Boston – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – NY Islanders 3:4 (po pr.) | New Jersey – Buffalo 1:3 (kon.)
NY Rangers – Tampa 3:2 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 3:5 (kon.)
Nashville – Colorado 4:3 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:3 (kon.) | Chicago – Arizona 6:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 1:2 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Boston Bruins
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:0)
Carolina Hurricanes
Středa 06.04.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Noah HANIFIN - 1:2
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Carolina Hurricanes.
    Autorem vítězné branky je NOAH HANIFIN.
     
    62:26
    Už to vypadalo na přesilovou hru Bostonu, ale při podražení v podání Jordana Staala (CAR) se Colin Miller (BOS) prezentoval nesportovním chováním a dostává rovněž dvě trestné minuty za nafilmovaný pád.
     
    61:47
    Po skvělé práci Krejčího nejprve pálil Liles, ale poté se ve skvělé šanci ocitl Eriksson, jenž vystřelil vedle a dorážku mířící do odkryté brány mu famózně zlikvidoval Ward!
     
    60:31
    Staal se Skinnerem zamotali hlavu domácím hráčům a nakonec vybídli ke střele Slavina! Střelec jediné branky hostujícího týmu nyní trefil tyč!
    58:11 Zdeno Chára zastavil téměř jistý gól
     
    58:11
    Tohle může být pro Boston hodně důležitý moment v boji o play-off! Raskovi výstrojí prošla Pesceho střela z mezikruží, avšak v pravý čas se v brankovišti zjevil Zdeno Chára, který svou dlouhou hokejkou odvrátil puk od brankové čáry do bezpečí!
     
    55:19
    Chris Terry se v útočném pásmu dostal ke střele z vrcholu levého kruhu a při Raskovi teď stáli snad všichni Svatí, neboť puk šel jen pár centimetrů vedle tyče!
     
    48:23
    A znovu skvělý Rask! Tentokrát domácí brankář zneškodnil tutovku Skinnera, který pálil z mezikruží!
     
    47:54
    Před Wardem mohl zakončovat Marchand, avšak v rozhodujícím momentu mu byla zablokována hokejka. Na druhé straně se předvedl Rask, který zastavil bekhend Jordana Staala!
     
    46:24
    Ferraro se nejprve pokusil překvapit Warda po vytočení se zpoza brány a po chvíli se do dobré střelecké pozice dostal Jimmy Hayes! Ani jeden však na Warda nevyzrál!
    41:45 Loui ERIKSSON - 1:1
     
    41:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba hostujícího celku a je srovnáno! LOUI ERIKSSON se po návratu z trestné lavice okamžitě zapojil do hry a skvěle využil zaváhání Caroliny. Oba beci Hurricanes totiž odjeli střídat a vůbec si nevšímali domácího útočníka, který se tak dostal do úniku a s Wardem si poradil skvělým blafákem. Asistence: John-Michael Liles
     
    39:31
    Podruhé v této třetině je na trestnou lavici poslán Loui Eriksson (BOS). Tentokrát se švédský útočník provinil podražením.
     
    34:59
    Po přihrávce od Marchanda se v tutovce zjevil Zdeno Chára, jenž si sjel na pravý kruh, ale nikým neatakován ztroskotal na fantasticky chytajícím Wardovi!
     
    33:04
    Přesilovou hru si po dobrém tlaku Bostonu zahrají právě domácí. Jay McClement (CAR) je potrestán za držení hole.
     
    31:56
    Po Terryho svižné ráně z levé strany zvoní tyč či břevno Raskovy brány!
     
    30:01
    Loui Eriksson (BOS) se sice diví, ale je to právě on, kdo půjde na trestnou lavici. Jeho proviněním dle sudích bylo nedovolené bránění vůči brankáři.
     
    26:34
    Přichází první přesilová hra ve prospěch Caroliny. Za sekání je totiž dvěma trestnými minutami odměněn Matt Beleskey (BOS).
     
    23:56
    Další obrovská šance Bostonu! Brad Marchand se objevil za obranou Caroliny, avšak tváří v tvář na Warda nevyzrál! Hostující brankář jeho bekhendové zakončení mezi nohy zastavil hokejkou.
     
    22:59
    Chára využil naskočení čerstvého Pastrňáka a rozjetému českému mladíkovi poslal přihrávku na pravé křídlo. Ward byl ale opět připraven!
     
    20:26
    Boston se hned v úvodu druhé třetiny dostal do šance! Krejčí obdržel přihrávku na střed, pronikl do útočného pásma předal kotouč doprava na Pastrňáka. Ten ale místo střely volil přihrávku zpátky na Krejčího, jenž už kotouč dostal na paty.
    18:54 Jaccob SLAVIN - 0:1
     
    18:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už se ale Carolina dostává do vedení! V útočném pásmu se hostům na modré čáře podařilo posunout hru na volného JACCOBA SLAVINA, který nečekal a okamžitě švihem nahodil puk na bránu. Rask viděl kotouč poměrně pozdě, nepředvedl zrovna nejjistější zákrok a střela obránce Caroliny zapadla přesně k tyči jeho brány. Asistence: Justin Faulk, Nathan Gerbe
     
    18:26
    Neskutečný zákrok domácího brankáře! Tolčinskij se nikým neatakován projel za bránu a poté přihrávkou našel Pesceho hůl! Hostující obránce však z hranice brankoviště trefil jen nataženou ruku finského brankáře.
     
    16:41
    To byla šance! David Krejčí ani Torey Krug ale kotouč zblízka v závěru přesilové hry přes skvěle chytajícího Warda nedostali!
     
    14:42
    Menší tlak Caroliny přeruší vyloučení hostujícího hráče. Za držení protihráče je na lavici hanby usazen Chris Terry (CAR).
     
    13:24
    Nathan Gerbe se znenadání zjevil mezi kruhy, avšak ze skvělé pozice napálil puk jen do povyjetého Raska! Skvělý zákrok domácího gólmana.
     
    08:24
    První přesilová hra zápasu a zahrají si ji domácí. Noah Hanifin (CAR) dostává dvě trestné minuty za držení vůči Stempniakovi.
     
    05:53
    Zničehonic se do sebe před Wardem pustili Jimmy Hayes a Brad Malone! Rychlá bitka skončila vítězstvím hostujícího beka. Oba kohouti dostávají pětiminutový trest za bitku.
     
    03:23
    Hodně nenápadná střela od modré čáry v podání Hainseyho se zřejmě zastavila až na tyči Raskovy svatyně! Podobně to zkusil Pastrňák a i Ward měl se střelou soupeře problémy.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 42. Eriksson (Liles) – 19. Slavin (Faulk, Gerbe), rozh. náj. Hanifin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Spooner (BOS)
    0:0   Nash (CAR)
    2. série:
    0:0   Pastrňák (BOS)
    0:0   V.Rask (CAR)
    3. série:
    0:0   Bergeron (BOS)
    0:0   Lindholm (CAR)
    4. série:
    0:0   Eriksson (BOS)
    0:0   Tolčinskij (CAR)
    5. série:
    0:0   Krug (BOS)
    0:1   Hanifin (CAR)


    Boston Bruins: T.Rask (Gustavsson) – K.Miller, Chára, McQuaid, Krug, C.Miller, Liles – Eriksson, Bergeron, Marchand – Patrňák, Krejčí, Beleskey – Stempniak, Spooner, Vatrano – Hayes, Acciari, Ferraro
    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Murphy, Hainsey – Brown, Staal, Nordström – Nash, V.Rask, Skinner – Terry, Lindholm, Tolčinskij – Malone, McClement, Gerbe

    Rozhodčí: Chris Rooney, Kyle Rehman – Brian Murphy, Matt MacPherson

    Diváci: 17.565
    bahis siteleri