Magnitogorsk – Čerepovec 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Toljatti – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Kazaň – Novokuzněck 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Minsk 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Jokerit 5:2 (kon.) | Petrohrad – Chanty-Mansijsk 7:2 (kon.) | Soči – Omsk 2:1 (2:0 po s.n.)
Spartak Moskva – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Riga – Barys 2:3 (kon.)
po prodl.
Neftěchimik Nižněkamsk
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 05.02.2016, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:15 Igor POLYGALOV - 3:2
     
    61:15
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk otáčí z 0:2 na 3:2 a díky brance v prodloužení vítězí! Tribuny šílí! Domácí sevřeli Minsk před jeho brankou, Sexton zadovkou vrátil kotouč do mezikruží, kde jej z první dopravil za záda hostujícího brankáře IGOR POLYGALOV! Asistence: Dan Sexton.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:03
    Další obrovská šance Nižněkamsku! Tady to opravdu vypadalo, že se kotouč dostal za brankovou čáru! Uvidíme, zda se rozhodčí nepůjdou poradit s kolegou u videa!
     
    56:08
    Už se zdálo, že Nižněkamsk strhne vedení na svou stranu, ale fantastický Lalande se v brankovišti natáhl a zamezil kotouči v cestě za brankovou čáru!
     
    51:39
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nižněkamsk srovnává během tří minut skóre! Po mele před brankou Dinama Minsk se nejrychleji ze všech zorientoval DENIS KUZMIN, jež procpal kotouč za Lalandova záda! Začínáme tedy nanovo! Asistence: Michail Žukov, Marek Kvapil.
    47:26 Dan SEXTON - 1:2
     
    47:26
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl! Nižněkamsk se dostává zpět na dostřel svého soupeře! Kotouč se od mantinelu odrazil před branku Minsku, kde byl nejrychleji DAN SEXTON a sám proti brankáři soupeře nezaváhal! Asistence: Igor Polygalov, Marek Kvapil.
     
    44:45
    Sudnicin se jen ohlédl za střelou od modré čáry! Naštěstí pro něj puk proletěl těsně vedle levé tyče! Nižněkamsk stále žije.
     
    42:12
    Obrovská šance Nižněkamsku na snížení! Sexton byl úplně sám před brankou, měl čas na zakončení, ale nedokázal zvednout kotouč nad beton hostujícího brankáře!
     
    41:50
    A jejich snaha nese ovoce! Dvě minuty za podražení vyfasoval Andrej Michajlov!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:26
    Ljamin se hnal sám proti Lalandovi, nakonec jej rozhodil dojíždějící obránce, ale hráč Nižněkamsku se ještě natáhl po odraženém kotouči, avšak zasunout mezi beton a tyč už nedokázal!
     
    31:40
    Další šance! Od modré čáry tentokrát pálil Ščitov, do jeho rány ještě vložil hůl jeden ze spoluhráčů a Lalande se musel pořádně ohánět! Nakonec uhájil čisté konto!
     
    30:53
    Jevsejenkov měl spoustu času na přípravy střely, srovnal si puk a vypálil příklepem! Do jeho rány z mezikruží se obětavě vrhl jeden z obránců! Tohle byla dobrá možnost!
     
    30:06
    Bude se znovu vylučovat! Nikita Ustiněnko zahákoval unikajícího Kulikova a za svůj prohřešek si odpyká dvě minuty.
     
    25:44
    Domácí dostávají výhodu hry v početní převaze! Dvě minuty za držení dostává Sergej Drozd.
    22:19 Sergej DROZD - 0:2
     
    22:19
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk z ničeho nic zvyšuje své vedení na 2:0! Hosté se dostali do protiútoku dva na jednoho. Po levé straně táhl kotouč SERGEJ DROZD, který místo přihrávky zvolil střelu a nachytal Lisutina na švestkách. Asistence: Dmitrij Meleško.
     
    19:31
    První přesilovku si zahrají také hosté! Dvě minuty za sekání dostává Jevsejenkov.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    15:08 Dmitrij AMBROŽEJČIK - 0:1
     
    15:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Z nenápadného protiútoku udeřil DMITRIJ AMBDROŽEJČIK, jež ošálil několik protihráčů, stáhl si kotouč do mezikruží a střelou zápěstím mezi betony překonal Lisutina! Asistence: Andrej Michajlov.
     
    12:23
    Z dobré pozice pálil Sexton! Lalande toho moc neviděl, Sextonova rána prošla mezi dvěma obránci, ale brankář Dinama měl kupu štěstí, jelikož puk jej trefil do betonu!
     
    09:59
    V dobré příležitosti se ocitl také Kuzmin, který jel z pravé strany sám na Lalanda, vypálil pod břevno, jenže trefil pouze připraveného gólmana Minsku!
     
    08:42
    Střela od modré čáry pořádně vyplašila domácího brankáře. Lisutin vyrazil puk pouze před sebe, kde stáli dva hráči Minsku, ale obrana Nižněkamsku nebezpečí zažehnala!
     
    02:50
    Domácí si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za sekání vyfasoval Denis Kuzmin.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 48. Sexton (Polygalov, Kvapil), 52. Kuzmin (Žukov, Kvapil), 62. Polygalov (Sexton) – 16. Ambrožejčik (Michajlov), 23. Drozd (Meleško)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Lisutin ( 23. Sudnicin) – Ljamin, Rjasenskij, Ščitov (C), Kuzmin, Bondarev, Jevsejenkov (A), Bryncev – Volkov, Polygalov (A), Milovzorov – Jakimov, Grigorenko, Sexton – Taffe, Kvapil, Žukov – Porjadin, Kulikov, Kitarov
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milchakov) – Gunderson, Znacharenko, Lisovec, Goroško, Filičkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Ellison, Cheechoo (A) – Pavlovič, Szczechura, Kulakov – Meleško, Drozd, Komarov – Ambrožejčik, Kolcov (A), Michajlov

    Rozhodčí: Vasiljev, Sčenjov – Maitak, Pronsčik

    Diváci: 5500
    bahis siteleri