St. Louis – Columbus 7:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
7:3 (1:1, 2:2, 4:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 25.09.2016, 19:00 • Scottrade Center, St. Louis • Příprava NHL
Partner:
     
    55:56
    Chris Porter (STL) oslabuje svůj tým, když dostává trest do konce utkání za vražení na hrazení.
     
    54:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    SAMUEL BLAIS ke svým přihrávkám přidává už i branku, když parádní bekhendovou střelou překonává Brodeura. Asistence: Kenny Agostino, Carter Hutton.
     
    53:53
    Stastny parádně našel najíždějícího Fabbriho, který jen puk lehce tečoval a Brodeur vytáhl parádní zákrok bruslí!
     
    49:51
    Columbus střídá své brankáře, když Korpisala nahrazuje Brodeur.
     
    49:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A další puk v bráně Columbusu!!! KENNY AGOSTINO vstřeluje svou druhou branku v utkání, když si přebral puk na hranici pravého kruhu a následně prostřelil Korpisala. Asistence: Robby Fabbri, Samuel Blais.
     
    44:58
    Domácí celek si nyní nepohlídal střídání, a tak střídačka Blues dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Ryan Reaves (STL).
     
    42:45
    Kevin Shattenkirk (STL) zahákoval Gagnera, a tak si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    42:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je skvělý vstup do třetí třetiny!!! KENNY AGOSTINO vystřelil na Korpisala, který puk vyrazil před sebe, kde si ho domácí útočník vzal, zajel za bránu a odtud jej poslal před klec a Korpikoski si srazil touš za svá záda. Asistence: Samuel Blais.
     
    41:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tentokrát vyšel vstup do třetiny domácím hokejistům, když Agostino vystřelil a jeho pokus jen lehce tečoval ROBBY FABBRI, který tak znova posílá domácí celek do vedení. Asistence: Kenny Agostino.
     
    39:09
    Columbus bude hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Petteri Lindbohm (STL).
     
    37:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets bleskově využívají přesilovou hru! Hartnellovu střelu dokázal Allen parádně vyrazit, poradil si i s jeho dorážkou, jenže nedůrazná obrana Blues touš nevyhodila, a tak se k němu dostal SAM GAGNER, který už jej dopravil na místo určení. Asistence: Scott Hartnell, Cam Atkinson.
     
    37:24
    Columbus však bude moci rychle vyrovnat, protože Ryan Reaves (STL) dostává dvě minuty za hákování.
     
    36:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Tak tohle sehráli domácí parádně. Puk cestoval po trase Schwartz-Shattenkirk-Fabbri až se dostal k PAULU STASTNEMU, který už jen usměrnil touš za záda Korpisala. Asistence: Robby Fabbri, Kevin Shattenkirk.
     
    36:05
    I St. Louis si ve druhé třetině zahraje svou první přesilovou hru, protože za podražení si dvě minuty odsedí Jaime Sifers (CBJ).
     
    34:48
    Reaves nejdříve v útočném pásmu parádně sestřelil Sedláka, aby se poté o pár okamžiků později dostal do velké šance, kterou však Korpisalo zastavil.
     
    30:49
    Navíc se následně dostal do úniku domácí Barbašev, jenže domácí hráč přestřelil Korpisalovu bránu.
     
    28:50
    Columbus si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože Robby Fabbri (STL) dostává dvě minuty za vražené na hrazení.
     
    28:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle utkání zřejmě bude patřit pouze dvěma hráčům, protože Blues vyrovnávají utkání a znova se o to postaral obránce Kevin Shattenkirk, kterého hostující obrana nechala nabruslit až mezi kruhy, odkud už domácí obránce prostřelil Korpikoského. Asistence: Agostino
     
    25:21
    Hosté ujížděli ve dvou na jednoho a Hannikainen chtěl přihrát svému spoluhráči, ale parádně zasáhl bránící Lindbohm, který tento pas zastavil.
     
    23:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníkům vyšel znova vstup do třetiny, když střelu Bergerona skvěle tečoval SCOTT HARTNELL, který tak svou druhou trefou posílá Columbus do vedení. Asistence: Marc-André Bergeron, Sam Gagner.
     
    20:32
    Ihned na začátku druhé třetiny měl velkou šanci domácí Stastny, jenže Korpisalo předvedl parádní zákrok a puk končí v jeho výstroji.
     
    11:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak i domácí se dočkávají první branky v utkání. Perron zavezl puk do útočného pásma, kde jej přenechal za sebe na najíždějícího KEVINA SHATTENKIRKA, který pořádně zamířil a poslal puk do pravé šibenice Korpisalovy brány. Asistence: David Perron,
     
    07:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Aktivita hostujících hokejistů je odměněna první brankou utkání! Hosté ujížděli ve dvou na jednoho, kde Gagner parádně přihrál SCOTTU HARTNELLOVI, jenž se s tím nemazlil a nedal Allenovi jakoukoli šanci. Asistence: Sam Gagner, Jamie Sifers.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. Shattenkirk (Perron), 29. Shattenkirk (Agostino), 37. Stastny (Fabrri, Shattenkirk), 42. Fabbri (Agostino), 43. Agostino (Blais), 50. Agostino (Fabbri, Blais), 55. Blais (Agostino, Hutton) – 8. Hartnell (Gagner, Sifers), 24. Hartnell (Bergeron, Gagner), 38. Gagner (Hartnell, Atkinson)


    St. Louis Blues: Allen (41. Hutton) – Hunt, Lindbohm, Sergejev, Shattenkirk, Tansey, Weber – Fabbri, Stastny, Schwartz –Caron, Barbašev, Perron – Blais, Agostino, Porter – Reaves, Upshall, Bleackey.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (50. Brodeur) – Kukan, Prout, Jevenko, Bergeron, Heatherington, Sifers – Hartnell, Gagner, Atkinson – Bjorkstrand, Sedlák, Bittner – Hannikainen, Broadhurst, Anderson – Moutrey, Dwyer, Llewellyn.

    Rozhodčí: Peel, Nicholson – Mach, Brisebois
    bahis siteleri