Boston – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – NY Islanders 3:4 (po pr.) | New Jersey – Buffalo 1:3 (kon.)
NY Rangers – Tampa 3:2 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 3:5 (kon.)
Nashville – Colorado 4:3 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:3 (kon.) | Chicago – Arizona 6:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 1:2 (po pr.)
po prodl.
Calgary Flames
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:1)
Los Angeles Kings
Středa 06.04.2016, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:40 Jeff CARTER - 4:5
     
    60:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Monahan ztratil puk v útočném pásmu, do brejku se po levé straně dostal JEFF CARTER, kterého marně stíhal Giordano, centr druhého útoku Kings byl totiž rychlejší a navíc dokázal překonat Ortia mezi betony, čímž rozhoduje tento zápas. Bez asistence.
    59:25 Kris VERSTEEG - 4:4
     
    59:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ortio neudržel střelu McBaina a puk mu vypadl z lapačky, čehož pohotově využil KRIS VERSTEEG, který na brankovišti doklepl puk do branky. Asistence: Jamie McBain a Tyler Toffoli.
    55:59 Derek ENGELAND - 4:3
     
    55:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ferland to na levé straně udělal výtečně, navázal na sebe dva hráče Kings a přihrál najíždějícímu DEREKU ENGELANDOVI, který se ve velké rychlosti dostal před Enrotha, jehož překonal přesně umístěnou střelou nad rameno. Asistence: Michael Ferland a Joe Colborne.
    41:05 Andy ANDREOFF - 3:3
     
    41:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Radost domácích netrvá dlouho, Jakub Nakládal neuvěřitelně chybuje v rozehrávce před vlastní brankou, kdy si nepohlídal puk a poté, co mu ANDY ANDREOFF "plácl" do hokejky, skončil puk v brance překvapeného Ortia. Bez asistence.
    40:33 Mark GIORDANO - 3:2
     
    40:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru, MARK GIORDANO překonává přesně umístěnou střelou k tyči Enrotha a domácí podruhé v zápase vedou. Asistence: John Gaudreau a Sean Monahan.
    35:51 Hunter SHINKARUK - 2:2
     
    35:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Již to neplatí, že hosté úspěšně brání své těsné vedení, HUNTER SHINKARUK se totiž v nepřehledné situaci před Enrothem dokázal nejlépe zorientovat a doklepnout puk do branky Kings. Asistence: Mark Giordano a John Gaudreau.
    20:14 Milan LUCIC - 1:2
     
    20:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Střelu od modré dokázal Kopitar před Ortiem srazit na led a MILAN LUCIC, který byl rázem v jeho blízkosti, ho dokázal dorazit do branky. Asistence: Anže Kopitar a Drew Doughty.
    09:53 Milan LUCIC - 1:1
     
    09:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar napravil svou chybičku při gólu Calgary, nyní pronikl do útočného pásma, kde na sebe navázal hned trojici bránících hráčů, místo střely ale parádní zadovkou našel MILANA LUCICE, který pohotovou střelou trochu překvapil Ortia. Asistence: Anže Kopitar a Jake Muzzin.
    03:41 Mikael BACKLUND - 1:0
     
    03:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Enroth nezvládl situaci za vlastní brankou, MIKAEL BACKLUND toho bleskově využil a nahodil puk bekhendem před branku, kde si ho nešťastně sráží do vlastní branky v té chvíli chytající Anže Kopitar! Asistence: Joe Colborne a Deryk Engelland.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 4. Backlund (Colborne, Engelland), 36. Shinkaruk (Giordano, Gaudreau), 41. Giordano (Gaudreau, Monahan), 56. Engeland (Ferland, Colborne) – 10. Lucic (Kopitar, Muzzin), 21. Lucic (Kopitar, Doughty), 42. Andreoff, 60. Versteeg (McBain, Toffoli), 61. Carter


    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Brodie, Hamilton, Giordano, Engelland, Jokipakka, Nakládal – Gaudreau, Monahan, Shinkaruk – Ferland, Bennett, Jooris – Bouma, Backlund, Colborne – Bollig, Stajan, Grant
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – McNabb, Doughty, Muzzin, L. Schenn, Scuderi, McBain – Pearson, Kopitar, Versteeg – Lucic, Carter, Toffoli – King, Lecavalier, Brown – Clifford, Lewis, Andreoff

    Rozhodčí: Kowal, McCauley – Grandt, Mach

    Diváci: 18 438
    bahis siteleri