Česko – Japonsko 3:2 (3:2 po s.n.) | USA – Rusko 8:0 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 2:1 (1:0 po s.n.)
Kanada – Finsko 6:1 (kon.) | Švýcarsko – Japonsko 3:1 (kon.)
konec
USA
8:0 (3:0, 0:0, 5:0)
Rusko
Pátek 01.04.2016, 00:40 • Sandman Centre, Kamloops, Kanada • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:14 Anna PANKOWSKI - 8:0
     
    57:14
    USA právě vstřelilo branku!
    Další přesilová hra využita, Američanky nyní doslova drtí své soupeřky, ANNA PANKOWSKI vzala puk na levé strany, nabruslila si do mezikruží, odkud skvělou střelou překonává statickou Morozovovou. Asistence: Jocelyne Lamoureux-Davidsonová.
    56:17 Hilary KNIGTHOVÁ - 7:0
     
    56:17
    USA právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra v podání USA využitá! Blesková akce po levém křídle, kdy Coyenová místo střely ještě přihrává dozadu na z druhé vlny najíždějící HILARY KNIGTHOVOU, která trefuje odkrytou branku. Asistence: Kendall Coyneová a Brianna Deckerová.
    49:10 Hilary KNIGTHOVÁ - 6:0
     
    49:10
    USA právě vstřelilo branku!
    Rusky již opět nestíhají, po ztrátě puku ve středním pásmu a přihrávce v pádu Coyneové, se mezi tři protihráčky přiřítila HILARY KNIGTHOVÁ, která vypálil a z mezikruží a trefila přesně do růžku. Asistence: Kendall Coyneová.
    46:19 Shiann DARKANGELOVÁ - 5:0
     
    46:19
    USA právě vstřelilo branku!
    Rusky ztratily po střele Gavrilovové puk, do brejku se dostala dvojice Američanek, Lamoureuxová poslala puk z pravé strany před branku, kde ho dorazila do branky SHIANN DARKANGELOVÁ. Asistence: Jocelyne Lamoureux-Davidsonová.
    44:54 Monique LAMOUREUXOVÁ - 4:0
     
    44:54
    USA právě vstřelilo branku!
    Výborně to udělal MONIQUE LAMOUREUXOVÁ, který v mezikruží naznačila střelu, udělal kličku na pravou stranu, projela kolem bránících Rusek, naznačila střelu, čím si položila Morozovovou a poté pohodlně skórovala. Asistence: Brianna Deckerová.
    14:19 Megan KELLEROVÁ - 3:0
     
    14:19
    USA právě vstřelilo branku!
    Rusky sice ubránily přesilovou hru, ale i po jejím skončení zůstaly Američanky v útočném pásmu a střelou z pravé strany se prosadila MEGAN KELLEROVÁ. Asistence: Haley Skarupaová a Alex Carpenterová.
    06:29 Monique LAMOUREUXOVÁ - 2:0
     
    06:29
    USA právě vstřelilo branku!
    Další nedorozumění Rusek, které ve středním pásmu ztratily puk, MONIQUE LAMOUREUXOVÁ se z pravé strany dostala k brance, kde si položila Sorokinovovou a pohodlně ji pak překonala střelou z úhlu. Asistence: Shiann Darkangelová a Haley Skarupaová.
    05:07 Kendall COYNEOVÁ - 1:0
     
    05:07
    USA právě vstřelilo branku!
    Rusky ztratily puk v útočném pásmu, Pankowski nachází na levém křídle KENDALL COYNEOVOU, která se po parádním sólu dostává až před branku, kde překonává Sorokinovovou. Asistence: Anne Pankowski.
    Marken.cz

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 6. Coyneová (Pankowski), 7. Lamoureuxová (Darkangelová, Skarupaová), 15. Kellerová (Skarupaová, Carpenterová), 45. Lamoureuxová (Deckerová), 47. Darkangelová (Lamoureux-Davidsonová), 50. Knigthová (Coyneová), 57. Knigthová (Coyneová, Deckerová), 58. Pankowski (Lamoureux-Davidsonová)


    USA: Hensleyová (Vetterová) – Lamoureuxová, Bellamyová, Kellerová, Picardová, Steckleinová, Pfalzerová – Dugganová, Lamoureux-Davidsonová, Pankowski – Trivignová, Hickelová, Pelkeyová – Deckerová, Knightová, Coyneová – Skarupaová, Darkangelová, Carpenterová
    Rusko: Sorokinová (7. Morozovová) – Šibanovová, Gavrilovová, Gončarenková, Šukinová, Kapustinová – Vafinová, Smolencevová, Skibová – Pavlovová, Sosinová, Burinová – Mitrofanovová, Beljakovová, Smolinová – Kadirová, Silinová, Šťarjovová, Dergačjovová

    Rozhodčí: Eskolaová, Hoveová – Angererová, Heikkinenová
    bahis siteleri