Poprad – Skalica 0:0 (zruš.) | Martin – Žilina 1:2 (kon.) | Košice – Nitra 4:3 (kon.)
Zvolen – Trenčín 5:2 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 1:4 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (0:1, 0:1, 4:1)
HK Nitra
sk Pátek 19.02.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Edmund PIAČKA - 4:3
     
    59:54
    Nitra dala gól!
    Priatelia, tak takýto záber skutočne nevymyslíme. Skórovala ešte aj Nitra, ktorú teraz domáci trochu podcenili. Presadil sa EDMUND PIAČKA.
    59:32 Tibor VARGA - 4:2
     
    59:32
    Košice dali gól!
    TIBOR VARGA bol blokovaný, možno aj faulovaný, už to ale nič nezmení na tom, že svojím gólom do prázdnej bránky definitívne spečatil výhru Košíc!
    58:14 Gabriel SPILAR - 3:2
     
    58:14
    Hlavný arbiter prišiel na ľad, gól predsa len platí! Výbuch radosti v Steel aréne, Košiciam sa podaril dokonalý obrat. Do listiny strelcov sa dnes po druhýkrát zapíše GABRIEL SPILAR. Asistencie: Richard Jenčík, Peter Bartoš.
    57:01 Gabriel SPILAR - 2:2
     
    57:01
    Košice dali gól!
    Vyrovnané! Domácim sa to predsa len podarilo – a to v hodine dvanástej! Dokonalú prihrávku teraz do priestoru ľavého kruhu na vhadzovanie vymyslel Bartoš, ktorý našiel Spilara a GABRIEL SPILAR prepálil Valenta. Asistencia: Peter Bartoš.
    44:10 Tomáš HRNKA - 1:2
     
    44:10
    Košice dali gól!
    Už to tam ale domácim jednoducho padnúť muselo! Hokejová spravodlivosť existuje a potvrdilo sa to aj v tomto prípade, kedy dostal puk od mantinelu priamo na čepeľ TOMÁŠ HRNKA a pomýliť sa jednoducho už nemohol. Asistencie: Juraj Cebák, Jakub Suja.
    34:25 Miroslav PUPÁK - 0:2
     
    34:25
    Nitra dala gól!
    A Nitra vedie už 2:0. Hostia sa dnes spoliehajú na brejky a hoci je ich súper jasne lepší, na skóre sa to neodráža. Hostia dávajú Košiciam lekciu z efektivity, pod ktorú sa podpísal aj MIROSLAV PUPÁK. Asistencie: Justin Baker, Matthew Beca.
    11:54 David LALIBERTÉ - 0:1
     
    11:54
    Nitra dala gól!
    Napokon sa to podarilo hosťom, ktorí teraz ukázali, aké je to jednoduché. Melicherčík bol v tejto situácii prikrátky a dorážku z jeho bezprostrednej blízkosti pokryť nedokázal. Presadil sa DAVID LALIBERTÉ. Asistencie: Marek Slovák, Judd Blackwater.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 45. Hrnka (Cebák, Suja), 58. Spilar (Bartoš), 59. Spilar (Jenčík, Bartoš), 60. Varga – 12. Laliberté (Slovák, Blackwater), 35. Pupák (Baker, Beca), 60. Piačka


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Dudáš, Jankovič, Šedivý, Mikuš, Cebák, Pavúk, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Varga – Milý, Češík, Šoltés – Chovan, Boltun, Hričina
    HK Nitra: Valent (Lakosil) – Ordzovenský, Milam, Milo, Baker, Mezei, Podhradský, Kuzma, König – Slovák, Blackwater, Laliberté – Stloukal, Štefanka, Macík – Kutálek, Beca, Pupák – Bajtek, Bene, Piačka

    Rozhodčí: Baluška, Jonák – Rovenský, Výleta
    bahis siteleri