Třinec – Litvínov 2:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (kon.) | Chomutov – Plzeň 6:4 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.) | Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 13.09.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Ondřej Kacetl ještě musí zasahovat pravým betonem, na druhé straně zase nepřidal svůj druhý gól Roman Kukumberg.
     
    57:02
    Džerinš si hrál v těsném prostoru kolem branky s Bednářem, nakonec pálil právě lotyšský forvard. Tečovaný puk těsně přeletěl Honzíkovo břevno!
     
    56:11
    Kindlovu střelu zblokoval Gregorc a domácí ujeli do přečíslení ve třech i s navrátilcem Červeným. Jeho nahrávku však hosté zblokovali!
     
    54:34
    Mezi kruhy dostal celý Václavák Richard Jarůšek, ale Honzíka v gólové šanci neprostřelil!
     
    54:06
    A tím hradecká přesilovka končí, neboť Rudolf Červený (HKM) putuje za katr s menším trestem za sekání. Čtyři na čtyři.
     
    53:54
    Teď už Bednář dvakrát vyzval ke skórování Andrise Džerinše. Tomu kotouč nejdřív sjel, potom ho pravým betonem vychytal David Honzík!
     
    53:10
    Po poslední pauze na čištění ledu uvidíme čtvrtou početní výhodu domácích. Za držení pyká opět Vladimír Sičák (KVA). Poté se ještě v rohu škorpili Vydarený s jedním z hostů, ale z krátké potyčky žádný trest neplyne.
     
    49:28
    Byl to tuším opět Jakub Flek, kdo pálil přes obránce. Kacetl puk zvládl jen ztlumit a za betonem mu vypadl těsně vedle tyčky.
     
    47:03
    Obrovská šance pro Energii, parádní přihrávka vyslala do samostatného úniku Jakuba Fleka. Ten dokázal Kacetla prostřelit, ale kotouč pak zastavila tyč! Velká smůla hostů.
     
    44:56
    Špatnou rozehrávku domácích mohl potrestat Petr Stloukal, ale hradeckou klec míjí.
     
    44:01
    Vladimír Sičák (KVA) je teď hodně nazlobený, ale nejsem si úplně jistý, jestli má důvod. Zastavil Richarda Jarůška a pyká za držení, Hradec jde na třetí přesilovku.
     
    40:17
    Džerinš vyhrál buly krásně na Červeného, který hned pálil a jen těsně minul druhý růžek.
     
    39:58
    Chvilku před přestávkou mohl snížit Vladimír Sičák. Na pravém kruhu si ale znovu nepřesně seřídil mířidla, druhou tyčku minul.
     
    39:39
    David Honzík si i přes špatný výhled dokázal najít bombu Zdeňka Čápa a vykopnout ji špičkou levého betonu!
     
    36:27
    Radovan Pavlík je zase vidět, brzy po buly uháněl na Honzíka. Soupeř u něj však nakonec byl a společně s gólmanem situaci pohlídal.
     
    31:10
    Velký kredit si teď zaslouží Tomáš Rachůnek. Jako útočník (!) zůstal sám proti třem Hradečákům a parádním skokem pod nohy jim zabránil v gólové šanci.
     
    30:21
    Tomáše Závorku střídá v brance hostů David Honzík.
    30:21 Roman KUKUMBERG - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po slovenské spolupráci klesají karlovarské akcie zase o kousek níž, už je to o čtyři branky! Hosté se nechali příliš unést útočnou hrou a zůstali čtyři vepředu. Hradec tak ujel dopředu v přečíslení dva na jednoho a Rastislav Dej narýsoval bezchybnou přihrávku ROMANU KUKUMBERGOVI, kterému nezbývalo, než ji bekhendem dopravit do branky a ukončit Závorkovi zápas – 4:0! Asistence: Rastislav Dej, Richard Jarůšek.
     
    27:24
    Hradečtí dál tlačí. Dej přenechal puk Kukumbergovi a Závorka měl zase těžkou práci, potom pálil Vydarený. Gólman musel jeho dělovku chytit napoprvé, neboť před ním číhal úplně nehlídaný Köhler.
    26:42 Richard JARŮŠEK - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že hosté kritickou pasáž přežili, ale opak je pravdou. Mountfield vede už o tři góly! Jiří Šimánek ujel do sóla, ve kterém jeho střelu vyškrábl Závorka ramenem. Hradecký forvard ale pak skvělým forčekingem vybojoval puk pro RICHARDA JARŮŠKA, který s ním vyjel zpoza brankové čáry a bekhendovou kličkou nedal Závorkovi nárok – 3:0! Asistence: Jiří Šimánek.
     
    26:08
    Energie se znovu vrátila na poslední chvíli, aby v hradeckém přečíslení tři na jednoho zastavila přihrávku, kterou Potulny hledal volného Šimánka.
     
    25:16
    V poslední možné chvíli jeden z hostů klepl do hokejky pronikajícímu Rudolfu Červenému, kotouč tak šel hodně mimo.
     
    24:34
    Elitní letka domácích to vymyslela krásně. Džerinšovu střílenou přihrávku tečoval Červený, ovšem Závorku zachránil jeho spoluhráč. Puk se odrazil do strany k Bednářovi a proti němu už se karlovarský gólman skvěle přesunul!
     
    23:56
    A hosté toho musejí litovat, neboť Tomáš Dujsík (KVA) následně zastavil Radovana Pavlíka kolenem a rovnou odjel na trestnou.
     
    23:39
    Pohybem hýří hlavně Tomáš Harkabus, Kacetl se při jeho střele neodlepil od první tyčky. Větší šanci pak měl Vladimír Sičák, po zpětném pasu ale míjí hradeckou klec!
     
    21:17
    Hosté se osvobodili, ale hned poté vyzval Potulny ke skórování Jiřího Šimánka. Měli jsme zakrytý výhled, ale vypadalo to, že Šimánek byl nedovoleně blokován, nicméně hra pokračuje.
     
    19:54
    To znamená první hradeckou přesilovku večera. Tomáš Dvořák (KVA) si odpyká dvě minuty za držení protihráče.
     
    17:21
    V hradeckém protiútoku plánoval další kulišárnu Jiří Šimánek, křižnou přihrávkou našel rozjetého Vydareného. Ten ji ale ve velké rychlosti neposlal mezi tři tyče.
    15:36 Rastislav DEJ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, teprve třetí hradecká střela na branku končí druhým gólem! Včerejší oslavenec RASTISLAV DEJ převzal puk ve středním pásmu, rychle nabruslil do útoku a pak vytáhl na všechny přítomné svůj klenot – střelu z pravého kruhu na druhou tyč. Byla milimetrově přesná a Závorka se natahoval marně – 2:0! Asistence: Bedřich Köhler, Roman Kukumberg.
     
    13:15
    Po druhé komerční přestávce bude mít výběr kouče Jana Tlačila druhou početní výhodu. Ihned po vhazování se podražení dopustil Bedřich Köhler (HKM), povede se teď hostům líp?
     
    13:00
    Pěkně střílel Denis Kindl, před Kacetlem se pokoušel tečovat puk jeho parťák. Nepovedlo se, ale gólmanovi alespoň zastínil výhled, takže šlo určitě o zákrok z kategorie těžších.
     
    10:30
    Velmi špatné hradecké střídání asi nemohlo skončit jinak než faulem. René Vydarený (HKM) je vyloučen za hákování.
     
    09:07
    Jiří Šimánek přenesl hru krásnou přihrávkou na Richarda Jarůška, puk na něj prošel karlovarskými houslemi. Jarůšek ale v průniku zaváhal, zpomalil, chtěl udělat bekovi protisměrnou kličku, a pak ho už hosté dojeli a obrali o kotouč.
     
    08:05
    První velká šance pro Karlovy Vary! Tomáš Rachůnek vyzval pasem před brankoviště Václava Skuhravého, ten pálil z první, ale Kacetl zachránil hradecké vedení levým betonem!
    04:10 Jiří ŠIMÁNEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield otevírá skóre krátce poté, a to díky hodně slabé chvilce Tomáše Závorky! JIŘÍ ŠIMÁNEK stál v rohu pásma, přesně na úrovni brankové čáry, a dvakrát naznačil prudký pas do hry. Místo toho ale poté vypálil přímo do brankoviště a Závorka si nešťastně srazil puk za záda – 1:0! Asistence: Ryan Potulny, Richard Jarůšek.
     
    04:02
    Tahle šance už byla mnohem větší. Hosté si špatně přihráli a Šimánek nabil Jarůškovi v přečíslení dva na jednoho, Jarůšek ale přestřelil!
     
    Ještě před samotným startem utkání je tu minuta ticha na uctění památky mladého rozhodčího Pavla Lainky, který nás v sobotu opustil po tragickém zranění při řízení hokejového utkání.

    Čest jeho památce.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Šimánek (Potulny, Jarůšek), 16. Dej (Köhler, Kukumberg), 27. Jarůšek (Šimánek), 31. Kukumberg (Dej, Jarůšek)


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Gregorc, Čáp, Dietz, Štajnoch, Vydarený, Plášil, Barák, Š. Havránek – Červený, Džerinš, Bednář (C) – Šimánek, Potulny, Jarůšek – Dej, Kukumberg, Köhler – Pavlík, T. Knotek, Bulík. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (31. Honzík) – Sičák, Dujsík, Harant, Šidlík, Benák, Tomáš Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Skuhravý (C), V. Tomeček – T. Rohan, Matuš, Stloukal – Vachovec, Kindl, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek. Trenér: Jan Tlačil.

    Rozhodčí: Hejduk, Krob – Barvíř, Blümel

    Diváci: 3544
    bahis siteleri