoku a byli za to odměněni. Jaromír Pytlík adresoval přihrávku ŽANU PRIMOŽIČOVI, který se z levé strany trefil přesně a dostal svůj tým na dostřel k vyrovnání. Asistence: Jaromír Pytlík.
     
    05:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Plameny dostaly další hodně ledovou sprchu, Bruslaři vedou rychle už o dvě branky! Hezkou individuální akci vystřihl MAREK TECL, který vybojoval puk, rychle obkroužil bránu a zasunul puk k přední tyčce dřív, než se stihl gólman Vacek přemístit! Asistence: Richard Cachnín.
     
    01:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři mají do zápasu raketový nástup a jdou do rychlého vedení! Útočník LUKÁŠ POKORNÝ, který hraje ve skvělé formě, získal puk po špatné rozehrávce hostů a svůj samostatný únik zakončil parádní, když zápěstím zblízka napálil puk k pravé Vackově tyčce! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Pokorný, 6. Tecl (Cachnín), 32. Cachnín (Tecl, Horák), 56. Cachnín (Kohout) – 27. Primožič (Pytlík), 42. Pytlík (Kukla)


    BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Krejčí, Dvořák, Matula, Zvěřina, Horák, Škareda – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Krajíček, Kopic, Dudek, Pejchal, Kyncl
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vacek (Nadvěd) – Melichar, Matěcha, Pytlíková, Pachl, Myška, Kukla – Trejbal, Křehlík, Jindra, Primožič, Šutera, Pytlík, Caha, Poul, Tobiáš

    Rozhodčí: Marek Honza – Michal Huryta, David Urubčík
    bahis siteleri