Havlíčkův Brod – Třebíč 4:5 (1:3 po s.n.)
po s.n. (1:3)
BK Havlíčkův Brod
4:5 (2:2, 2:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 26.08.2016, 15:40 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.

    Hosté vyhráli po samostatných nájezdech, když vítěznou branku vstřelil RADEK KAJNAR.
     
    57:52
    Tomáš Strnad (TRE) se pustil do svého protihráče v rohu třebíčského pásma a vyfasoval trest na 2 minuty za napadení.
     
    56:30
    Bruslaři předvedli krásnou akci, která si zasloužila gól! Jan Jelínek si před bránou nádherně narazil puk se svým spoluhráčem, ale nepřehodil Šoustalovy betony!
     
    54:44
    Ondřej Urban rozkmital své rychlé nohy na pravém křídle, sjel si až do kruhu a vypálil zápěstím do horní poloviny brány. Brankář Adam ale zasáhl lapačkou a předvedl skvělý semafor!
     
    54:28
    Na ledě se nám přiostřuje, sudí znovu vylučují na obou stranách po menší strkanici. Potrestanými hráči jsou Dušan Mendl (HBR) a Jiří Wasserbauer (TRE). Oba pykají za hrubost.
     
    53:44
    Jakub Abbrent (HBR) a Jiří Všetečka (TRE) se pošťuchovali a dostali tresty na 2 minuty za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    51:04
    Hosté budou hrát přesilovku. Na lavici hanby jsou dva Bruslaři a jeden hráč hostů.
     
    47:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Bruslaře, Horáci opět srovnali krok! U brány domácích byl hodně aktivní LUBOŠ BURIAN, kterého domácí nechali trestuhodně volného, a hráč Třebíče zblízka nadvakrát procedil puk do sítě!
     
    45:47
    Bílé hvězdy nebyly daleko od toho, aby se jim povedlo vyrovnat! Bruslaři ale dobře utěsnili předbrankový prostor, kam se hosté důrazně tlačili!
     
    41:14
    David Pokorný byl úplně sám mezi kruhy a chtěl vypálit zápěstím z ideálního palebného prostoru. Kotouč naštěstí pro domácí netrefil!
     
    37:51
    Bruslaři se probili ke kotouči při tlaku svého soupeře a kvapili do rychlého přečíslení. Nahrávka mezi kruhy ale trefila jen brusle protihráče!
     
    37:29
    Výborně brankář Adam! Maskovaná opora Bruslařů čelila při velkém tlaku hostů velké spršce dorážek zblízka, ale poradila si na jedničku!
     
    35:03
    Bruslaři se dostali pod tlak a jdou do čtyř. Nedovoleným zákrokem se provinil Lukáš Křížek (HBR).
     
    33:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda a Bruslaři dokonávají obrat! Martin Kříž se dostal s JAKUBEM ABBRENTEM do přečíslení 2 na 1? předložil svému parťákovi parádní nahrávku a druhý jmenovaný krásně zavěsil přesně pod horní tyčku! Asistence: Martin Kříž.
     
    31:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Broďáci zavřeli svého soupeře u jeho brány, a i když Tomáš Cejpek nejdříve ve velké šanci neuspěl, jeho spoluhráči už byli úspěšní! Vladimír Szilva nahrál krásně před brankoviště ze strany JANU JELÍNKOVI, jenž měl před sebou zcela odkrytou bránu, do níž rychle uklidil kotouč! Asistence: Vladimír Szilva.
     
    30:44
    A pozor, je z toho minutu a 23 sekund dlouhá přesilovka pět na tři! Jiří Erat (TRE) se provinil vysokou holí.
     
    30:07
    Domácí zavřeli soupeře v jeho pásmu a zahrají si přesilovku.
     
    29:33
    To byla hezká střela! Mezi kruhy byl volný prostor, David Bušek se vrátil pro odražený kotouč a z otočky zápěstím vypálil. Brankář Svoboda vyrazil puk ramenem nad horní tyčku!
     
    26:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bruslaři nejdříve neproměnili velkou šanci a hosté z protiútoku znovu získávají nejtěsnější vedení! JIŘÍ VŠETEČKA zblízka dopravil kotouč do sítě, možná bruslí, protože rozhodčí se chvíli radili, zda gól uznat, nebo ne!
     
    25:32
    Jan Jelínek přebral krásný pas napříč středním pásmem, krásnou obhazovačkou se zbavil protihráče a zblízka bekhendem nechal vyniknout brankáře Svobodu!
     
    24:14
    David Bušek se prosmýkl až do předbrankového prostoru, když se vrátil z trestné lavice, ale bekhendem minul bránu gólmana Svobody!
     
    22:25
    David Bušek (HBR) si počíhal na svého protihráče a obdržel trest na 2 minuty za napadení.
     
    19:58
    Jiří Wasserbauer (TRE) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    19:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná branka, na tabuli opět svítí nerozhodný stav! Bruslaři vyhráli buly v levém kruhu a ihned z první se opřel do kotouče VÁCLAV PECEN, jehož dělovka zapadla přesně do šibenice brány bezmocného gólmana Svobody!
     
    16:04
    Hra je přerušena po tvrdém souboji u mantinelu havlíčkobrodského pásma. Až moc důrazně si počínal vyloučený Martin Kříž (HBR), přesilovka hostů.
     
    11:06
    Jiří Všetečka číhal trestuhodně nepokrytý před havlíčkobrodským brankovištěm a pohroma mohla být rázem na světě! Brankář Kekula ale dorážku zblízka skvěle vyrazil!
     
    08:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je nepříjemné pro domácí barvy, hosté si berou zpět ztracené vedení! Patrik Matov se snažil zblízka šťouchnout puk za brankáře Kekulu, ale trefil jen betony. Kotouč se však odrazil na hůl JIŘÍHO VŠETEČKY a kapitán Třebíče z mírného úhlu skóroval k bližší tyčce! Asistence: Patrik Matov.
     
    07:15
    Patrik Matov si hezky najel před brankoviště a čekal na pas od svého spoluhráče, který vybruslil zpoza brány. Mohl pálit z voleje do odkryté brány z mírného úhlu na pravé straně, ale prudký puk minul jeho hůl!
     
    06:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Bruslaři ubránili oslabení, zavezli puk do útočného pásma a předvedli vzorný důraz v předbrankovém prostoru, po čemž se prosadil navrátilec z trestné lavice MARTIN POLÁK, když zblízka procedil puk za Svobodova záda!
     
    03:48
    Tak tohle byl hodně zbytečný faul. Martin Polák (HBR) to přehnal s důrazem v útočném pásmu a obdržel trest na 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    01:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro brodské barvy, které byly sice v úvodu zápasu jednoznačně lepší, ale přesto inkasují jako první! Starší dorostenec RADIM NEJEDLÝ nabral rychlost, sjel si až do pravého kruhu a svižnou střelou zaskočil gólmana Kekulu!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Polák, 20. Pecen, 32. Jelínek (Szilva), 34. Abbrent (Kříž) – 2. Nejedlý, 9. Všetečka (Matov), 27. Všetečka, 48. Burian, rozh. náj. Kajnar

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Matov (TRE)
    0:1   Bušek (HBR)
    2. série:
    0:1   Všetečka (TRE)
    0:1   Jelínek (HBR)
    3. série:
    0:2   Kajnar (TRE)
    1:2   Cejpek (HBR)
    4. série:
    1:3   Hort (TRE)
    1:3   Křížek (HBR)
    5. série:
    1:3   Trnka (TRE)
    1:3   Szilva (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (31. Adam) – Bušek, Kříž, Bancíř, Mendl, Suchý, Pecen – Cejpek, Szilva, Jelínek, Křížek, L. Motl, Abbrent, Polák. M. Přibyl
    SK Horácká Slavia Třebíč: D. Svoboda (34. Šoustal) – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Erat, K. Svoboda, Nejedlý, Trnka

    Rozhodčí: Přibyl – Kubát
    bahis siteleri