Boston – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – NY Islanders 3:4 (po pr.) | New Jersey – Buffalo 1:3 (kon.)
NY Rangers – Tampa 3:2 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 3:5 (kon.)
Nashville – Colorado 4:3 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:3 (kon.) | Chicago – Arizona 6:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 1:2 (po pr.)
konec
New York Rangers
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Středa 06.04.2016, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Derek Stepan byl mužem číslo jedna.
     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Šustr (TBL) 1+0, 2 střely, čas na ledě 17:00
    Ondřej Palát (TBL) 0+1, 1 střela, čas na ledě 19:42 (04:20:48)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Derek Stepan (NYR) 2+0
    2. Henrik Lundqvist (NYR) 39 zák., 2 góly, 95,1%
    3. Ondřej Palát (TBL) 0+1
    Svěřenci hlavního trenéra Alaina Vigneaulta smazali dvoubrankové manko a předvedli úžasný comeback. Rangers oslavují vítězství 3:2, zatímco Lightning účast v playoff.

     
    Rangers v úvodu závěrečné části utkání předvedli fantastický comeback, když se nejprve nádhernou střelou prosadil Derek Stepan, který vstřelil svůj druhý gól v utkání, a vítězný gól za necelé tři minuty vstřelil po parádně zakončeném samostatném úniku Chris Kreider. Lightning si v závěru vytvořili obrovské šance, gól se jim ale zásluhou skvěle chytajícího švédského brankáře Henrika Lundqvista vstřelit nepodařilo. Necelé dvě minuty před koncem Brian Boyle narazil Dana Girardiho na mantinel a ten po nekontrolovaném pádu narazil hlavou do hrazení a zřejmě na chvíli upadl do bezvědomí, nakonec ale odjel na střídačku s pomocí spoluhráče a lékaře po svých. Ačkoliv Lightning dnes kýžený bod nezískali, díky výsledku Bruins proti Carolině, která vyhrála po nájezdech 2:1, jsou oficiálně v playoff. Konečný výsledek. New York Rangers 3 Tampa Bay Lightning 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Eric Staal mohl tři sekundy před koncem utkání skórovat do prázdné brány, jeho následná střela mezi dvěma obránci ale zamířila vedle levé tyče!
     
    58:52
    Brian Boyle (TBL) dostal větší trest, 5 minut vražení na hrazení, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    58:52
    Derek Stepan je za pomoci spoluhráče a lékaře odvážen pomalu na střídačku a v dnešním utkání určitě dohrál. Věřme, že bude obránce Rangers v pořádku a nebude se jednat o otřes mozku.
     
    58:52
    Brian Boyle za bránou Henrika Lundqvista tvrdě narazil na mantinel Dana Girardiho, který nekontroloval svůj pád a hlavou narazil do mantinelu! Obránce Rangers zůstal ležet na ledě a vypadá to, že dokonce upadl do bezvědomí.
     
    58:44
    Andrej Vasilevskij zamířil na střídačku a Lightning to zkouší v samotném závěru utkání bez brankáře!
     
    57:48
    Tyler Johnson se v blízkosti pravé tyče dostal ke dvěma střelám, ve své druhé obrovské šanci v dnešním utkání ale neuspěl a gól mu dnes zkrátka není přán! Henrik Lundqvist chytá v závěrečné třetí třetiny bezchybně a Rangers těsně před koncem vedou 3:2.
     
    56:28
    Rangers vzápětí mohli udeřit na opačné straně ledové plochy, jejich střela ale byla sražena do tyče, od které se puk vrátil zpět do hry! Na obou stranách dnes jednou zazvonila tyč.
     
    55:59
    Henrik Lundqvist předvedl v rychlém sledu dva úžasné zákroky, když nejprve prudkou ránu Lightning z pravého křídla mířící k bližší pravé tyči vyrazil levým betonem a vzápětí si poradil i s jejich dorážkou z blízkosti, kterou taktéž vyrazil!
     
    55:12
    V Madison Square Garden se hraje velice zajímavý hokej ve vysokém tempu a žádný z týmů nechce prohrát.
     
    54:16
    Eric Staal předvedl na levé straně útočného pásma pěknou stahovačku a přes jednoho z hráčů Lightning vypálil. Jeho střela ale byla sražena mimo a zamířila vedle levé tyče.

     
    53:04
    Na opačné straně ledové plochy zkoušel zdvojnásobit vedení Rangers tvrdou střelou s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazování J.T. Miller, jeho následná střela ale zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    52:39
    Tyler Johnson krátce po komerční přestávce nebezpečně vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle levé tyče.
     
    52:29
    Cedric Paquette se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a z blízkosti se nadvakrát snažil puk poslat mezi betony Henrika Lundqvista, ani v jednom případě však neuspěl a poté, co rozhodčí ztratili puk z dohledu, byla hra přerušena!
     
    51:06
    Rangers se dostali po rychlém protiútoku do přečíslení 3 na 1, které vyřešili skvěle a následná střela jednoho z domácích hokejistů mířila po ledě ke vzdálenější levé tyči, Andrej Vasilevskij se ale počtvrté překonat nenechal a pravým betonem puk vykopl mimo!
     
    50:43
    Slater Koekkoek mířil z pravého kruhu pro vhazování mezi betony Henrika Lundqvista, ten ale včas zareagoval a jeho pokus vyrazil!
     
    50:34
    Svěřenci Alaina Vigneaulta krátce po nevyužití přesilové hry vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění.
     
    49:46
    Rangers se usadili v útočném pásmu a dobře rozestavili svůj přesilovkový deštník, po dobré kombinaci se ale ke střele mířící na bránu nedostali.
     
    48:23
    J.T. Brown (TBL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    47:40
    Lightning se nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění. Po přerušení hry a krátké reklamní přestávce bude utkání pokračovat za jednobrankového vedení Rangers 3:2.
     
    47:00
    Vladislav Namestnikov napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, ta ale mezi kruhy pro vhazování skončila na jednom z hráčů Rangers, od kterého se odrazila mimo.
     
    45:28
    Úvodní dvě třetiny byli lepší Lightning, nyní ale tahají za kratší konec lana domácí hokejisté Rangers a vypadá to, že ani dnes si svěřenci Jona Coopera účast v playoff nezajistí.
    44:46 Chris KREIDER - 3:2
     
    44:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER zakončil samostatný únik fantastickým způsobem a New York Rangers po vstřelení třetí branky v řadě otáčí vývoj utkání na svou stranu!! Chris Kreider se dostal do samostatného úniku, který zakončil nádherným blafákem do bekhendu a puk po ledě zasunul vedle levého betonu Andreje Vasilevskije ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Eric Staal, Derek Stepan.
     
    43:53
    Mats Zuccarello si v dnešním utkání připsal dvě asistence, ke kterým nyní mohl přidat gól, jeho střelu po ledě z levého kruhu pro vhazování ale dokázal Andrej Vasilevskij levým betonem vyrazit!
    42:33 Derek STEPAN - 2:2
     
    42:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    DEREK STEPAN střílí druhý gól v utkání, který byl neméně pohledný, a vyrovnává na 2:2!! Mats Zuccarello zavezl puk do zóny Rangers a o mantinel vzápětí našel Dereka Stepana, který napřáhl k úžasné střele zápěstím, která zamířila nad levé rameno zkamenělého Andreje Vasilevskij a od horní tyče se odrazila do brány. Asistence: Mats Zuccarello, Kevin Klein.
     
    41:56
    Začíná zkrácená přesilová hra Rangers, kteří rozehrávají akci z hloubi vlastního obranného pásma. Jmenovitě Chris Kreider.
     
    40:34
    Dan Girardi po vyhraném vhazování Rangers vypálil od modré čáry, jeho následná střela ale skončila ve výstroji Andreje Vasilevskije, který bleskově zaklekl.
     
    40:30
    Nikita Nesterov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    40:13
    Lightning vstupují do třetí třetiny s jednobrankovým vedením 2:1 a stejně jako v úvodu té druhé dohrávají přesilovou hru. Na trestné lavici sedí Chris Kreider.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:32.
    Lightning stále vedou, po druhé třetině už ale pouze o gól.

     
    Lightning byli po přestávce aktivnější a Ondřej Palát mohl k asistenci z první třetiny přidat gól, jenže jeho nádherná střela skončila na tyči a na opačné straně udeřil necelé čtyři minuty před koncem druhé třetiny v přesilové hře Derek Stepan, na jehož gól mohl navázat Derick Brassard, který se ocitl ve dvou obrovských šancích, obě dvě jeho střely ale zneškodnil fantastický Andrej Vasilevskij. Skóre po 40 minutách. New York Rangers 1 Tampa Bay Lightning 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Nikita Kučerov ještě stačil vypálit z pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale zamířila do hrudi Henrika Lundqvista a po jeho zákroku už se ve druhé třetině nic nestane.
     
    39:46
    Chris Kreider (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    39:46
    Lightning přečkali dvě obrovské šance Rangers a zbytek první třetiny dohrají v přesilové hře, která zřejmě bude pokračovat po přestávce.
     
    38:54
    Derick Brassard se po nahození Matse Zuccarella dostal před bránou k parádní teči, po které puk mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, jenže Andrej Vasilevskij předvedl svůj perfektní reflex a pravým betonem puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    38:12
    Derick Brassard napřáhl v blízkosti levého kruhu pro vhazování k parádní střele, která nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, jenže Andrej Vasilevskij vytáhl úžasný zákrok a mezi lapačkou a levým betonem puk zastavil! Úžasný zákrok.
     
    37:17
    Puk byl sražen v blízkosti střídaček mimo ledovou plochu, a protože tam byla teč, počtvrté utkání se kvůli zdržování hry nevylučovalo.
    36:55 Derek STEPAN - 1:2
     
    36:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    DEREK STEPAN nádhernou střelou využívá přesilovou hru a v závěru druhé třetiny vrací Rangers zpět do zápasu!! Derek Stepan napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k parádní střele, která nad lapačkou Andreje Vasilevskije zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horní rohu brány. Asistence: Mats Zuccarello, Keith Yandle.
     
    36:47
    Nikita Kučerov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    36:18
    Alex Killorn se pokusil vypálit z vrcholu levého kruhu pro vhazování poté, co nabral dobrou rychlost, jeho následná střela ale mezi tři tyče nezamířila, protože byla zablokována.
     
    34:30
    New York Rangers vzápětí vypálil z pravého křídla a Andrej Vasilevskij s obtížemi střelu domácích hokejistů vyrazil před sebe! Rangers se vzápětí snažili dostat k dorážce, puk ale odpálil k bráně Henrika Lundqvista pozorný Alex Killorn.
     
    34:00
    Rangers vyslali na bránu Lightning na levém křídle od mantinelu tvrdou střelu, ta ovšem zamířila pouze do náruče připraveného Andreje Vasilevskije, který ji ztlumil a podržel.
     
    33:28
    Chris Kreider v blízkosti pravé tyče zpracoval prudké nahození svého spoluhráče z pravého křídla a poté z otočky puk bekhendem posílal před bránu, Andrej Vasilevskij ale jeho úmysl přečetl a ukryl ho ve své výstroji.
     
    32:43
    Ondřej Palát (TBL) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    32:00
    Marc Staal se dostal v dnešním utkání minimálně ke třetí střele, jeho pokus z levého křídla ale Andrej Vasilevskij u své pravé tyče zneškodnil a poté puk ukryl v lapačce.
     
    31:49
    Henrik Lundqvist podržel Rangers fantastickým zákrokem poté, co Ondřej Palát pár sekund předtím orazítkoval levou tyč, a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    31:16
    Rangers se pokusili vrátit zpět do utkání a dostat se na dostřel jedné bránky tvrdou střelou z pravého kruhu pro vhazování, která mířila přesně do bližšího pravého horního rohu brány, Andrej Vasilevskij se ale také vytasil se skvělým zákrokem a puk vyrazil mimo!
    Reakce Tylera Johnsona po neproměnění obrovské šance.

     
    30:08
    Henrik Lundqvist vytáhl v rychlém sledu dva spektakulární zákroky!! Tyler Johnson mohl v blízkosti levé tyče nad ležícím Henrikem Lundqvistem skórovat do odkryté části brány a dobře mířil pod břevno, jenže brankář Rangers dokázal jeho pokus lapačkou vyrazit a poté si poradil i s následnou dorážkou Johnsonova spoluhráče.
     
    29:57
    Ondřej Palát mohl vstřelit nádherný gól, jenže jeho střela z levého kruhu pro vhazování se od bližší levé tyče odrazila zpět do hry!
     
    29:46
    Cedric Paquette (TBL) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    29:46
    Keith Yandle (NYR) dostal dvojitý trest, 2+2 minuty hrubost.
     
    29:46
    Cedric Paquette se pustil před střídačkou svého týmu do potyčky s Keithem Yandlem, kterému se jeho počínání nelíbilo a uštědřil mu výchovný políček z pravé strany. Oba hráči se vzápětí pustili do strkanice, na fanoušky milovanou bitku ale nedošlo!
     
    29:34
    Nebýt Henrika Lundqvista a jeho skvělých zákroků, mohli Rangers přes svými fanoušky klidně prohrávat o čtyři a více branek.
     
    28:30
    Rangers jsou v dnešním zápase "otloukánky" Lightning, kteří jsou lepší a zaslouženě vedou v Madison Square Garden 2:0.
     
    27:45
    Derick Brassard naskočil z trestné lavice zpět na led a New York Rangers přečkal třetí ze čtyř přesilových her Lightning a nezapomínejme na to, že jedna trvala dlouhých pět minut.
     
    26:50
    Derick Brassard po Henrikovi Lundqvistovi dostal trest za zdržování hry a Lightning mají k dispozici čtvrtou přesilovou hru. Tampa Bay ze čtyř přesilových her zatím využila pouze jednu.
     
    25:42
    Derick Brassard (NYR) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    24:57
    Dobrá zpráva pro Lightning! Vladislav Namestnikov je po tvrdém hitu Tannera Glasse v pořádku a v utkání bude pokračovat.
     
    24:29
    Rick Nash před bránou skvěle tečoval střelu Matse Zuccarella od modré čáry a puk mířil mezi betony Andreje Vasilevskije, ten ale předvedl skvělý postřeh a po zavření vrat si připsal fantastický zákrok!
     
    23:38
    Jednadvacet střel mnohdy nevypálí některé týmy z NHL na bránu soupeře ani v průběhu celého utkání, takže tak...
     
    23:01
    Lightning měli v úvodní části utkání obrovskou střeleckou převahu a Rangers v jejich Madison Square Garden přestříleli vysoko 21:6, což je neskutečné číslo.
     
    22:43
    Lightning vzápětí podnikli útok na opačné straně ledové plochy a vzápětí vypálili z levého kruhu pro vhazování, Henrik Lundqvist byl ale na svém místě a po dobrém zákroku přerušil hru.
     
    22:03
    Braydon Coburn na pravém křídle vypálil z kruhu pro vhazování a jeho následná střela zápěstím byla sražena do rohu ledové plochy.
     
    21:48
    Rangers může přečkání pětiminutové přesilové hry do zbytku utkání povzbudit a dodat jim sebevědomí, které je velice důležité, pokud domácí hráči chtějí se zápasem něco udělat a nejlépe ho otočit.
     
    20:58
    New York Rangers udělal výrazný krok k návratu do utkání, když přečkal dlouhou přesilovou hru Lightning, která trvala 5 minut.
     
    20:06
    V Madison Square Garden začala druhá třetina, do které Lightning vstupují s dvoubrankovým vedením a navíc dohrávají svou pětiminutovou přesilovou hru po zbytečném a ošklivém faulu Tannera Glasse, který sedí na trestné lavici.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:33.

     
    Dvojice českých útočníků zazářila ve slavné Madison Square Garden a v New Yorku zařídila dvoubrankové vedení Lightning. Skóre utkání otevřel střelou z mezikruží Andrej Šustr, na jehož gól mohl z dorážky navázat Ondřej Palát, nakonec si ale připsal pouze asistenci, protože jeho střela se odrazila pod horní tyč od hole Briana Boylea stojícího na brankové čáře. Tanner Glass v závěru úvodní části utkání tvrdě sestřelil ve středním pásmu Vladislava Namestnikova a za svůj zákrok dostal trest 5+10, Tampa Bay Lightning ale přesilovou hru trvající dlouhých pět minut nevyužila a bude ji dohrávat po přestávce. Skóre po první třetině. New York Rangers 0 Tampa Bay Lightning 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:33
    Jonathan Marschessault a Cedric Paquette se snažili z blízkosti procedit puk za záda Henrika Lundqvista, ten ale zabarikádoval svou bránu a připsal si důležitý zákrok.
     
    18:58
    Do konce pětiminutové přesilové hry Lightning zbývají odehrát přesně dvě minuty a vypadá to, že ji dohrají na začátku druhé třetiny.
     
    18:18
    Nikita Nesterov napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, ta ovšem byla nepřesná a zamířila vedle pravého horní rohu brány New Yorku Rangers.
     
    17:24
    Jonathan Marchessault mohl využít druhou ze tří přesilových her Lightning v dnešním zápase, jeho střela z pravého křídla ale před pár sekundami skončila na levém betonu Henrika Lundqvista.
     
    16:35
    Tanner Glass v čase 15:57 ve středním pásmu tvrdě srazil k ledu Vladislava Namestnikova, kterému se nechtělo zpět na nohy a po delší odmlce zamířil na ošetřovnu. Tanner Glass ho nepříjemně zasáhl ramenem do oblasti hlavy a nakonec byl vyloučen na pět minut za nedovolené bránění a ještě dostal na vrh osobní trest 10 minut za nesportovní chování!
     
    15:57
    Tanner Glass (NYR) dostal větší trest, 5 minut nedovolené bránění plus 10 minut nesportovní chování.
     
    15:32
    Brian Boyle byl zřejmě tím hráčem, který na levém křídle nabral velkou rychlost a z vrcholu kruhu pro vhazování nepříjemně vypálil! Jeho pokus mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale aktivoval svou vyrážečku a puk skvělým zákrokem vyrazil mimo.
     
    14:57
    Mats Zuccarello je borec, který dokáže skórovat góly jako na běžícím páse. Nyní to zkusil z pravého kruhu pro vhazování, jeho střela se ale neujala a skončila na výstroji Andreje Vasilevskije.
    V celé NHL není tým, proti kterému by se dařilo Ericovi Staalovi lépe. Bývalý útočník Caroliny vstřelil do sítě Tampy 33 gólů.

     
    14:25
    Andrej Vasilevskij zastavil nahození Rangers od modré čáry a po jeho zákroku následuje v první třetině poslední krátká reklamní přestávka.
     
    14:00
    Eric Staal mohl potvrdit svou skvělou střeleckou formu proti Lightning, střelou z mezikruží ale Andreje Vasilevskije mezi betony propálit nedokázal a vzápětí se neujala ani jeho dorážka!
     
    12:47
    Erik Condra (TBL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    11:26
    Lightning vyrazili do otevřené obrany Rangers a jeden z jejich hokejistů se snažil s vypětím všech sil procedit puk za záda Henrika Lundqvista, kterého ve velké rychlosti srazil k ledu. Hra poté byla přerušena kvůli posunuté bráně.
     
    10:26
    Jonathan Marchessault se dostal v blízkosti levé tyče nikým neatakovaný do zakončení, jenže Henrik Lundqvist jeho střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil pravým betonem mimo!
     
    09:27
    Henrik Lundqvist vyjel za svou bránu, aby zastavil nahození Lightning a bekhendem puk vyhodil ze zóny Rangers, jenže ho nabral na naběračku a poté vyhodil přes ochranné sklo.
     
    09:25
    Henrik Lundqvist (NYR) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    08:49
    Tyler Johnson nabral na pravém křídle velkou rychlost a střelou po ledě, která mířila ke vzdálenější levé tyči, prověřil pozornost Henrika Lundqvista, brankář Rangers byl ale připravený a pravým betonem jeho nebezpečný pokus vyrazil mimo.
     
    08:06
    Tampa Bay vyrazila do rychlého protiútoku a následnou střelu mířící pod horní tyč Henrik Lundqvist vyrazil vyrážečkou mimo!
     
    07:14
    Slater Koekkoek před krátkou reklamní přestávkou nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Henrik Lundqvist ale vytáhl úžasný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
    06:07 Brian BOYLE - 0:2
     
    06:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    BRIAN BOYLE se prosadil tečí a po "ukradení" gólu Ondřejovi Palátovi posílá Lightning v přesilové hře do dvoubrankového vedení!! Tyler Johnson zkoušel puk poslat na levém křídle z ostrého úhlu bekhendem po ledě do brány, Henrik Lundqvist se ale zatočil v brankovišti jako káča a jeho pokus vyrazil. K dorážce se ovšem vzápětí dostal Ondřej Palát, jehož první střela skončila na brusli klečícího Bradyho Skjeie, ta druhá už ale prošla mezi jeho nohama a od hole Briana Boylea se odrazila pod horní tyč. Asistence: Ondřej Palát, Tyler Johnson
     
    05:36
    Tyler Johnson se dostal mezi kruhy pro vhazování k dorážce, Henrik Lundqvist ale v rychlém sledu vytáhl dva skvělé zákroky a podržel New York Rangers nad vodou!
     
    04:45
    Derek Stepan spěchal za pukem, u své pravé tyče ho ale na ledě rychle přikryl lapačkou pozorný Andrej Vasilevskij, který útočníka Rangers vychytal ještě před začátkem přesilové hry svého týmu.
     
    04:38
    Dylan McIlrath (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    02:42 Andrej ŠUSTR - 0:1
     
    02:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    ANDREJ ŠUSTR střílí gól a po necelých třech minutách posílá Tampu Bay Lightning do vedení!! Vladislav Namestnikov dobře vypálil z levého kruhu pro vhazování a po zákroku Henrika Lundqvista pravým betonem vrátil puk z ostrého úhlu před bránu, kde našel najíždějícího Andreje Šustra, který z prostoru mezi kruhy pro vhazování mířil do levého horního rohu, kde sice jeho střela neskončila, od vyrážečky brankáře Rangers se ale odrazila do brány. Výsledek je tedy naprosto stejný. Asistence: Vladislav Namestnikov, Jonathan Marchessault.
     
    01:50
    Oba týmy vystřídaly a hra se v rychlém sledu přelila ze strany na stranu, ani jeden z hráčů na ledové ploše se ale nedokázal dostat do zakončení.
     
    00:58
    Rangers podnikli po pravém křídle první útočnou akci a hned ji zakončili přesnou střelou mezi tři tyče, Andrej Vasilevskij byl ale pozorný a střelu domácích hráčů vyrazil pravým betonem mimo.
     
    00:48
    Matthew Carle zkusil vypálit z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla zablokována a Henrik Lundqvist si musí na svůj první zákrok počkat.
     
    00:04
    V Madison Square Garden bylo zahájeno utkání mezi New Yorkem Rangers a Tampou Bay Lightning, které stačí jeden jediný bod k zajištění účasti v playoff.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Klein, M. Staal, Girardi (A), Yandle, MCIlrath, Skjei – Miller, Brassard, Nash – Zuccarello, Stepan (A), Kreider – Fast, Lindberg, E. Staal (A) – Stalberg, Moore, Glass. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij – Carle, Hedman, Šustr, Garrison, Nesterov, Coburn – Kučerov, Johnson, Palát (A) – Brown, Filppula, Killorn – Koekkoek, Namestnikov, Paquette – Condra, B. Boyle (A), Blunden. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Justin St. Pierre, Kelly Sutherland – Derek Amell, Scott Driscoll.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Šustr (TBL) 3+16, +/- -2
    Ondřej Palát (TBL) 15+22, +/- +10
     
    Vzájemné zápasy:

    31.12.15 Tampa Bay - New York Rangers 2:5
    20.11.15 Tampa Bay New York Rangers 2:1
    Hokejisté New York Rangers se vrací zpět do playoff!

     
    New York Rangers:

    New York Rangers v úterý v noci zvítězil 4:2 nad Columbusem Blue Jackets a zajistil si účast v playoff. V první třetině se ovšem zranil kapitán Ryan McDonagh, který bude chybět Rangers minimálně šest zápasů a přijde o zbytek základní části. Úvodní gól utkání vstřelil proti Columbusu Chris Kreider a zaznamenal svou dvacátou branku v letošní sezóně NHL. Rangers v metropolitní divizi ztrácí tři body na druhý Pittsburgh Penguins a jsou jedním ze tří týmů celé NHL, který se může pyšnit pěti hráči, kteří vstřelili 20 gólů (trojici doplňuje San Jose Sharks a Washington Capitals).
    Fanoušci NHL budou sledovat utkání, kde se jen dá. I na párty!

     
    Tampa Bay Lightning:

    Tampa Bay Lightning si mohla v úterý v noci zajistit účast v playoff, jenže na ledě New Yorku Islanders prohrála 5:2. Brankář Andrej Vasilevskij by proti Rangers rád začal v bráně Lightning poté, co Ben Bishop v Brooklynu inkasoval z 23 střel 5 gólů, zatímco on sám po jeho nahrazení pochytal všech 13 pokusů soupeře. Florida Panthers zvítězila v posledním utkání 4:3 nad Torontem Maple Leafs a na čele atlantické divize má před Tampou Bay náskok čtyř bodů.
     
    New York Rangers vyzve ve středu v noci na svém ledě Tampu Bay Lightning, proti které v letošní sezóně odehrál dvě utkání. Dominic Moore dovedl Rangers v posledním vzájemném utkání dvěma góly a jednou asistencí k vítězství 5:2. Na straně Lightning zazářili v součtu obou utkání Anton Stralman a Valtteri Filppula, kteří oba dva zaznamenali gól a asistenci, zatímco Nikita Kučerov přihrával na dva góly. Třetím utkáním mezi oběma týmy z Madison Square Garden Vás s potěšením a radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 37. Stepan (Zuccarello, Yandle), 43. Stepan (Zuccarello, Klein), 45. Kreider (E. Staal, Stepan) – 3. Šustr (Namestnikov, Marchessault), 7. Boyle (Palát, Johnson)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Klein, M. Staal, Girardi (A), Yandle, MCIlrath, Skjei – Miller, Brassard, Nash – Zuccarello, Stepan (A), Kreider – Fast, Lindberg, E. Staal (A) – Stalberg, Moore, Glass. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij – Carle, Hedman, Šustr, Garrison, Nesterov, Coburn – Kučerov, Johnson, Palát (A) – Brown, Filppula, Killorn – Koekkoek, Namestnikov, Paquette – Condra, B. Boyle (A), Blunden. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Justin St. Pierre, Kelly Sutherland – Derek Amell, Scott Driscoll

    Diváci: 18006
    bahis siteleri