Havlíčkův Brod – Třebíč 4:5 (1:3 po s.n.)
po s.n. (1:3)
BK Havlíčkův Brod
4:5 (2:2, 2:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 26.08.2016, 15:40 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.

    Hosté vyhráli po samostatných nájezdech, když vítěznou branku vstřelil RADEK KAJNAR.
     
    47:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Bruslaře, Horáci opět srovnali krok! U brány domácích byl hodně aktivní LUBOŠ BURIAN, kterého domácí nechali trestuhodně volného, a hráč Třebíče zblízka nadvakrát procedil puk do sítě!
     
    33:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda a Bruslaři dokonávají obrat! Martin Kříž se dostal s JAKUBEM ABBRENTEM do přečíslení 2 na 1? předložil svému parťákovi parádní nahrávku a druhý jmenovaný krásně zavěsil přesně pod horní tyčku! Asistence: Martin Kříž.
     
    31:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Broďáci zavřeli svého soupeře u jeho brány, a i když Tomáš Cejpek nejdříve ve velké šanci neuspěl, jeho spoluhráči už byli úspěšní! Vladimír Szilva nahrál krásně před brankoviště ze strany JANU JELÍNKOVI, jenž měl před sebou zcela odkrytou bránu, do níž rychle uklidil kotouč! Asistence: Vladimír Szilva.
     
    26:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bruslaři nejdříve neproměnili velkou šanci a hosté z protiútoku znovu získávají nejtěsnější vedení! JIŘÍ VŠETEČKA zblízka dopravil kotouč do sítě, možná bruslí, protože rozhodčí se chvíli radili, zda gól uznat, nebo ne!
     
    19:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná branka, na tabuli opět svítí nerozhodný stav! Bruslaři vyhráli buly v levém kruhu a ihned z první se opřel do kotouče VÁCLAV PECEN, jehož dělovka zapadla přesně do šibenice brány bezmocného gólmana Svobody!
     
    08:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je nepříjemné pro domácí barvy, hosté si berou zpět ztracené vedení! Patrik Matov se snažil zblízka šťouchnout puk za brankáře Kekulu, ale trefil jen betony. Kotouč se však odrazil na hůl JIŘÍHO VŠETEČKY a kapitán Třebíče z mírného úhlu skóroval k bližší tyčce! Asistence: Patrik Matov.
     
    06:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Bruslaři ubránili oslabení, zavezli puk do útočného pásma a předvedli vzorný důraz v předbrankovém prostoru, po čemž se prosadil navrátilec z trestné lavice MARTIN POLÁK, když zblízka procedil puk za Svobodova záda!
     
    01:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro brodské barvy, které byly sice v úvodu zápasu jednoznačně lepší, ale přesto inkasují jako první! Starší dorostenec RADIM NEJEDLÝ nabral rychlost, sjel si až do pravého kruhu a svižnou střelou zaskočil gólmana Kekulu!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Polák, 20. Pecen, 32. Jelínek (Szilva), 34. Abbrent (Kříž) – 2. Nejedlý, 9. Všetečka (Matov), 27. Všetečka, 48. Burian, rozh. náj. Kajnar

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Matov (TRE)
    0:1   Bušek (HBR)
    2. série:
    0:1   Všetečka (TRE)
    0:1   Jelínek (HBR)
    3. série:
    0:2   Kajnar (TRE)
    1:2   Cejpek (HBR)
    4. série:
    1:3   Hort (TRE)
    1:3   Křížek (HBR)
    5. série:
    1:3   Trnka (TRE)
    1:3   Szilva (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (31. Adam) – Bušek, Kříž, Bancíř, Mendl, Suchý, Pecen – Cejpek, Szilva, Jelínek, Křížek, L. Motl, Abbrent, Polák. M. Přibyl
    SK Horácká Slavia Třebíč: D. Svoboda (34. Šoustal) – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Erat, K. Svoboda, Nejedlý, Trnka

    Rozhodčí: Přibyl – Kubát
    bahis siteleri