Havlíčkův Brod – Třebíč 5:7 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:7 (1:3, 2:0, 2:4)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 19.02.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže co je to platné, když Bruslaři byli znovu nekoncentrovaní a inkasují! Radek Kajnar vykouzlil přesný pas na hůl JIŘÍHO VŠETEČKY, který si zpracoval puk a zblízka našel mezírku ´mezi betony gólmana Adama! Asistence: Radek Kajnar.
     
    57:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné drama, domácí soubor se opět dotáhl na rozdíl jediného gólu! Kotouč putoval v útočném území po ose Jan Jelínek – Jan Lobo – ONDŘEJ HLÍDEK, a posledně jmenovaný "áčkař" vyzrál z úhlu na brankáře Svobodu, který se překvapeně ohlédl za svá záda! Asistence: Jan Lobo, Jan Jelínek.
     
    53:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ledová sprcha pro Bruslaře, Horáci si berou zpět ztracené vedení o dva góly! Kotouč vybojoval ONDŘEJ URBAN, sjel si až před bránu a v pádu vyprášil beton gólmana Adama. Měl ale obrovské štěstí, protože puk se ještě odrazil zřejmě o ležícího obránce Davida Buška a zapadl do sítě! Bez asistence.
     
    52:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Omlouvám se, že jsem Bruslaře začal předčasně odepisovat, v Kotlině máme znovu zaděláno na pořádné drama! David Hubert předal puk JAKUBU LACINOVI, který naplno zúročil své cenné zkušenosti z druholigového A-týmu. Kotouč zatáhl po levé straně do útočného pásma a z prostoru levého kruhu poslal hrací předmět mimo Svobodův dosah! Asistence: David Hubert.
     
    51:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už budou mít Bruslaři hodně těžké, Bílé hvězdy znovu vedou v Kotlině o dvě branky! Miroslav Bednář nabil na modrou čáru Jiřímu Wasserbauerovi, který svižně vypálil a letící kotouč ještě šikovně tečoval před bránou ONDŘEJ URBAN. Brankář Adam mohl jen doufat, že ho hrací předmět trefí, ale to se nestalo! Asistence: Jiří Wasserbauer, Miroslav Bednář.
     
    47:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To je obrovská škoda pro havlíčkobrodské barvy, Třebíč se ujímá znovu vedení! Před brankovištěm Jiřího Adama se vytvořila nepřehledná skrumáž, po Jiřím Všetečkovi a Lukáši Hortovi se kotouč odrazil k MARKU TICHÉMU, jenž z otočky prostřelil po ledě brankáře Adama! Asistence: Lukáš Hort, Jiří Všetečka.
     
    29:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, v Kotlině máme překvapivě vyrovnáno! Martin Polák se protáhl po pravé straně do útočného pásma a z jeho rohu narýsoval dobrý pas před brankoviště MICHALU PŘIBYLOVI, který už si věděl v dobré střelecké pozici rady a prostřelil brankáře Svobodu! Asistence: Martin Polák.
     
    24:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí družina sehrála přesilovku na jedničku a zaslouženě snižuje na nejtěsnější rozdíl! Jan jelínek nabil do blízkosti modré čáry Davidu Buškovi, jehož dělovku brankář Svoboda jen tak tak vytěsnil betony, ale jen vedle sebe a JIŘÍ DROBNÝ zblízka doklepl puk do poloprázdné klece! Asistence: David Bušek, Jan Jelínek.
     
    13:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté si berou rychle zpět ztracené vedení o dva góly! A hádejte, kdo se o to postaral? Správně, sehraný tandem Luboš Burian – MIROSLAV BEDNÁŘ, když se druhý jmenovaný dostal do úniku a z mírného úhlu na pravé straně se štěstím propálil k bližší tyčce brankáře Adama, čímž završil hattrick! Asistence: Luboš Burian.
     
    12:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, to je blesková odpověď havlíčkobrodských barev, které snížily na nejtěsnější rozdíl! Kotouč vybojoval JAN JELÍNEK, srovnal si ho ideálně na hůl a zblízka prostřelil gólmana Svobodu, který se natahoval po puku marně! Bez asistence.
     
    11:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Velká nepříjemnost pro Havlíčkův Brod, jeho krajský rival vede už o dvě branky! Horáci se usadili v útočném pásmu a znovu si zopakovala spolupráci jako při prvním gólu dvojice Luboš Burian – MIROSLAV BEDNÁŘ. Druhý jmenovaný dostal nahrávku mezi kruhy a krásnou střelou k pravé tyčce brankáře Adama skóroval! Asistence: Luboš Burian, Jiří Wasserbauer.
     
    08:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bílé hvězdy ukazují, v čem tkví jejich obrovská síla! Stačila malá chybička domácích a soupeř toho využil k zisku vedení. Luboš Burian našel na útočné modré čáře hůl MIROSLAVA BEDNÁŘE, který se šikovně uvolnil a ujel do samostatného úniku, při němž chladnokrevně našel z mezikruží mezírku mezi Adamovými betony! Asistence: Luboš Burian.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Jelínek, 25. Drobný (Bušek, Jelínek), 30. M. Přibyl (Polák), 53. Lacina (Hubert), 58. Hlídek (Lobo, Jelínek) – 9. Bednář (Burian), 12. Bednář (Burian, Wasserbauer), 14. Bednář (Burian), 48. Tichý (Hort, Všetečka), 52. Urban (Wasserbauer, Bednář), 54. Urban, 59. Všetečka (Kajnar)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Hanák) – Bušek, Lacina, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Hlídek, Hubert, Jelínek, Abbrent, Polák, M. Přibyl, Kittler
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Šoustal) – Pokorný, Šimka, Wasserbauer, Hort "A", Kučera – Všetečka "C", Urban, Tichý, Jakub Tůma, Jirák, Burian, Matov, Kajnar, Jaroslav Tůma, Bednář

    Rozhodčí: Jan Slavík – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná

    Diváci: 48
    bahis siteleri