Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 12.03.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Brian BOYLE - 1:3
     
    57:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se v šesti bruslařích prosazuje a snižuje na rozdíl dvou branek! Po střele Stralmana od modré čáry se dostal k dorážce BRIAN BOYLE a pohotově uklidil kotouč do branky. Asistence: Anton Stralman, Alex Killorn.
     
    56:12
    Bishop zůstává na střídačce! Tampa to zkouší v šesti hráčích.
     
    45:00
    Šance naopak přišla na druhé straně! Cousins nahodil kotouč na branku, který tečoval vracející se Stamkos a nasměroval jej do tyče!
    27:56 Brayden SCHENN - 0:3
     
    27:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku. BRAYDEN SCHENN se za brankou dostal k odraženému kotouči, rychle se obtočil okolo klece a zasunul kotouč do branky. Bishop se nestihl včas přemístit. Asistence: Wayne Simmonds, Brandon Manning.
     
    25:53
    Obrovská šance Philadelphie! Couturier se zničehonic dostal před Masona, kterého si položil a při zakončení napálil kotouč jen do tyče! Tady chybělo opravdu málo!
    23:35 Matt READ - 0:2
     
    23:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají druhou přesilovou hru v utkání a dostávají se do dvoubrankového vedení. MATT READ vystřelil z vrcholu pravého kruhu a jeho rána skončila v síti. Asistence: Andrew MacDonald, Sean Couturier.
     
    22:21
    Na hokejisty Philadelphie čeká přesilová hra. Za hákování je vyloučen Condra.
     
    17:47
    Nakonec Philadelphie přesilovou hru hrát nebude. Gostisbehere podle sudích faulu dost přidal a je vyloučen za nafilmovaný pád.
     
    17:47
    Flyers si zahrají přesilovou hru. Gostisbehere se v útočném pásmu uvolnil přes Browna a ten zatáhl za záchranou brzdu a svého soupeře poslal k ledu. Budou z toho dvě minuty za držení.
     
    10:06
    Přesilovou hru si pro změnu zahraje také Tampa. Za držení je vyloučen na dvě minuty Read.
    08:57 Sam GAGNER - 0:1
     
    08:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hokejisté Philadelphie se dostávají v přesilové hře do vedení! Střelu MacDonalda vyrazil Bishop k holi SAMA GAGNERA, kterému se povedlo i s pomocí bránícího Browna nasměrovat kotouč do klece. Bez asistence.
     
    05:26
    Flyers si zahrají přesilovou hru. Stamkos zasáhl Manninga holí do obličeje a ten je vyloučen na čtyři minuty. Dostane se Philadelphie do vedení?

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 58. Boyle (Stralman, Killorn) – 9. Gagner, 24. Read (MacDonald, Couturier), 28. Schenn (Simmonds, Manning)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Nesterov, Šustr, Garrison, Coburn, Carle – Callahan, Stamkos, Killorn – Kučerov, Johnson, Palát – Brown, Filppula, Paquette – Condra, Namestnikov, Boyle
    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Streit, Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, Schenn – Gagner, Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde

    Rozhodčí: Lee, Skilliter – Murray, Alphonso

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri