Espanyol – Ath. Bilbao 2:1 (kon.) | Villarreal – Barcelona 2:2 (kon.) | Valencia – Celta Vigo 0:2 (kon.)
Real Madrid – Sevilla 4:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:2 (0:2)
FC Barcelona
Neděle 20.03.2016, 16:00 • Estadio El Madrigal, Villareal • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (18:12:50)
    Dnešní šlágr skončil remízou 2:2!

     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:9.
     
    Dnešní utkání sledovalo 24 398 diváků!
     
    Utkání je u konce! Domácí předvedli skvělá zmrtvýchvstání ve druhé půli a po skvělé desetiminutovce vybojovali bod ze remízu 2:2! Barcelona však ani v 39. zápase v řadě nepoznala přemožitele!

    Na jednobrankový rozdíl snížil v 58. minutě Cédric Bakambu, který dokázal do prázdné branky dorazit pokus Denise Suáreze. O pět minut později bylo vyrovnáno, když se míč po rohovém kopu odrazil nešťastně od těle Jérémy Mathieua a zapadl přesně k pravé tyči branky hostů. Oba celky měly následně mnoho šancí na strhnutí vedení na svou stranu, nicméně ani jedna šanci již využita nebyla.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Nakonec celou akci zakončil ranou z hranice vápna jeden ze záložníků ve žlutém, jeho pokus však zamířil vysoko na tribunu. Utkání spěje ke svému konci.
     
    90+5
    Ještě jedna žlutá karta je na světě. Javier Mascherano fauloval na hranici vápna a po jeho zákroku mají domácí k dispozici jeden volný přímý kop.
     
    90+4
    Na straně druhé se k ráně dostal ještě Bruno Soriano, do jeho rány ale na poslední chvíli skočil Mathieu, který jeho ráně nedovolil proletět na branku.
     
    90+3
    Argentinský útočník nakonec našel svým centrem na malém vápně Mathieua, který však v tísni poslal míč hrudí jen daleko od branky domácího celku.
     
    90+2
    Na protější straně se však píská faul na Neymara, po němž budou mít hosté k dispozici jednu z posledních šancí. K přímému kopu se staví Leo Messi.
     
    90+1
    Domácí celek si v samém závěru hodně hlasitě řekl o penaltu, když po souboji s Mathieuem upadl k zemi Baptistao, ale ani tentokrát se pokutový kop nepíská.
     
    90
    Budou se nastavovat čtyři minuty!
     
    89
    Jednu z posledních šancí dnešního zápasu teď spálil na hranici vápna po centru Mathieua Luis Suárez, když svoji ránu z voleje nasměroval pouze vedle branky domácích.
     
    88
    Bailly následně pomohl také kolegům v obraně, když rodící se brejk zastavil ještě v zárodku taktickým faulem ve středu hřiště.
     
    87
    Na druhé straně se o přihrávku řekl Bailly, kterému ale zpracování vůbec nevyšlo a dopředu míří opět hosté. Utkání graduje a oba celky se střídají v útoku.
     
    86
    Po rozehrání přímého kopu se k ráně z velké dálky dostal trochu překvapivě Dani Alves, ale Asenjo dokázal jeho ránu se štěstím napodruhé udržet v rukavicích.
     
    85
    Tak dnes je to jeden velký mariáš! Dalším ostrým zákrokem se prezentoval Manuel Trigueros a také on vidí z rukou hlavního rozhodčí žlutý karetní trest.

    Daniel Kinc

    Branky: 58. Bakambu (Denis Suárez), 63. Mathieu (vla.) – 21. Rakitić, 41. Neymar

    Karty:   20. Soldado (VLR), 24. B. Soriano (VLR), 40. Asenjo (VLR), 41. V. Ruiz (VLR), 44. Antonio Rukavina (VLR), 78. Pina (VLR), 84. M. Gaspar (VLR), 85. Trigueros (VLR) – 13. Arda Turan (BAR), 16. Piqué (BAR), 53. Alba (BAR), 90+5. Mascherano (BAR)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:9.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Bailly, V. Ruiz, Antonio Rukavina – Castillejo, Trigueros, B. Soriano (C), Denis Suárez (74. Pina) – Soldado (84. Baptistão), Bakambu (71. Adrián López).
    Náhradníci: Barbosa – Bonera, Baptistão, Pina, Marín, Pedraza, Adrián López.

    FC Barcelona: Bravo – Roberto, Piqué (55. Mathieu), Mascherano, Alba – Rakitić, Busquets, Arda Turan (57. Dani Alves) – Messi (C), L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Adriano, Bartra, Mathieu, Aleix Vidal, Munir.

    Rozhodčí: José María Sánchez Martínez – José Gallego García, Javier Martínez Nicolas
    bahis siteleri