Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
7:4 (3:1, 3:1, 1:2)
Minnesota Wild
Pátek 18.03.2016, 00:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:55 Mikko KOIVU - 7:4
     
    55:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna branka! Puk k pravé tyčce dostal zpoza branky MIKKO KOIVU, který puk poslal na branku a od Seversona a Kinkaidových zad se odrazil do sítě! Asistence: Charlie Coyle, Zach Parise.
    47:52 Adam HENRIQUE - 7:3
     
    47:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils opět vrací úder! Rychle se do útoku dostali domácí. Devante Smith-Pelly z pravé strany přihrával před branku na ADAMA HENRIQUEA, který se střelou mezi betony prosazuje podruhé v tomto utkání! Asistence: Devante Smith-Pelly, Tyler Kennedy.
    44:41 Justin FONTAINE - 6:3
     
    44:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je tu menší zápletka! Krásnou akci hostů vedl David Jones, jenž projel po pravé straně a v ideální moment našel volného JUSTINA FONTAINEHO, který se do odkryté branky dokázal prosadit! Asistence: David Jones, Erik Haula.
    32:44 Mike SISLO - 6:2
     
    32:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je naprostá destrukce hostujícího celku! MIKE SISLO si najel aktivně do útočné třetiny a krásnou střelou pod víko přidal další branku svého celku! To je neskutečné... Asistence: Joseph Blandisi, Damon Severson.
    32:06 Adam HENRIQUE - 5:2
     
    32:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Za brankou skvěle hitem vybojoval puk Smith-Pelly a puk se dostal k Josephu Blandisimu. Ten na sebe natáhl hráče a přesnou přihrávkou před branku našel ADAMA HENRIQUEA, jenž se dokázal prosadit! Asistence: Joseph Blandisi.
    29:42 Jared SPURGEON - 4:2
     
    29:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A i tato přesilovka je využitá! Mikko Koivu na pravém kruhu zamíchal s pukem a v pravý moment jej poslal na levou stranu. JARED SPURGEON si puk zpracoval a po ledě jej poslal na záda Kinkaida! Asistence: Mikko Koivu, Ryan Suter.
    22:57 Devante SMITH-PELLY - 4:1
     
    22:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Koncert domácích pokračuje! Znovurozený DEVANTE SMITH-PELLY dostal přihrávku zpoza branky od Tylera Kennedyho, udělal krásnou kličku a poslal puk do odkryté branky! Asistence: Tyler Kennedy.
    17:15 Reid BOUCHER - 3:1
     
    17:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils si své vedení berou zpátky! Jon Merrill nahodil puk na branku, který přepadl Dubnykovi přes rameno a v brankovišti jej do branky dopravil REID BOUCHER! Asistence: Jon Merrill, Kyle Palmieri.
    14:15 Nino NIEDERREITER - 2:1
     
    14:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je tu přesilovkové snížení! Po klasické přesilovkové kombinaci se prezentoval střelou z pravé strany Mikael Granlund, jehož střelu ještě šťastně do branky tečoval NINO NIEDERREITER! Asistence: Mikael Granlund, Jared Spurgeon.
    01:34 Mike SISLO - 2:0
     
    01:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je opravdu raketový start pro domácí hokejisty! MIKE SISLO uzmul bránícím hráčům puk a nadvakrát se mu povedlo překonat bezmocného Devana Dubnyka! Bez asistence.
    00:43 Devante SMITH-PELLY - 1:0
     
    00:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla hodně rychlá branka! Tyler Kennedy najel před branku a puk poslal do brankoviště, kde se po pár sekundách dokázal prosadit DEVANTE SMITH-PELLY! Asistence: Tyler Kennedy, Travis Zajac.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Smith-Pelly (Kennedy, Zajac), 2. Sislo, 18. Boucher (Merrill, Palmieri), 23. Smith-Pelly (Kennedy), 33. Henrique (Blandisi), 33. Sislo (Blandisi, Severson), 48. Henrique (Smith-Pelly, Kennedy) – 15. Niederreiter (Granlund, Spurgeon), 30. Spurgeon (Koivu, Suter), 45. Fontaine (Jones, Haula), 56. Koivu (Coyle, Parise)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Danis) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Merrill, Severson – Kennedy, Henrique, Smith-Pelly – Boucher, Zajac, Palmieri – Blandisi, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu.
    Minnesota Wild: Dubnyk (18. Kuemper) – Spurgeon, Suter, Scandella, Dumba, Prosser, Brodin – Coyle, Koivu, Zucker – Vanek, Granlund, Parise – Fontaine, Haula, Niederreiter – Jones, Stoll, Schroeder.

    Rozhodčí: St. Laurent, Rank – Miller, Murray
    bahis siteleri