Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 18.03.2016, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:55
    Radek Faksa (DAL) 0+0, 6 střel, čas na ledě 17:33
    Ondřej Palát (TBL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:50
    Andrej Šustr (TBL) 0+1, 1 střela, čas na ledě 18:03 (04:17:05)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jamie Benn (DAL) 2+1
    2. Steven Stamkos (TBL) 2+0
    3. Cody Eakin (DAL) 0+3

     
    Z mého pohledu jeden z nejkrásnějších zápasů, které jsem v letošní sezóně NHL společně s Vámi mohl sledovat. Tampa na ledě Dallasu třikrát vedla, jenže ani jednou nedokázala vedení udržet nebo navýšit a ve třetí části na to doplatila, když se během necelých dvou minut prosadili Stephen Johns s Jamie Bennem a otočili výsledek na stranu Stars, kteří navázali na výhru z úvodního utkání. Stephen Johns vstřelil první gól v kariéře NHL, zatímco kapitán Jamie Benn vstřelil dva góly a zaznamenal jednu asistenci. Konečný výsledek. Dallas Stars 4 Tampa Bay Lightning 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Lightning se konečně usadili v útočném pásmu a obléhají bránu Kariho Lehtonena, jenže když už se dostanou ke střele, tak se do ní obětavě položí hráči Stars.
     
    59:12
    Kris Russell mohl skórovat ze středního pásma do prázdné brány, jenže jeho následná střela zamířila po ledě vedle pravé tyče a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    58:35
    Ben Bishop právě opustil svou bránu a zamířil na střídačku. Lightning to zkouší bez brankáře v šesti hráčích, jenže se nemohou dostat do tlaku!
     
    57:42
    Valeri Ničuškin mohl přidat pojistku na vítězství Dallasu, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování ale našla pouze hruď Bena Bishopa, který jeho střelu vyrazil.
     
    57:25
    Lightning se v závěru utkání nadechují k tlaku, ten se ale rozbijí o pevnou a dobře fungující obranu Dallasu Stars, který v domácím prostředí drží po skvělém obratu jednobrankové vedení.
     
    56:17
    Pokud by kterýkoliv z hokejistů dokázal v dnešním zápase vstřelit hattrick, tak už by to byla jen třešinka na dortu, k jejíž utrhnutí jsou nejblíže avizovaní Steven Stamkos a Jamie Benn.
     
    55:31
    Ve skvělém světle se dnes představili oba dva kapitána. Steven Stamkos a Jamie Benn vstřelili shodně dvě branky a ještě mají dostatek času na to, aby se pokusili zkompletovat hattrick.
     
    55:15
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka, před kterou Dallas vede po bleskovém útočení skóre na svou stranu nad Lightning těsně 4:3.
     
    Zajímavý milník:

    Hlavní trenér Lindy Ruff dnes zaznamenal na lavičce Dallasu Stars 1401. utkání NHL a po překání Pata Quinna se dělí v historické tabulce NHL o páté místo s Ronem Wilsonem.
     
    54:10
    Dallas Stars mohl vzápětí přidat třetí gól v řadě a pojistit tak své jednobrankové vedení, jenže Ben Bishop střelu domácích hokejistů celou dobu viděl a levým ramenem ji vyrazil mimo!
     
    53:53
    Dallas v dnešním zápase třikrát dotáhl jednobrankový náskok Lightning a po vstřelení dvou branek ve třetí třetině během necelých dvou minut se poprvé ujal vedení. To musí být pro svěřence Jona Coopera pořádná facka.
    51:41 Jamie BENN - 4:3
     
    51:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kapitán Dallasu JAMIE BENN otáčí svým druhým gólem v zápase vývoj utkání na stranu Stars, kteří poprvé v dnešním střetnutí vedou!! Cody Eakin nádhernou přihrávkou zpoza brány našel v levém kruhu najíždějícího Jamieho Benna, který bekhendovou střelou umístil puk přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Cody Eakin, Tyler Seguin.
     
    51:25
    Stephen Johns vstřelil svůj první gól v NHL a Tyler Seguin na jeho branku rychle zareagoval, když sebral kotouč, který skončil v bráně, a hodil ho na střídačku svého týmu, aby uchoval památku a důležitý suvenýr svého spoluhráče.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Spezza (Ničuškin), 26. Jamie Benn (Eakin), 50. Johns (Eakin, Benn), 52. Jamie Benn (Eakin, Seguin) – 13. Kučerov (Killorn, Šustr), 24. Stamkos (Kučerov, Stralman), 38. Stamkos (Killorn, Hedman)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Nemeth, Goligoski (A), Oduya, Johns, Russell, Oleksiak – Jamie Benn (C), Eakin, Eaves – Ničuškin, Spezza, Seguin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Sharp. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Garrison, Šustr, Carle, Coburn – Killorn, Stamkos (C), Kučerov – Palát (A), Johnson, Callahan (A) – Brown, Boyle, Blunden – Condra, Namestnikov, Nesterov. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Kelly Sutherland – Darren Gibbs, Brian Murphy

    Diváci: 18532
    bahis siteleri