Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
Carolina Hurricanes
Pátek 18.03.2016, 00:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:20 Nick BONINO - 4:2
     
    53:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V pokračující akci se ale domácím podařilo skórovat! Phil Kessel na pravé straně útočného pásma dlouho čekal na ideální možnost zakončení nebo přihrávky až perfektním pasem našel před brankou volného NICKA BONINA, který zakončoval do prázdné klece! Asistence: Phil Kessel a Carl Hagelin.
    37:59 Sidney CROSBY - 3:2
     
    37:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí obrací stav zápasu na svou stranu po krásné brance! První formace se po skončení oslabení usadila v útočném pásmu, po obléhání Läckovy branky přihrál Hagelin zpoza branky na Iana Colea, jen naznačil střelu, ale poté brilantně našel přesně připravenou hokejku SIDNEYHO CROSBYHO, který nasměroval puk do branky! Asistence: Ian Cole a Carl Hagelin.
    32:16 Phil KESSEL - 2:2
     
    32:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po trochu hluché pasáži hry se domácí dočkali vyrovnání! Ian Cole dostal na pravé straně kluziště hodně času, s pukem si nabruslil do mezikruží, ale jeho střela byla sražená. Naštěstí pro domácí se puk odrazil přímo k Hagelinovi, jenž jej rychle předal PHILU KESSELOVI, který už měl před sebou jen prázdnou branku! Asistence: Carl Hagelin a Ian Cole.
    13:53 Sidney CROSBY - 1:2
     
    13:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V další příležitosti se už ale domácí kapitán nemýlil! SIDNEY CROSBY se zmocnil volného puku ve vlastním pásmu, podél mantinelu se dostal až do útočného pásma, zbavil se bránícího Slavina a poté krásnou kličkou překonal i Läcka! Bez asistence.
    05:10 Riley NASH - 0:2
     
    05:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vzápětí se ale hosté dočkali další branky! Jeff Skinner se zmocnil puku za Murrayho brankou a přesnou přihrávkou našel v mezikruží RILEYHO NASHE, jenž dokázal zamířit přesně! Asistence: Jeff Skinner a Chris Terry.
    00:42 Philip DI GIUSEPPE - 0:1
     
    00:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se velmi rychle ujímají vedení! Po dobrém forčekingu v podání Victora Raska získal kotouč Jeff Skinner, který rychlou přihrávkou našel před brankou volného PHILLIPA DI GIUSEPPEHO, jenž dokázal prostřelit Murrayho v brance Penguins! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 14. Crosby, 33. Kessel (Hagelin, Cole), 38. Crosby (Cole, Hagelin), 54. Bonino (Kessel, Hagelin) – 1. Di Giuseppe, 6. Nash (Skinner, Terry)


    Pittsburgh Penguins: Murray (Fleury) – Määttä, Letang, Dumoulin, Daley, Cole, Schultz – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – Simon, Cullen, Rust – Kühnhackl, Fehr, Sheary. Trenér: Mike Sullivan.
    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Slavin, Pesce, Hanifin, Murphy, Hainsey, Jordán – Nordström, Staal, Lindholm – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Gerbe, Nash, Terry – Malone, McClement, Sutter. Trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Kozari, O'Halloran – Nansen, Cherrey

    Diváci: 18455
    bahis siteleri