Nymburk – Kolín 3:7 (kon.) | Osvětim – Nový Jičín 4:3 (1:0 po s.n.) | Kopřivnice – Poruba 2011 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 3:10 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 8:1 (kon.) | Kometa Brno – Znojmo 4:1 (kon.)
Klatovy – Písek 3:2 (kon.) | Jindř. Hradec – David Servis 3:12 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 06.09.2016, 18:20 • DRFG Arena, Brno • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to tady dámy a pánové! Sedmnáctiletý supertalent českého hokeje MARTIN NEČAS právě dovršil hattrick a DRFG Arena stojí na nohou. Zlatý kapitán z Memoriálu Ivana Hlinky získal na modré čáře kotouč, nabruslil do mezikruží a odtud jako zkušený mazák poslal puk nekompromisně pod víko!
     
    24:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dlouho statickou přesilovou hru nakonec domácí proměnili po nádherné akce. Erat nahrál na brankovou čáru Štencelovi, který pohotové poslal puk do mezikruží na MARTINA NEČASE, jenž svou tvrdou ránou z první mířenou pod víko nedal Schwarzovi šanci. Asistence. Jan Štencel, Martin Erat.
     
    18:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté svou šanci bleskurychle využili a vrací se do zápasu. Kalusovu střelu z pravého kruhu Čiliak vyrazil do míst, kde číhal ROMAN TOMAS, jenž kotouč poslal do odkryté klece. Asistence: Petr Kalus, Peter Pucher.
     
    17:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    A pozor! Máme tu velkou premiéru. Svůj pvní gól v dresu A týmu Komety na domácím ledě a druhý celkově právě zaznamenal talentovaný sedmnáctiletý forvard MARTIN NEČAS. Ten se šikovně protáhl přes znojemskou obránu před Nechvátala, jehož si položil na led a poslal puk za záda gólmana hostujícího celku.
     
    17:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre utkání. Dočekal vybojoval za bránou kotouč a posunul jej před svatyni Znojma HYNKOVI ZOHORNOVI, který pohotově střelou do pravého horního růžku překonal Nechvátala. Asistence. Martin Dočekal.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 18. H.Zohorna (Dočekal), 18. Nečas, 25. Nečas (Štencel, Erat), 55. Nečas – 19. Tomas (Kalus, Pucher)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, Král – Kvapil, Nečas, Erat – Zaťovič, Hruška (A), Vincour – Dymáček, Čermák (C), Zohorna – Káňa, V. Němec, Haščák, Dočekal.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (21. Schwarz) – Lattner, Lakos, Řezníček, McMonagle, Kadeřávek, Biro, Stehlík – Tomas, Pucher, Kalus – Číp, Wronka, Hughesman – Beroun (C), Bartoš, Novák – Špaček, Vodný, Csamangó, Bruijsten.

    Rozhodčí: Čech, Polák – Měkýš, Reich

    Diváci: 5317
    bahis siteleri