Plzeň – Nitra 2:4 (kon.) | Zürich – Rauma 2:0 (kon.) | Bern – Košice 3:1 (kon.)
konec
SC Bern
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC Košice
Sobota 03.09.2016, 19:45 • Postfinance Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:41
    Třetí třetina se nese ve znamení košických trestů. Jiří Vašíček moc dlouho držel soupeře, takže se není moc čemu divit, že je poslán na trestnou lavici. Další dvě minuty přesilové hry pro SC Bern.
     
    52:30
    Tak nakonec se opravdu vylučovat bude, Šmach byl poslán arbitrem na trestnou lavici za nedovolené bránění. A tohle je veliká možnost pro Bern, jak si pojistit výsledek dalším gólem.
     
    49:10
    Počet hráčů se na nějakou chvíli srovná, Mark Arcobello totiž podrazil soupeře a musí jít na trestnou lavici. Po návratu vyloučeného hokejisty Košic začnou hosté krátkou početní výhodu.
     
    45:26
    Jenže pozor! Juraj Milý za zmíněný zákrok dostává 5 minut + do konce utkání za faul kolenem. Rozhodčí se dlouho radili a nakonec nekompromisně poslali hráče slovenského klubu do kabin. Tak to je nepříjemná zpráva pro Košice. Pět minut trestu odsedí Klíma.
     
    26:34
    Teď je tu ovšem veliká nepříjemnost pro slovenský klub z Košic. Martin Dudáš si nedal pozor a fauloval soka podražením. Takže Bern má k dispozici přesilovku pět na tři. Možná půjde o důležitý moment utkání.
     
    26:00
    Je tu trest pro slovenský celek, Jakub Suja inkasuje od hlavního rozhodčího zápasu dvě minuty za držení protihráče. Svěřenci trenéra Čady budou muset tedy vzdorovat dalšímu oslabení a Bern naopak dostává šanci na přesilovkou trefu.
     
    17:52
    Na konci první dvacetiminutovky tu máme také vyloučení na straně Bernu a zároveň tedy první šanci v přesilové hře pro Košice. Dvě minuty za sekání inkasuje od rozhodčího Untersander, který, ač nerad, odjíždí za katr.
     
    12:48
    Hra přerušena, to už je vyloučený hráč Košic zpátky na ledové ploše, jenže další se tam chystá. Varga vystřídal Bartoše na zahřátém místečku, jelikož podrazil soka a rozhodčí si toho moc dobře všiml. Další šance pro domácí.
     
    10:35
    První vyloučení v zápase. Hostující muž Peter Bartoš fauloval soupeře podražením a musí si jít za tento prohřešek odpykat dvě minuty. Takže SC Bern má k dispozici první přesilovku v utkání.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Hischier (Plüss), 42. Berger (Gerber, Noreau), 53. Blum (Plüss, Bodenmann) – 45. Hruška (Bartanus.)


    SC Bern: Genoni (Wuethrich) – Kamerzin, Blum, Untersander, Jobin, Gerber, Noreau, Kreis, Randegger – Moser, Bodenmann, Ebbett, Scherwey, Arcobello, Rufenacht, Berger, Hischier, Plüss, Müller, Meyer – Ness
    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Vašíček, Deyl, Jankovič, Šedivý, Matějka, Šmach, Dudáš – Suja, Nagy, Spilar, Bicek, Hruška, Bartanus, Varga, Boltun, Hovorka, Hričina, Bartoš, Klíma, Milý

    Rozhodčí: Boman, Wehrli – Borga, Fluri
    bahis siteleri