Manchester City – Leicester 1:3 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 1:1 (kon.) | Stoke – Everton 0:3 (kon.)
Aston Villa – Norwich 2:0 (kon.) | Liverpool – Sunderland 2:2 (kon.) | Tottenham – Watford 1:0 (kon.)
Newcastle – West Brom 1:0 (kon.) | Southampton – West Ham 1:0 (kon.)
konec
Aston Villa FC
2:0 (1:0)
Norwich City
Sobota 06.02.2016, 16:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Aston Villa FC získává v domácím prostředí důležité tři body poté, co porazila Norwich City 2:0!

    První poločas nabídle, dle očekávání, velmi vyrovnaný fotbal! Oba celky si vypracovaly šance, nicméně žádná z nich nebyla úplně vyložená. Na straně Canaries byl velmi aktivní Mbokani, nicméně tomu se Bunna překonat nepodařilo. V závěru poločase rozehrával Carles Gil standardní situaci, a našel ve vápně Joleona Lescotta, který mířil přesně!

    Do druhého poločasu vsotupil lépe Norwich, nicméně to byli právě domácí, kdo se prosadil. Gabriel Agbonlahor využil špatného výběhu brankář Rudda, a poslal míč do branky! Norwich se následně pokoušel, co nejrychleji srovnat, nicméně to se nepovedlo, a výsledek se již nezměnil!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:57:46)
    Fanoušci Villans po závěrečném hvizdu

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Tak, přece jen ještě přišla jedna velká šance Canaries! Z levé strany odcentroval Klose, jehož centr srazil před branku Cissokho. Do zakončení se dostal Bamford, nicméně ten mířil těsně vedle levé tyče!
     
    90+3
    Canaries se ještě pokoušejí se současným stavem něco udělat, nicméně času už je opravdu málo ...
     
    90+3
    Exekuce rohového kopu se ujal obránce Brady, jehož centr však nebyl dostatečně přesný, a míč doplachtil přímo do rukavic brankáře Bunna!
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty, a mezitím Norwich vybojoval ještě rohový kop!
     
    90+1
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Micah Richards, přichází Ciaran Clark.
     
    89
    Obrovská šance Norwiche! Krásný centr dostal do pásma Mbokani, jehož střelu však vykopl z branky Lescott. Následně se forvard Canaries dostal ještě k zakončení, to však dostali domácí na roh!
     
    86
    Canaries vybojovali rohový kop, kterého se ujal opět O´Neil, jehož nebezpečný centr se snášel do středu vápna, kde se nacházel Redmond. Obrana Villans však dokázal míč odvrátit.
     
    84
    Na levém křídle se pokoušel uvolnit Jarvis, nicméně o toho se postaral obránce Richards, a míč skončil v zámezí!
    Aston Villa zatím drží příznivý stav, a míří k zisku důležitých dvou bodů

     
    83
    Z pravé strany odcentroval do vápna Klose, který svým centrem sice našel Mbokaniho, nicméně hlavička forvarda Canaries nebyla příliš razantní, a brankář Bunn zasáhl v pohodě!
     
    82
    I z následného rohového kopu, který rozehrál O´Neil, hostující celek zahrozil. Centr anglického beka našel ve vápně Mbokaniho, jehož ránu však odkopl obárnce Lescott!
     
    81
    A teď měli Canaries velkou šanci na snížení stavu! Středopolař Redmond poslal ideální centr do vápna, kde našel stopera Martina. Jeho hlavičku brankář Bunn nedokázal chytit, nicméně Richards míč odhlavičkoval z brankové čáry na roh!
     
    80
    Norwich provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Steven Naismith, kterého na hřišti nahrazuje Jarvis!
     
    79
    Gabriel Agbonlahor postupoval po levé straně do pokutového území. Proti sobě měl však anglický útočník stopera Bassonga, který svou práci odvedl na jedničku, a střelce poslední branky před branku nepustil.
     
    78
    Na trávníku teď zůstal ležet obránce Bacuna, kterému na levé straně přišlápl nohu Steven Naismith. Martin Atkinson však situaci zřejmě dobře neviděl, neboť žlutou kartu neudělil.

    Jan Havlovic

    Branky: 45. Klose (vla.), 51. Agbonlahor (Veretout)

    Karty:   12. Howson (NRW), 77. Klose (NRW)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:11. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 10:11.
    Aston Villa FC: Bunn – Bacuna, Richards (90+1. Clark), Lescott, Cissokho – A. Westwood, Okore, Gueye, Veretout – Gil – Agbonlahor.
    Náhradníci: Guzan – Lyden, Richardson, Sinclair, Clark, Grealish, Davis.

    Norwich City: Rudd – Brady, Martin, Bassong, Klose – O'Neil, Mulumbu (55. Redmond) – Howson, Naismith (80. Jarvis), Hoolahan (55. Bamford) – Mbokani.
    Náhradníci: Ruddy – Redmond, M. Olsson, Jerome, Jarvis, Pinto, Bamford.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Mullarkey, Child (vš. Anglie)
    bahis siteleri