Belgie – Island 5:4 (1:0 po s.n.) | Srbsko – Nizozemsko 2:3 (kon.) | Čína – Španělsko 0:2 (kon.)
konec
Srbsko
2:3 (0:0, 2:3, 0:0)
Nizozemsko
Sobota 09.04.2016, 16:30 • Pabellon de Hiello, Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Partner:
    38:26 Pavel POPRAVKA - 2:3
     
    38:26
    Srbsko právě střelilo branku!
    Tak to je hodně nečekané, Srbové po skvělé práce ve středním pásmu získali puk, PAVEL POPRAVKA nabruslil přes modrou čáru, dostal se za obranu a při kličce směrem do středu hřiště překonal přesouvajícího se Idzengu! Asistence: Nemanja Vucurevič, Alexa Lukovič.
    36:17 Nenad RAKOVIČ - 1:3
     
    36:17
    Srbsko právě střelilo branku!
    A tak vylučovat se nebude! Velmi krátkou výhodu využívá NENAD RAKOVIČ, který rozjásal srbské fanoušky přítomné ve španělské hale! Asistence: Srdjan Ristič, Mirko Djumič.
    31:38 Kevin BRUIJSTEN - 0:3
     
    31:38
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Co se naopak kupí jsou nizozemské góly! Využívání otevřenější obrany je přesně to, co favorité zápasu potřebovali. Před brankou u pravé tyčky se ke střele z první dostal kapitán KEVIN BRUIJSTEN, jenž využil parádní přihrávky Tummerse! Asistence: Erik Tummers, Raphael Joly.
    26:59 Guuse van NES - 0:2
     
    26:59
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté, kteří dosáhli na první branku, si role vyměnily a zvyšují na 2:0! Hermens tentokrát přihrávkou uvolnil GUUSE VAN NESE, jemuž se podařilo propálit Rankoviče. Asistence: Max Hermens.
    23:09 Max HERMENS - 0:1
     
    23:09
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A Nizozemci toho hned využívají! Guus van Nes operoval s pukem za brankou soupeře, poslal přesnou přihrávku na MAXE HERMENSE, který prostřelil Rankoviče! Asistence: Guus van Nes.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 37. Rakovič (Ristič, Djumič), 39. Popravka (Vucurevič, Lukovič) – 24. Hermens (Nes), 27. Nes (Hermens), 32. Bruijsten (Tummers, Joly)


    Srbsko: Rankovič (Stěpanovič) – Bibič, U. Novakovič, Ilič (A), Birkusanin, Lukovič, Podunavac, Komazec, Sabados – Vucurevič, Sretovič (A), Popravka – Bjelogrlič, Filipovič, Milovanovič (C) – Lestarič, Kerežovič, P. Novakovič – Rakovič, Ristič, Djumič
    Nizozemsko: Idzenga (Leeuwesteijn) – Tummers (A), van Gestel, Smid, Hoekstra, van der Vossen, Vols – Bruijsten (C), Marx, Joly (A) – van Lijden, Wurm, van Bentem – Oosterveld, Verschuren, Melissant – Hermens, Kick, van Nes

    Rozhodčí: J. Oskirko (RUS) – S.Biec (ESP), E. Yletyinen (SWE)

    Diváci: 850
    bahis siteleri