Pardubice – Olomouc 0:3 (kon.) | Třinec – Litvínov 3:0 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:5 (kon.)
Plzeň – Mountfield HK 6:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 21.02.2016, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    Na dvě minuty za hrubost byli vyloučeni Bohumil Jank (TRI), Vladimír Dravecký (TRI) a Tomáš Frolo (LIT). Tentýž trest dostal Michal Trávníček (LIT), kterého rozhodčí vyloučili ještě na dalších deset minut za nesportovní chování, a proto odjel do šatny.
     
    55:13
    Robin Hanzl (LIT) je vyloučen na dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku. Dvouminutový trest odpyká Kristian Reichel, Třinec si zahraje přesilovku.
     
    53:08
    Viktor Hübl (LIT) je vzápětí vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Třinec si zahraje přesilovou hru a má šanci svůj náskok ještě navýšit.
     
    50:08
    Třinec si komplikuje situaci dalším vyloučením. Daniel Rákos (TRI) si odsedí dvě minuty za hákování. Litvínov si zahraje v pěti proti třem.
     
    49:05
    Dvě minuty za sekání také na druhé straně. Na lavici hanby odjel Zbyněk Irgl (TRI), za devět sekund by měla začít litvínovská přesilovka.
     
    47:14
    Robin Hanzl (LIT) při napadání fauloval M. Douderu a podruhé v zápase zamíří na trestnou lavici. Hanzl je potrestán dvěma minutami za sekání. Ještě předtím je tady komerční přestávka.
     
    37:25
    Další Kubátovu střelu vyrazil Hrubec a litvínovský obránce byl pak faulován Tomášem Kopeckým (TRI). Ten je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Ocelářům začínají krušné chvilky.
     
    36:34
    Jiří Polanský (TRI) je vyloučen na dvě minuty za sekání. Třinecká přesilovka končí, zhruba minutu se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak se rozběhne první, zkrácená přesilovka Litvínova v zápase.
     
    35:35
    Hübl s Lukešem neproměnili svou příležitost a Litvínov hrál v vzápětí v šesti. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká mladý Kristian Reichel (LIT).
     
    32:55
    Přestože se do šarvátky zapojilo více hráčů, vyloučeni na dvě minuty za hrubost jsou jen Daniel Rákos (TRI) a Jiří Gula (LIT).
     
    28:12
    Také čtvrtou přesilovku si tedy zahrají Oceláři. Robin Hanzl (LIT) zahákoval v útočné třetině Vervy Polanského a odsedí si dvě minuty.
     
    20:48
    Přetvořený útočník Hrabal vykoledoval na svou osobu faul od Kamila Piroše (LIT), který si odsedí dvě minuty za držení protihráče. Další šance pro Oceláře.
     
    18:03
    Zbyněk Sklenička (LIT) fauloval v podobných místech jako na začátku utkání a znovu je vyloučen na dvě minuty za podražení. Třinec si zahraje druhou přesilovku.
     
    02:16
    Zákrok Zbyňka Skleničky (LIT) v obranné třetině u mantinelu už je potrestán dvěma minutami. Litvínovský obránce je vyloučen za podražení.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 25. Tybor (Adamský, Polanský), 26. Polanský (Tybor, Adamský), 30. Irgl (Jank, Dravecký)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Jank, Nosek, Galvas, M. Doudera, Stehlík, Slovák, L. Doudera – Dravecký, Kopecký (A), Irgl (C) – Hrabal, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský (A), Tybor – Svačina, M. Kovařčík, Matuš – Jašek. Trenér: Jiří Dopita.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Řehoř) – Kubát, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo, Chaloupka, Sklenička – Lukeš, Hübl (A), Gerhát – Trávníček (C), Hanzl, Martynek – Hořava, Piroš (A), Duda – Doležal, Reichel, Jurčík.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Jozef Kubuš, Vladimír Baluška – Přemysl Skopal, Karel Lukš

    Diváci: 4 339 (83 % celkové kapacity)
    bahis siteleri