Palermo – Bologna 0:0 (kon.) | Carpi FC – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Sampdoria – Frosinone 2:0 (kon.)
Chievo – Janov 1:0 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Juventus – Inter 2:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
1:1 (0:0)
Atalanta Bergamo
Neděle 28.02.2016, 15:00 • Stadio Alberto Braglia • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek nedělního odpoledne. (17:00:46)
     
    Je konec! Ve druhém poločase jsme sice šance neviděli, ale obou celkům se povedlo jednou skórovat. Nejdříve otevíral skóre po pěkné akci Jasmin Kurtić, který skluzem zakončoval celou akci. Vyrovnání přišlo až v pětasedmdesáté minutě, kdy proměnil pokutový kop Simone Verdi. Střetnutí tedy končí spravedlivou remízou.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Byla tu ještě nadějná situace ze strany domácích. Mbakogu si naběhl do vápna a posunul míč na penaltu. V poslední chvíli se ale do přihrávky položil obránce.
     
    90+4
    Tak přece jen letěl do vápna ještě jeden míč. Z pravé strany jej poslal jeden z hráčů, ale ve vápně se nepovedlo stojícímu hráči míč zpracovat.
     
    90+3
    Domácí fotbalisté kombinují na vlastní polovině a z jejich strany to směrem dopředu není bůhvíjak aktivní. Nejspíše se oba celky rozejdou smírně.
     
    90+1
    Začátkem pětiminutového prodloužení inkasuje žlutý trest hostující Boriello, který zajel do pronikajícího hráče středem hřiště.
     
    90
    Centr do vápna zklepával na penaltu jeden z hráčů postavený k pravé tyčky. Na penaltě byl ale jeden z bránících hráčů, který míč odhlavičkoval.
     
    89
    Domácí Poli zajel hodně nebezpečně a ošklivě pod nohy pronikajícího Kurtiće, a je rád, že za tento zákrok vidí pouze žlutou kartu.
     
    88
    Atalanta to zkouší před brankou domácího celku, ale ke střele, či průniku do vápna se jim nedaří dostat. Čas je pro ně hodně omezený.
     
    87
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Diamanti, přichází Serge Gakpé.
     
    85
    Dlouhý míč letěl na branku, ale nakonec hlavičkující hráče i skákajícího brankáře přeletěl. Následovat tedy bude odkop od branky.
     
    85
    Domácí si svou pasivitou ovšem zahrávají a hosté jsou v tlaku. Nyní se jim dokonce povedlo vybojovat další standardní situaci z dobré pozice.
     
    83
    Po levé straně zaútočili hosté, kteří svým nepovedeným centrem vybojovali alespoň rohový kop.
     
    82
    Míč byl ovšem odvrácen a do útoku se hnali domácí. Těm se ovšem nepovedlo projít až do zakončení, na polovině byl jeden z hráčů zastaven.
     
    81
    Následovat bude další přímý kop z velice dobré pozice pro skórování. K míči se staví Alessandro Diamanti.
     
    80
    Atalanta i nadále tlačí svého soupeře a zkouší se dostat do vedení, které by jim zaručovlo tříbodový zisk.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Riccardo Gagliolo (Carpi FC 1909).
     
    78
    Domácí to následně zkoušeli, ale jejich centr z levé strany neskončil v brance. Bude se odkopávat od branky slovinského brankáře.
     
    77
    Domácí se dostali do další šance, ale hlaička jednoho z domácích hráčů trefila ruku jeho spoluhráče stojícího dokonce v ofsajdu.
    75. Simone VERDI - 1:1
     
    75
    Carpi právě vstřelilo branku!K exekuci pokutového kopu se postavil SIMONE VERDI, který přesnou ránou k tyči nedal brankáři šanci. Ten dokonce skočil na opačnou stranu.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Alessandro Diamanti (Atalanta Bergamasca Calcio).
     
    74
    Po zákroku ve vápně se píská penalta! Borriello tam odstrčil jednoho z domácích fotbalistů!
     
    74
    Hostující brankář se nyní musel vytáhnout po hlavičce z rohového kopu. Následovat tak bude ještě jeden.
     
    73
    Pro domácí utíká čas opravdu rychle, ale i přes to jsou aktivním celkem. Atalanta měla jednu šanci a dala jediný gól.
     
    72
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Luca Cigarini, přichází Giulio Migliaccio.
     
    71
    Na hřišti leží jeden z hostujících hráčů, a rozhodčí tak raději hru přerušil a povolal lékaře. Snad bude tento hráč v pořádku.
     
    70
    Domácí fotbalisté mají dvacet minut na otočení, či snížení nepříznivého skóre. Sice jsou v útoku nastěhovaní, ale na branku se jim nic posílat nedaří.
     
    69
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Kevin Lasagna, přichází Matteo Mancosu.
     
    67
    Zajímavý přízemní centr poslal do vápna domácí Verdi, který se následně divil, že se do něj nikdo z hráčů nepoložil.
     
    67
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Mauricio Pinilla, přichází Marco Borriello.
     
    66
    Míč se dostal k hostujícímu brankáři, který s výkopem nespěchá. Atalanta to dělá chytře a šetří čas zkušeně.
     
    65
    Hraje se vyrovnané utkání. Domácí chtějí bodovat za každou cenu, ale nedaří se jim projít do vápna a své akce zakončovat.
     
    63
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Antonio Di Gaudio, přichází Simone Verdi.
     
    63
    Po levé straně naběhl do vápna jeden z hostů a následně poslal na branku rychlou střelu. Ta ale skončil jen v rukavicích pozorného brankáře.
     
    62
    Další faul a opět Diamantini. Ten si nyní počínal nedovoleně protih hráči na pravé straně. Zajímavá standardka byla ovšem pohřbena strašným centrem.
     
    61
    Jeden z obránců špatně přihrál brankáři, a ten na poslední chvíli odkopával míč jen do zámezí. Následovat bude aut pro hosty.
     
    59
    Carpi se dokonce povedlo na branku hostujícího brankáře vyslat střelu, ale ta nebyla tak nebezpečná, aby skončila brankou.
     
    58
    Menší strkanice po faulu na jednoho z domácích, který téměř faulem nebyl. Rozhodčí karty nerozdal a u míče zůstanou podráždění domácí.
     
    56
    Po následném snažení se po centru z pravé strany pokoušel zakončovat hlavičkou Mbakogu. Ten si na míč vyskočil nejvýše, ale branku nakonec netrefil.
     
    55
    Domácí si naběhli do vápna, kde se jim ale nepovedlo stav utkání vyrovnat. Místo toho vybojovali alespoň rohový kop.
     
    54
    Po faulu na Alessandra Diamantiniho bude následovat přímý kop z pravé strany. Uvidíme, jestli se hostům povede přidat druhou branku.
    52. Jasmin KURTIĆ - 0:1
     
    52
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    A je tu první branka utkání! D'Alessandro utekl po levé straně a nabídl míč k pravé tyčce, kde byl naběhnutý JASMIN KURTIĆ. Tomu se povedlo skluzem dopravit míč do branky, a otevřít tak skóre utkání ve prospěch Atalanty.
     
    51
    Střelu vyslali také hosté, ale pokus z hranice vápna by horkotěžko ohrozil ragbyovou branku. Odkop od branky slovinského brankáře.
     
    50
    Jeden z domácích postupoval po levé straně, a i když byl zastaven, vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    48
    První nebezpečná střela z domácí strany. Bianco se odhodlal ke střele z pětadvaceti metrů. Míč letěl pod břevno, kde jej ale brankář skvěle vyrazil!
     
    47
    Na útočné polovině byl faulován Di Gaudio, a tak bude následovat standardní situace pro domácí. Ti ale vše rozehrají nakrátko.
     
    46
    Začátkem poločasu aktivní domácí, kterým byl ale na levé straně odebrán míč, a aut tak budou vhazovat hosté.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí bezbrankovou remízou. Ani jeden celek neměl vyložené šance a zatím sledujeme hodně neatraktivní utkání, které se, doufejme, ve druhém poločase o něco zlepší.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Posledním pokusem v prvním poločase byl centr z pravé strany do brankoviště brankáře Sportiella. Italský brankář si na míč naskočil a ukryl jej v rukavicích.
     
    45
    Nevole od domácích fanoušků poté, co byl wrestlingovým zákrokem složen k zemi útočník Lasagne. Rozhodčí u toho stál, ale faul nezapískal.
     
    44
    Atalanta je i koncem poločasu lepším celkem, ale branku se jim stále vstřelit nedaří. Uvidíme, jak to půjde obou celkům ve druhém poločase.
     
    43
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raphael Martinho, přichází Lorenzo Pasciuti.
     
    42
    Hosté obléhali branku domácího brankáře a nakonec se jim jí povedlo také poprvé ohrozit. Z dvaceti metrů vypálil míč na branku jeden z hostů, který ale zamířil jen doprostřed branky.
     
    41
    Centrovaný míč z pravé strany našel ve vápně jednoho z domácích, který byl přidržován, ale i tak zakončil svou akci lehkou střelou. Rozhodčí nyní ale mohl vážně přemýšlet nad odpískáním penalty.
     
    40
    Je za námi čtyřicet minut a stále jsme neviděli jediný pokus. Zatím sledujeme hodně nudné a neatraktivní utkání. Klasické utkání v Serii A.
     
    38
    Alessandro Diamanti následně fauloval jednoho z domácích hodně nešťastně, a nejsíše ani o faul nešlo. Každopádně mu italský záložník dopomohl na nohy.
     
    37
    Hosté stále zkouší najít nějaký způsob, jak projít do obrany domácího celku. Jejich snažení je ovšem špatné.
     
    35
    Standardní situaci měli také hosté. Odražený míč z vápna se odrazil na pravou stranu, odkud Paletta mířil hodně mimo branku.
     
    34
    Hosté se budou chtít po sérii standardních situací proti nim prosadit. Jejich útok byl ovšem nyní hodně špatný a míč skončil jen u brankáře.
     
    32
    Po následném faulu následoval další centr do vápna, který byl i tentokráte odhlavičkován bránícími hráči fotbalistů v modrých dresech.
     
    31
    Ze třiceti metrů zahrávali standardní situaci také domácí. Centrovaný míč na zadní tyč ovšem odpravila hostující obrana hlavičkou pryč.
     
    30
    Aktivní Alessandro Diamanti zkoušel svoje štěstí střelou z nějakých dvaceti metrů. Jeho rána ovšem nebyla přesná a skončila těsně nad břevnem.
     
    28
    Po faulu na Alessandra Diamantiho následoval přímý kop z pravé strany. Míč letěl na penaltu, kde si ale pro míč došel slovinský brankář, který míč vyboxoval.
     
    27
    Domácí teď zahodili naprosto luxusní šanci! Kevin Lasagne se hnal sám na brankáře, ale míč mu utekl a skončil tak v rukavicích vyběhnutého brankáře.
     
    26
    První karta také pro domácí. Lorenzo Lollo držel pronikajícího hráče, poté jednoho hráče nakopl. Vidí tak zaslouženou kartu.
     
    25
    Po dlouhé době se dostali do útoku také domácí, kteří zakončovali akci centrem z pravé strany do vápna. Ten ale brankou zakončen nebyl.
     
    23
    Hostům se povedlo vybojovat rohový kop z pravé strany, který byl zakončen hlavičkovým pokusem Masiella těsně vedle pravé tyčky.
     
    21
    Atalanta je v posledních minutách lepším celkem. Před branku se prodíral Alessandro Diamanti. Zkušený záložník byl nakonec faulován.
     
    20
    Následoval přímý kop z pravé strany, z blízkosti rohového praporku. Míč se snesl na zadní tyčku, odkud jeden z hostů vylepšoval pozici přihrávkou na penaltu. Tam ale nikdo trestuhodně nestál.
     
    19
    Nyní vše zavánělo odpískáním penaltového zákroku. Po centru z levé strany byl povalen na zem jeden z hostů, ale opakovaný záběr ukazuje zákrok ramena na rameno.
     
    17
    Po centru z levé strany zakončoval celou akci Atalanty Pinilla. Ten svým pokusem ovšem nedokázal trefit branku slovinského brankáře.
     
    17
    Následný centr do vápna, který byl domácími ztečován a mířil na rohový kop, dokázal s vypětím všech sil zachytit na ploše brankář Belec. Ten balon následně poslal do autu.
     
    16
    Hosté postupovali po pravé straně a v ideální moment zkoušeli dostat míč do vápna. Centr ale zablokoval první bránící hráč.
     
    14
    Zatím je to jen estráda faulů a nepřesných akcí. Hlavně prvně jmenovaná činnost je k vidění každou minutku na travnaté ploše.
     
    13
    Nyní se již žlutá karta uděluje, a to může být faulující hráč rád. Gianpaolo Bellini naběhl do jednoho z pronikajících hráčů a hokejovým hitem jej poslal k zemi.
     
    12
    Další faul a opět tento zákrok není potrestán. Na útočné polovině spadl jeden z domácích hráčů, který byl ve vzdušném souboji podkopnut.
     
    10
    Píská se další faul. Di Gaudio postupoval středem hřiště, kde si na něj ale počkal jeden z hostů a rázným zákrokem jeho snažení ukončil.
     
    9
    Celou situaci rozehrál tvrdou ránou po lehkém přtuknutí útočník Lasagna. Jeho rychlá střela byla lehce tečována a skončila nad brankou.
     
    8
    Ke střele se dostával jeden z domácích, jenž si naběhl do střelecké pozice. Pod nohy mu ale skočil hostující Cigarini. Následovat bude přímý kop.
     
    7
    Rozhodčí odpískal faul ve středu hřiště, kde byl jeden z hostů faulován poté, co zkoušel projít po levé straně do blízkosti domácí branky.
     
    6
    U míče byli aktivní také hosté, ale těm se nepovedlo vymyslet vůbec nic. Jejich centr na pravou stranu ovšem skončil alespoň v autu.
     
    4
    Domácí fotbalisté zkouší nějakým způsobem kombinovat, ale to se jim zatím vůbec nedaří. Celá jejich akce byla zakončena nepřesným centrem na pravé křídlo.
     
    3
    Gabriel Paletta postupoval do útoku, ale tam jej skvěle o míč obral domácí obránce Letizia, který poslal míč následně směrem dopředu.
     
    2
    První centr do vápna jeden z hostů odvrátil na roh, ze kterého následně pálil jeden z domácíc. Jeho střela z hranice vápna šla ovšem mimo branku.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hosté, ale míč skončil v autu. Následoval aut, po kterém dokonce hosté zahráli rukou. Carpi bude zahrávat zajímavý přímý kop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky již vcházejí na travnatou plochu stadionu v Carpi. Za pár minutek bude zahájeno utkání mezi nimi a Atalantou.
    Pohled na stadion domácího celku při rozcvičce

     
    Úvodní sestavy:

    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Gagliolo, F. Poli – Martinho, R. Bianco, Lollo, Di Gaudio – Mbakogu, Lasagna.
    Náhradníci: Brkić, Colombi – Sabelli, Cofie, Zaccardo, Porcari, Verdi, Crimi, Pasciuti, Suagher, Mancosu.

    Atalanta Bergamasca Calcio: Sportiello – Bellini, Paletta, A. Masiello, Dramé – Cigarini, de Roon, Kurtić – Diamanti, Pinilla, D'Alessandro.
    Náhradníci: Radunović, Bassi – Stendardo, Gagliardini, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Borriello, Brivio, Cherubin, Monachello, Djimsiti.

    Rozhodčí: Calvarese – Meli, Di Vuolo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    V rámci sedvadvacátého kola Serie A uvidíme utkání mezi domácí Carpi a hosty z Atalanty. Domácí celek bojuje o udržení a aktuálně jim na splnění cíle chybí pět bodů. Atalanta je na tom o něco lépe a nyní je na třinácté pozici se ziskem devětadvaceti bodů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Panuška

    Branky: 75. Verdi (pen.) – 52. Kurtić (D'Alessandro)

    Karty:   26. Lollo (CAR), 78. Gagliolo (CAR), 89. F. Poli (CAR) – 13. Bellini (ABC), 74. Diamanti (ABC), 90+1. Borriello (ABC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 26:25.
    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Gagliolo, F. Poli – Martinho (43. Pasciuti), R. Bianco, Lollo, Di Gaudio (63. Verdi) – Mbakogu, Lasagna (69. Mancosu).
    Náhradníci: Brkić, Colombi – Sabelli, Cofie, Zaccardo, Porcari, Verdi, Crimi, Pasciuti, Suagher, Mancosu.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – Bellini, Paletta, A. Masiello, Dramé – Cigarini (72. Migliaccio), de Roon, Kurtić – Diamanti (87. Gakpé), Pinilla (67. Borriello), D'Alessandro.
    Náhradníci: Radunović, Bassi – Stendardo, Gagliardini, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Borriello, Brivio, Cherubin, Monachello, Djimsiti.

    Rozhodčí: Calvarese – Meli, Di Vuolo
    bahis siteleri