Liberec – TPS 1:2 (2:3 po s.n.) | Sparta – Cracovia 5:4 (kon.) | Rauma – Zürich 2:3 (1:0 po s.n.)
Kärpät – Vítkovice 1:0 (po pr.) | Zug – IFK Helsinky 2:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:4 (2:1, 2:2, 1:1)
Comarch Cracovia
Pátek 26.08.2016, 18:00 • O2 arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina O
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:30 NETÍK - 5:4
     
    55:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražskou O2 arenou zní "pátá". TOMÁŠ NETÍK skóruje podruhé během večera, kdy rychlá výměna puku na ose Hlinka – Forman přinesla v přesilovce přihrávku z mezikruží přesně střílejícímu Netíkovi. Asistence: Miroslav Forman, Jaroslav Hlinka.
    44:32 DRZEWIECKI - 4:4
     
    44:32
    Kraków právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají na 4:4! Po špatné rozehrávce Sparty ujel Wróbel do brejku, našel si na levé straně FILIPA DRZEWIECKIHO, který poslal přesnou střelu do levého rohu Pöpperleho brány. Asistence: Marek Wróbel.
    39:09 KAPICA - 4:3
     
    39:09
    Kraków právě vstřelil branku!
    V poslední minutě druhé třetiny sparťané zaspali ve svém obranném pásmu, kde se jeden z nich nechal uspat, nepřesně rozehrál, puku se zmocnil DAMIAN KAPICA a snižuje na 4:3! Asistence: Maciej Urbanowicz, Kristian Dziubinski.
    30:15 NETÍK - 4:2
     
    30:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané velmi rychle využívají dvojnásobnou přesilovku. Hbitá výměna puku dostala Hlinku ke střele z pravého kruhu a TOMÁŠ NETÍK před brankou Krakova prostřelil Radziszewskiho. Asistence: Jaroslav Hlinka, Juraj Mikuš.
    27:58 PECH - 3:2
     
    27:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané si berou zásluhou LUKÁŠE PECHA vedení opět zpět! Nejprve pokoušel Radziszewskiho řádně vykoupat Kumstát, ale polský brankář zcela roztažený odolal, v předbrankovém prostoru, kde byl velký zmatek, se nakonec nejlépe zorientoval právě Pech. Asistence: Petr Kumstát, Miroslav Forman
    21:56 CHOVAN - 2:2
     
    21:56
    Kraków právě vstřelil branku!
    Slovensko-česká spolupráce nyní na polské straně. Hráči Krakova se prosazují v přesilové hře, kdy Jenčík poslal rychlou přihrávku zpoza branky na MATÚŠE CHOVANA, který byl připravený v mezikruží a procedil puk pod lapačku Pöpperleho. Asistence: Richard Jenčík, Filip Drzewiecki.
    12:40 SLABON - 2:1
     
    12:40
    Kraków právě vstřelil branku!
    Sparťané nyní špatně rozehráli a toho využil DAMIAN SLABON, který z mezikruží zcela nepokrytý prostřelil Pöpperleho mezi betony. Asistence: Maciej Urbanowicz.
    01:00 FORMAN - 2:0
     
    01:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané to začínají ve velkém! Ještě v úvodní minutě se v útočné třetině Sparty zmocnil MIROSLAV FORMAN, který oblafl polskou obranu i jejich brankáře, kterého prostřelil. Asistence: Jaroslav Hlinka.
    00:24 VRÁNA - 1:0
     
    00:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned v úvodní minutě se Sparta dostává do vedení! Domácí se ihned probojovali do útočného pásma, kde vyměnili rychle puk a PETR VRÁNA puk ztečoval do sítě. Asistence: Brian Ihnačák, Lukáš Klimek.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 1. Vrána (Ihnačák, Klimek), 1. Forman (Hlinka), 28. Pech (Kumstát, Forman), 31. Netík (Hlinka, Mikuš), 56. Netík (Forman, Hlinka) – 13. Slabon (Urbanowicz), 22. Chovan (Jenčík, Drzewiecki), 40. Kapica (Urbanowicz, Dziubinski), 45. Drzewiecki (Wróbel)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Čajkovský, Piskáček, Eminger, Švrček, Hrbas, Mikuš, Gernát, Barinka – Ihnačák, Vrána, Klimek – Uher, Hlinka, Forman – Netík, Pech, Kumstát – Procházka, Černoch, Kudrna. Trenér: Jiří Kalous.
    Comarch Cracovia: Radziszewski (Łuba) – Dutka, Novajovsky, Iberer, Rompkowski, Kolarz, Wajda, Dąbkowski, Maciejewski – Šinágl, Dziubiński, Svitana – Kapica, Slabon, Urbanowicz – Drzewiecki, Chovan, Jenčík – Kisielewski, Wróbel, Domogala. Trenér: Rudolf Roháček.

    Rozhodčí: Hunnius (GER), Úlehla (CZE) – Frodl (CZE), Lhotský (CZE)

    Diváci: 2480
    bahis siteleri