Chabarovsk – Toljatti 1:0 (kon.) | Vladivostok – Kazaň 3:4 (0:1 po s.n.) | Kunlun – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Barys – CSKA Moskva 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Ufa – Soči 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 3:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
6:3 (0:0, 4:2, 2:1)
Spartak Moskva
Úterý 20.09.2016, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Ryan STOA - 6:3
     
    59:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    A to pořád není vše! Spartak přeci jen trošku koriguje skóre! Třetí zásah moskevského celku přidal RYAN STOA! Jeho zásah už ale na konečném vítězství Jaroslavle nic nezmění! Asistence: Lukáš Radil.
    58:46 Andrej LOKTIONOV - 6:2
     
    58:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden gól! Lokomotiv vede už 6:2! ANDREJ LOKTIONOV se s pukem prokličkoval od modré čáry až před branku Spartaku, nechal projet dva obránce a střelou mimo dosah brankáře rozvlnil síť! Asistence: Jegor Fatějev, Brandon Kozun.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:21
    Obrovská šance Lokomotivu! Ilja Ljubuškin se z rohu útočného pásma protlačil až na brankoviště, jenže bekhendem nezasunul kotouč do mezery mezi betony!
     
    57:00
    Dnešní utkání sleduje 8500 diváků!
     
    53:14
    Před brankou Spartaku tečoval nahození od modré čáry Maxime Talbot! Zakončení domácího hokejisty jen o malý kousek minula svatyni Spartaku!
     
    52:42
    Znovu se vylučuje! Tentokrát si přesilovou hru zahraje Lokomotiv! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Lukáš Radil!
     
    50:42
    Bude se vylučovat! Spartak si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Ilja Ljubuškin!
     
    49:35
    Lukáš Radil si ze vzduchu zpracoval odražený puk, srovnal si jej na čepeli a zápěstím nasměroval kotouč těsně vedle domácí svatyně!
    47:48 Alexandr POLUNIN - 5:2
     
    47:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv pokračuje v exhibičním tempu! Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu. Kotouč se dostal na modrou čáru a ALEXANDR POLUNIN nechytatelnou dělovkou propálil hostujícího brankáře! Asistence: Michail Pašnin, Jegor Korškov.
     
    43:13
    Pavel Kraskovskij dostal přihrávku za obranu Spartaku, ale dvoubrankový střelec Lokomotivu nechal kotouč za sebou na modré čáře!
    39:00 Alexandr VASILJEV - 4:2
     
    39:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    A máme sníženo! Spartak v závěru prostřední periody přeci jen vykřesal jiskřičku naděje! Do střelecké pozice mezi kruhy si vybruslil ALEXANDR VASILJEV a střelou zápěstím překonal Murygina! Asistence: Marcus Högström.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    36:55
    Bude se vylučovat! Hosté si zahrají přesilovou hru! Michail Pašnin dostává dvě minuty za faul kolenem!
     
    36:19
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Pavel Koledov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Nikita Li – 2 min., hrubost).
     
    35:45
    Další šance Jaroslavle! Na přihrávku před branku si sjel Jegor Korškov, ale brankář Spartaku se roztáhl na brankové čáře a zamezil kotouči v cestě do sítě!
    30:54 Pavel KRASKOVSKIJ - 4:1
     
    30:54
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A další gól! To je neskutečný gólostroj Lokomotivu! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu si PAVEL KRASKOVSKIJ sjel na přihrávku mezi kruhy, otočil se a zápěstím prostřelil hostujícího brankáře! Asistence: Vladislav Gavrikov, Jegor Korškov.
     
    27:23
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahrají domácí! Dvě minuty za podražení vyfasoval Arťom Voronin!
    26:32 Emil GALIMOV - 3:1
     
    26:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A teď už to je gól! Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! EMIL GALINOV obdržel přihrávku do středního pásma, obhodil si statického obránce, natlačil se před Svenssona a bekhendem trefil přesně pod víko! Asistence: Rušan Rafikov.
     
    26:02
    Mohlo to být 3:1! Přihrávku před odkrytou branku Spartaku obdržel Emil Galimov, ale z těsné blízkosti nedokázal přizvednout puk nad beton Svenssona!
    25:20 Brandon KOZUN - 2:1
     
    25:20
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To je hodně rychlý obrat! Domácí během několika sekund strhávají vedení na svou stranu! Lokomotiv zatlačil Spartak před Svenssona. Kotouč si vzal BRANDON KOZUN a jeho nahození od modré čáry se zastavilo až v síti! Asistence: Pavel Koledov.
    24:13 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:1
     
    24:13
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Spartaku jeho vedení dlouho nevydrželo! Jegor Korškov si vzal puk ve středním pásmu, prosvištěl do útočné třetiny, objel branku a předal puk PAVLU KRASKOVSKÉMU, který doklepl do prázdné branky! Asistence: Jegor Korškov.
    22:08 Vjačeslav LEŠČENKO - 0:1
     
    22:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se ujímá vedení! Obrovské chyby se dopustil Roman Manuchov, který ztratil puk před brankou. Kotouče se zmocnil VJAČESLAV LEŠČENKO, jež si vychutnal bezmocného brankáře Murygina! Bez asistence.
     
    19:30
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru si zahraje také Lokomotiv! Dvě minuty za podražení si vysloužil Michail Plotnikov!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    10:57
    Bude se vylučovat! Spartak si zahraje další přesilovou hru! Pavel Koledov si odsedí dvě minuty za vražení na hrazení!
     
    09:41
    Na druhé straně se hosté řítili na branku v přečíslení 2 na 1! Hlavním hrdinou se stal Staffan Kronwall, který špičkou hole vypíchl přihrávku na volného hráče Spartaku!
     
    09:03
    První velká šance utkání! Staffan Kronwall vypálil od modré čáry a jeho rána proskákala mezi rukou a tělem hostujícího brankáře. Kotouč se o hranu odrazil mimo tři tyče!
     
    04:21
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru si zahraje Spartak! Dvě minuty za podražení dostává Jegor Averin!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Kraskovskij (Korškov), 26. Kozun (Koledov), 27. E. Galimov (Rafikov), 31. Kraskovskij (Gavrikov, Korškov), 48. Polunin (Pašnin, Korškov), 59. Loktionov (Fatějev, Kozun) – 23. Leščenko, 39. Alexandr Vasiljev (Högström), 60. Stoa (Radil)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Manuchov, Pašnin, Koledov, Kronwall, Ljubuškin, Gavrikov, Rafikov – Kontiola, Apalkov, Averin – Loktionov, Talbot, Kozun – Kartajev, E. Galimov, Iljenko – Polunin, Korškov, Kraskovskij – Fatějev.
    Spartak Moskva: Svensson (26. Truškov) – Gilroy, Dyblenko, Bondarev, Kirillov, Provolněv, Högström, Sorokin – Nikoncev, Stoa, Leščenko – Radil, Šmoljov, M. Potapov – M. Plotnikov, Alexandr Vasiljev, Bobrov – N. Li, A. Voronin, Bobyljov.

    Rozhodčí: Gusev, Kuljov – Badyl, Medveděv
    bahis siteleri