Udinese – Chievo 1:2 (kon.) | Cagliari – Atalanta BC 3:0 (kon.) | Crotone – Palermo 1:1 (kon.)
Sassuolo – Janov 2:0 (kon.) | Turín – Empoli 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 2:1 (kon.)
Fiorentina – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
2:1 (0:0)
Juventus FC
Neděle 18.09.2016, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Handanovič váhal s rozehrávkou, a tak dostal od rozhodčího žlutou kartu!
     
    90+2
    Hadanović i Khedira už jsou po ošetření a vypadá to, že by oba měli pokračovat ve hře!
     
    90+1
    Ve vápně se mohl dostat do zakončení Khedira, ke kterému se dostal odražený míč. Německý reprezentant šel do zakončení, avšak míč vyboxoval Handanović. Oba hráči se nepříjemně střetli a oba zůstávají ležet na trávníku!
    90. Červená karta po 2. žluté
     
    90
    Domácí tým bude dohrávat dnešníá zápas v oslabení, neboť Alexe Sandra, který postupoval do protiútoku zastavil nedovoleným zákrokem Banega, který už jednu žlutou kartu měl!
     
    84
    Žlutou kartu dostává domácí Banega za ostrý zákrok v souboji s Lichtsteinerem.
    83. Standardní situaci Pjaniće
     
    83
    Exekuce této standardní situace se ujal Pjanić! Bosenský reprezentant netrefil míč špatně, avšak jeho technická střela mířila těsně nad branku Interu!
    81. Hlavička Higuaína mířila těsně vedle
     
    81
    Gonzalo Higuaín mohl vyrovnat, nicméně jeho hlavičce kousek chyběl! Argentinský útočník se dostal k hlavičce po centru Barzagliho, nicméně mířil těsně vedle!
     
    80
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Giorgio Chiellini, přichází Marko Pjaca.
     
    80
    Perišić je po svém příchodu opravdu hodně aktivní. Chorvatské křídlo si udělal místo ve vápně a dostalo se i do zakončení. Perišićovu střelu však dokázal Buffon vyrazit!
     
    79
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Davide Santon, přichází Senna Miangue.
    78. Ivan PERIŠIĆ - 2:1
     
    78
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán a Inter se dostává do vedení! Alex Sandro chyboval na levé straně, k míči se dostal Banega, který následně našel Icardiho. Autor úvodní branky Interu se dostal do úhlu, nicméně parádním centrem oslovil IVANA PERIŠIĆE a jeho hlavička zapadla přesně k tyči hostující branky!
     
    75
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Felipe Melo.
     
    74
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Gonzalo Higuaín.
     
    69
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Éder, přichází Ivan Perišić.
    68. Mauro ICARDI - 1:1
     
    68
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    To je blesková odpověď domácího celku, který zaslouženě vyrovnává a celý stadion bouří radostí! Domácí vybojovali rohový kop, kterého se ujal Banega. Jeho centr ve vápně přistál na hlavě MAURA ICARDIHO, který poslal míč do sítě!
    66. Stephan LICHTSTEINER - 0:1
     
    66
    Juventus právě vstřelil branku!
    A máme zde úvodní branku tohoto utkání! Inter byl sice ve druhém poločase lepším týmem, avšak do vedení jde úřadující mistr. Na levou stranu dostal míč Alex Sandro, který si udělal prostor přes D´Ambrosia, prošel až na hranici vápna a následným centrem našel před brankou LICHTSTEINERA, a ten poslal míč do branky!
    63. Candreva mířil těsně vedle
     
    63
    Domácí Inter měl další velkou šanci, ze které se mohl dostat do vedení! Icardi našel v pravé části vápna krásným centrem Candrevu, který se opřel do míče z voleje a jeho rána mířila těsně vedle branky Buffona!
     
    59
    Inter se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu. Z pravé strany odcentroval nebezpečně obránce D´Ambrosio, na jehož centr si nabíhal Icardi a Éder, ani jeden z této dvojice však nedokázal míč zasáhnout!
    55. Ránu Édera zblokoval Chiellini
     
    55
    Inter vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně a Juventus tlačí! Domácí celek vyrazil do protiútoku, ze kterého zakončil Éder, avšak Chiellini dokázal jeho střelu zblokovat na rohový kop!
     
    49
    Z rohového kopu však žádné nebezpečí pro domácí branku nevzniklo, a tak šel dopředu Inter. Po levé straně postupoval Éder, který následným přízemním centrem hledal ve vápně Icardiho, avšak tomu kousek chyběl, aby míč zasáhl!
     
    45+1
    V závěru prvního poločasu dnešního utkání dostává Asamoah žlutou kartu za velmi ostrý zákrok v souboji s Icardim.
    38. Rána Pjaniće mířila vedle branky Interu
     
    38
    Velkou šanci měl před malou chvilkou také Juventus! Před pokutové území dostal přihrávku Pjanić, letní posila z římského AS, který natáhl ke střele. Ta prolétl těsně vedle branky Interu!
    34. Krásná rána Icardiho mířila těsně vedle
     
    34
    Na druhé straně však přišla povedená akce Maura Icardiho, který byl velmi blízko vstřelení úvodní branky dnešního utkání. Domáci kapitán vyhrál důležitý souboj s Bonuccim a následně vyslal technickou ránu na vzdálenější tyč, avšak míč prolétl těsně vedle branky Juventusu!
     
    29
    Andrea Barzagli je na hřišti pouhé tři minuty, už má však na svém kontě žlutou kartu. Italský bek ve středu hřiště dohrál Banegu a zcela zaslouženě dostává žlutou kartu!
     
    26
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mehdi Benatia, přichází Andrea Barzagli.
    24. Nebezpečná rána Édera
     
    24
    Na pomalou kombinaci Interu už se zjevně nemohl dívat Éder, který nabral rychlost ve středu hřiště a následně nebezpečně vystřelil. Přízemní střela italského útočníka však mířila mimo tři tyče!
     
    19
    První žlutou kartu tohoto utkání obdržel Lichtsteiner, neboť švýcarský bek byl pozdě v souboji s Mirandou a bývalého stopera Atlética poslal k zemi. Dle opakovaného záběru však Miranda svému pádu hodně přidal...
     
    11
    Teď se domácí fanoušci dožadovali odpískání nedovoleného zákroku a následné penalty! Na hranici pokutového území byl totiž poslán k zemi Icardi, avšak Chielliniho zákrok nebyl posouzený jako nedovolený!
    1. Khedira se ve velké šanci nedostal do zakončení
     
    1
    Hned v první minutě zůstal ležet na trávníku Dybala, nicméně Juventusu byla udělena výhoda! Do úniku se dostal Khedira, který však nezakončil, neboť byl stíhán Mirandou. Penalta se však po tomto souboji pískat nebude!

    Jan Havlovic

    Branky: 68. Icardi (Banega), 78. Perišić (Icardi) – 66. Lichtsteiner (Sandro)

    Karty:   84. Banega (INM), 90+6. Handanovič (INM) – 19. Lichtsteiner (JUV), 29. Barzagli (JUV), 45+1. Asamoah (JUV)   90. Banega (INM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:18.
    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Santon (79. Miangue) – Mário, Medel (75. Melo) – Candreva, Banega, Éder (69. Perišić) – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Melo, Kondogbia, Palacio, Jovetić, Biabiany, Ranocchia, Gnoukouri, Perišić, Nagatomo, Eloge Koffi, Miangue.

    Juventus FC: Buffon (C) – Benatia (26. Barzagli), Bonucci, Chiellini (80. Pjaca) – Lichtsteiner, Asamoah, S. Khedira, Pjanić, Sandro – Mandžukić (74. Higuaín), Dybala.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Cuadrado, Higuaín, Hernanes, Barzagli, Lemina, Pjaca, Dani Alves, Rugani, Evra.
    bahis siteleri