Ufa – Záhřeb 4:5 (1:2 po s.n.) | Toljatti – Riga 4:0 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 3:0 (kon.)
Čerepovec – Kunlun 2:0 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 3:2 (2:1 po s.n.) | N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Soči – Jekatěrinburg 1:0 (1:0 po s.n.) | Spartak Moskva – Barys 5:4 (kon.)
po s.n. (1:2)
Salavat Julajev Ufa
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
Medveščak Záhřeb
Neděle 25.09.2016, 13:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Medveščak Záhřeb.
    Autorem vítězné branky je GILBERT BRULÉ.
    56:29 Brandon MCMILLAN - 4:4
     
    56:29
    Medveščak právě vstřelil branku!
    No ale pozor na to! BRANDON MCMILLAN se dostal do úniku a svou bojovností se nadvakrát dostal k zakončení a překonal Svedberga. Tři a půl minuty před koncem tak začínáme od znova. Asistence: Thomas Larkin.
    46:34 Kirill KAPRIZOV - 4:3
     
    46:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Záhřeb sice oslabení ubránil, ale hned z dalšího útoku inkasoval. Na pravé straně dostal puk KIRILL KAPRIZOV a ten se tvrdou střelou nemýlil! Kaprizov si tak dnes připisuje hattrick! Na led padají čepice! Asistence: Sami Lepisto, Linus Omark
    36:26 Kirill KAPRIZOV - 3:3
     
    36:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    KIRILL KAPRIZOV znova srovnává stav utkání. Domácí využili špatné rozehrávky hostujícího celku, Kaprizov se dostal do úniku a po bekhendovém blafáku srovnal stav utkání! Asistence: Mikhail Vorobyov
    31:35 Gilbert BRULÉ - 2:3
     
    31:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Teď už se mu to ale tolik nepovedlo a hosté jsou ve vedení! K dorážce střely Parého se dostal GILBERT BRULÉ, počkal si se střelou a pokořil už skoro ležícího Svedberga. Asistence: Jakub Krejčík, Alexandre Giroux.
    31:01 Mike GLUMAC - 2:2
     
    31:01
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku po oslabení se prosadil MIKE GLUMAC, který zrovna naskočil z trestné lavice! Před Svedbergem vznikla skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval právě kapitán hostujícího týmu a plácnutím do puku pokořil domácího gólmana, který toho moc rozhodně neviděl. Bez asistence.
    11:10 Kirill KAPRIZOV - 2:1
     
    11:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    A daří se jí to. Na levé straně kluziště se ke střele zápěstím dostal KIRILL KAPRIZOV, který trefil přesně pravý horní roh Taylorovi branky, gólman Záhřebu byl bezmocný. Asistence: Enver Lisin.
    07:17 Jevgenij BODROV - 1:1
     
    07:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno, obránci Záhřebu nebyli velmi pozorní u mantinelu, toho využil EVGENY BODROV, který vybojoval puk, dostal se před Taylora, nasadil mu bekhendový blafák a srovnal stav utkání. To byl opravdu krásný gól! Asistence: Linus Omark, Teemu Hartikainen.
    05:52 Francis PARÉ - 0:1
     
    05:52
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté přežili přesilovky a krátce na to se dostávají do vedení. Před bránou zabojoval FRANCIS PARÉ, který dorazil střelu svého spoluhráče Bruleho. Ten trefil rameno Svedberga, od kterého se puk odrazil před něj a tam byl nachystaný pozorný a bojovný Paré. Asistence: Gilbert Brulé

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 8. J. Bodrov (Omark, Hartikainen), 12. Kaprizov (Lisin), 37. Kaprizov (M. Vorobjov), 47. Kaprizov (Lepistö, Omark) – 6. Paré (Brulé), 32. Glumac, 32. Brulé (A. Giroux, J. Krejčík), 57. McMillan (T. Larkin), rozh. náj. Brulé

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Gilbert Brulé (ZAG)
    0:1   Kirill Kaprizov (UFA)
    2. série:
    0:1   Colby Genoway (ZAG)
    1:1   Teemu Hartikainen (UFA)
    3. série:
    1:1   Brandon McMillan (ZAG)
    1:1   Linus Omark (UFA)
    4. série:
    1:1   Teemu Hartikainen (UFA)
    1:2   Gilbert Brulé (ZAG)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Lepistö, Loginov, D. Vorobjov, Gončarov, Petriščev, S. Garejev, D. Bodrov, Arzamascev – I. Grigorenko, Omark, Hartikainen – Lisin, J. Bodrov, I. Makarov – A. Lazarev, Chripunov, A. Černov – M. Majorov, Kaprizov, M. Vorobjov.
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Morrisonn, T. Larkin, Bezina, J. Krejčík, Katic – Co. Genoway, Mertl, McMillan – A. Giroux, Brulé, Paré – Butler, Bolduc, Perkovich – Smejkal, Glumac, Arkalov.

    Rozhodčí: Bondar, Vasilyev – Ivanov, Chernyshev
    bahis siteleri